background

Haideţi să ne cunoaştem!

Haideţi să ne cunoaştem!

Ocazional marile companii organizează evenimente la care oamenii pot cunoaşte produsele şi serviciile lor. Astfel publicul primeşte informaţii direct de la personalul angajat.

Haideţi să ne cunoaştem!

Ocazional marile companii organizează evenimente la care oamenii pot cunoaşte produsele şi serviciile lor. Astfel publicul primeşte informaţii direct de la personalul angajat.
Un astfel de moment este 20-22 octombrie, când este organizat expoziţia Denta, destinat medicilor stomatologi, unde vizitatorul poate cunoaşte produse şi tehnologii noi şi poate ţine pasul cu această transformare rapidă, vizibilă de la an la an.
Noi cunoaştem această evoluţie rapidă a tehnologiei şi dorim să-ţi oferim personal o experienţă tehnologică care îţi deschide orizonturi noi şi te va relaxa în acelaşi timp.
Expoziţia Denta va avea loc în perioda 20-22 octombrie 2016 şi ne vei găsi în pavilionul C2, unde îţi vom oferi răspuns la toate problemele de management al cabinetului tău şi îţi putem prezenta programul nostru.
Mulţi cred că un program de management trebuie să fie mare şi complicat, noi însă dorim să îţi dovedim contrariul şi să-ţi prezentăm dROOT, un program complex dar uşor de învăţat şi de folosit.
Cu peste 700 de utilizatori, astăzi dROOT este unul dintre cel mai vândut sistem de management stomatologic din România şi face dovada siguranţei şi eficienţei.
Mai mult de atât?! (…) în acest an s-a născut o concepţie relativ nouă, aplicaţia pentru pacienţi. Aplicaţia se numeste MyDent şi poartă semnele personalizate ale cabinetului tău.

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Până când nu existau sisteme speciale precum dROOT şi smarthphone-uri în buzunarul fiecărui pacient, transmiterea de informaţii personalizate a fost un efort prea mare pentru medicul stomatolog.

În sfârşit această tehnologie este disponibilă şi soluţia este oferită de dROOT!

MyDent prezintă o alternativă de comunicare între pacient şi medicul stomatolog, care prin utilizarea aplicaţiei asigură o comunicare rapidă şi precisă a informaţiilor medicale personale.
Mai pe înţeles acest lucru înseamnă că aplicaţia de pe telefonul pacientului este calea de comunicare pentru acele informaţii care îl fac mai relaxat, mai optimist şi mai loial. Vă deveni un pacient mai conştiincios şi va acorda o atenţie mai mare sănătăţii orale.
Mai multe informaţii despre MyDent găseşti pe site-ul nostru sau vizitând standul dROOT la Expoziţia Denta în pavilionul C2, unde vei avea posibilitatea să ne cunoşti în persoană şi să fii printre primii care adoptă această nouă abordare.
Te așteptăm la o conversaţie prietenoasă şi la o prezentare superbă!