background

MyDent - Pentru liniştea sufletească al pacientului tău!

MyDent - Pentru liniştea sufletească al pacientului tău!

În perioada ce a trecut, echipa dROOT a dezvoltat o aplicaţie! Aplicaţia MyDent pentru pacienţi! Este vorba despre o aplicaţie pentru telefoanele mobile ale pacienţilor destinat să fidelizeze şi să ofere o experienţă vizuală medicală administrată de medicul stomatolog. Vorbim aici despre o oportunitate reală şi logică în care medicul stomatolog transmite informaţii medicale personale pacienţilor săi, acele lucruri mărunte care sunt importante pentru ei.

MyDent - Pentru liniştea sufletească al pacientului tău!

În perioada ce a trecut, echipa dROOT a dezvoltat o aplicaţie! Aplicaţia MyDent pentru pacienţi! Este vorba despre o aplicaţie pentru telefoane mobile ale pacienţilor destinat să fidelizeze şi să ofere o experienţă vizuală medicală administrată de medicul stomatolog. Vorbim aici despre o oportunitate reală şi logică în care medicul stomatolog transmite informaţii medicale personale pacienţilor săi, acele lucruri mărunte care sunt importante pentru ei.Dar să vedem caracteristicile cele mai importante ale aplicaţiei MyDent premium!
Dar să vedem caracteristicile cele mai importante ale aplicaţiei MyDent premium!
  • Asigură prin telefonul mobil al pacientului cu datele medicale înregistrate la cabinetul stomatologic.
  • Prin aplicaţia MyDent, pacientul primeşte relatări despre statusul iniţial înregistrat, planul de tratament şi procedurile realizate.
  • Simplifică actualizarea datelor personale, accesul la datele de contact al cabinetului şi al personalului acestuia.
  • Automatizează înştiinţările şi notificările medicale.
  • Transformă Smartphone-ul pacientului într-un dispozitiv cu conexiune directă la cabinetul stomatologic şi personalul acestuia.

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Cu această aplicaţie, pacientul are confortul siguranţei, confortul de a solicita o programare sau detalii despre tratament și posibilitatea de a fi permanent conectat la medicul lui, fără a fi nevoit să meargă personal în cabinetul stomatologic.
Aplicaţia MyDent este o concepţie nouă în România. Astăzi este disponibil datorită existenţei tehnologiei smarthphone-urilor. Niciodată nu a fost mai uşor ca medicul stomatolog să ofere informaţii medicale personalizate pacienţilor, astfel economisând timp şi oferind informaţii preţioase. Cu ajutorul aplicaţiei MyDent, medicul stomatolog poate oferii informaţiile relevante pacientului mult mai uşor decât pe hârtie, informaţii care rămân disponibile atât pacientului cât şi medicului.
Dacă într-un caz nefericit pacientul pierde sau îşi schimbă telefonul mobil, nu este nici o problemă, aplicaţia este legat de un cont de utilizator personal, pur şi simplu pacientul se înregistrează încâ odată şi MyDent este disponibil. Prin aplicația MyDent oferim posibilitatea medicului stomatolog şi pacientului acestuia să fie informaţi reciproc în cel mai scurt timp posibil, oferind astfel cel mai rapid şi profesional tratament.
Beneficiile utilizării aplicaţiei MyDent pentru stomatologi:
  • Economiseşte timp, bani şi efort
  • Transmite instant informaţii
  • Fidelizează pacientul şi pune bazele unei relaţii mai strânse
  • Rezultă pacienți multumiţi
  • Creşte numărul pacienţilor loiali