Grafica dentară dROOT este ceea ce a lipsit din cabinetul fiecărui medic stomatolog

Grafica dentară dROOT este bazat pe o tehnologie 3D care oferă modului de lucru simplitate, flexibilitate, eficienţă, inovaţie. Până în prezent orice suprafaţă grafică a necesitat multă imaginaţie şi mai mulţi paşi de a reprezenta grafic o situaţie reală.
dROOT a ales o direcţie total diferită pentru reprezentările grafice. Vă oferă toate avantajele tehnologiei 3D, tehnologie ce permite o vizualizare detaliată, plină de viaţă, şi un mod de lucru foarte simplu.
Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!
3Dkell
Marcarea unei proceduri pe grafica dentară se reduce sub trei etape, sau chiar mai mult. Programul va însuma secvenţele de tratament şi le va oferii ca soluţie pentru întregul procedeu, printr-un singur clic.
Mai interesant este efectul vizual şi modul de lucru în această uimitoare grafică 3D. Dar indiferent dacă eşti în căutarea unei soluţii profesionale sau a unei experienţe estetice, software-ul dROOT te va mulţumi pe deplin.

Grafică uşoară: Interfaţa grafică este curat, simplu și lipsit de butoane “mistice” destinat specialiştilor IT, oferind o suprafaţă de lucru medicilor şi personalului într-un mod uşor, rezumând deciziile luate într-un context de înţeles pentru toată lumea. Trecând cursorul deasupra dinţilor sau folosind terminale sistem touch pad, automat sunt oferite posibilităţile de intervenţii sau istoricul dintelui respectiv. Funcţionalitatea suprafeţei grafice dROOT a devenit mai degrabă o necesitate, dezvoltat pentru a fi înţeles chiar dacă te afli prima oară în faţa ei.
Grafică rapidă: Grafica unui software stomatologic tipic, necesită trei sau patru etape de consemnare din partea medicului pentru a înregistra o procedură sau o însemnare.

dROOT a fost conceput în aşa fel încât cu una sau două mişcări, toate tipurile de intervenţii posibile să fie reprezentate pe grafic. Folosind metoda “drag and drop” aceste etape se reduc la una singură. Prinzi denumirea intervenţiei şi o plasezi pe dinte, toate efectuându-se în MILISECUNDE.
Grafică fluidă: Grafica dROOT este proiectat să funcţioneze cum doreşte medicul sau personalul cabinetului şi mai presus de toate să funcţioneze cum doreşte un administrator.

Nu pentru că unul este mai bun decât altul, ci pentru că grafica este utilizat în principal de medici, iar datele stocate, de administrator.

Secretul succesului nostru se află în personalul care a dezvoltat acest design, o echipa de experţi în IT și stomatologie.


Plan de tratament simplu. Cuvântul cheie în folosirea graficului dentar este flexibilitate. Programul oferă medicului stomatolog libertatea de a crea diferite planuri de tratament şi de a le ordona în funcţie de cum doreşte. Poţi foarte uşor să prinzi şi să tragi dintr-un loc în altul, să suprapui, poţi chiar plasa articole între planuri, să reorganizezi după cum este necesar, în funcţie de datele şi situaţia reală. Testul definitiv pentru rapiditatea planului de tratament este când faci comparaţia între un plan realizat clasic, pe hârtie, sau unul în dROOT. Acest test este trecut cu brio de dROOT.
Grafică distractivă. Să descrii o grafică dentară distractivă, poate părea ciudat, dar cei mai mulţi stomatologi vor fi de acord că munca lor zilnică poate deveni monotonă, probabil la fel ca orice altă profesie. Reprezentarea grafică din dROOT, conţine o grafică realistă în 3D, care este plăcut, simplu şi intuitiv. Ea poate adăuga un pic de lumină în fiecare zi de lucru petrecut în cabinet. Grafica dentară dROOT va desena un zâmbet pe faţa fiecărui stomatolog, sau asistentă, încă de la prima întâlnire.
Online. Deoarece dROOT este o aplicaţie Online, se bazează pe principii de Cloud Computing, adică poţi accesa baza ta de date de la orice calculator, orice dispozitiv, sau de oriunde în lume. Trebuie să ai doar acces la INTERNET. Sa întâmplat ca să fi solicitat de urgenţă sau să vrei să afli date importante când nu eşti la serviciu sau chiar eşti plecat în concediu? Acum din camera de hotel, un INTERNET Caffe, sau chiar pe drum poţi accesa rapid informaţiile de care ai nevoie pentru a da detalii unui pacient sau chiar a face o programare.

Credem că beneficiile graficii dentare dROOT pot fi însumate în trei cuvinte simple:


Simplitate. Odată ce aţi comparat funcţionalitatea suprafeţei grafice dROOT cu alte programe, veţi fi de acord că este cea mai simplă unealtă pentru un medic stomatolog.
Flexibilitate. Suprafaţa grafică dintr-un software stomatologic ar trebui să fie o extensie a stilului tău de viaţă. Dacă zilnic efectuăm tranzacţii bancare, cumpărăm şi vindem Online, rezervăm bilete şi vacanţe, ar trebui să ştim să administrăm şi cabinetul nostru Online.
Eficienţă. Dacă software-ul pe care-l foloseşti acum necesită mai multă atenţie decât pacientul tău, atunci ceva nu este în ordine. Încearcă dROOT şi vei vedea că poți economisi timp.
Poţi afla mai multe despre dROOT dacă vei vedea o demonstraţie. Unul dintre colegii noştri, experţi în software stomatologic, îţi poate arăta grafica dentară, sau alte funcţionalităţi, chiar dacă eşti medic sau asistentă.
Orice variantă de comunicare cu noi ai alege vei vorbi cu cineva care cunoaşte problemele unei administraţii dintr-un cabinet stomatologic şi ştie foarte multe despre un software stomatologic. dROOT este o alternativă cu totul nou şi proiectat cu o tehnologie de ultimă oră.