background

Continuăm șirul de evenimente din anul 2016

Continuăm șirul de evenimente din anul 2016

După expoziția DENTA de la Romexpo și după Implants Connected to Nature din Sibiu, Ar-Medica este următorul eveniment de anvergură din această toamnă. Este organizat în 3-5 noiembrie la Arad pentru medici stomatologi și medici de specialitate, în scopul de a face cunoscut produse și tehnologii noi și să iți ofere posibilitatea de a ține pasul cu această transformare tehnologică rapidă, vizibilă de la an la an.

Continuăm șirul de evenimente din anul 2016

După expoziția DENTA de la Romexpo și după Implants Connected to Nature din Sibiu, Ar-Medica este următorul eveniment de anvergură din această toamnă. Este organizat în 3-5 noiembrie la Arad pentru medici stomatologi și medici de specialitate, în scopul de a face cunoscut produse și tehnologii noi și să iți ofere posibilitatea de a ține pasul cu această transformare tehnologică rapidă, vizibilă de la an la an. Cu ocazia expoziției, îți vom oferi în persoană răspunsuri la problemele de management al cabinetului tău și îți prezentăm personal programul nostru dROOT.
Cu peste 700 de utilizatori, astăzi dROOT este unul dintre cel mai vândut sistem de management stomatologic din România și face dovada siguranței şi eficienței. Dacă ne cunoaştem mai bine, putem vorbi deschis despre oportunităţile dROOT, despre suprafaţa 3D, programarea şi educarea pacienţilor, documentarea clinică, sau imagistica încorporată. Pe lângă aceste caracteristici de bază, noi ştim cât de important este şi marketingul, comunicarea cu pacienţii. Deci putem să te inspirăm cu idei şi soluţii tehnologice prin care să dezvolţi şi să creşti fluxul pacienţilor în cabinetul tău.
Aplicația MyDent
Dacă ne vedem la standul dROOT, vom avea grijă să pleci cu o concepție nouă, să faci trecerea la un alt nivel administrativ și să comunici cu pacienții. Vei putea întâlni aplicația, MyDent!
Experții de la dROOT au dezvoltat această aplicație pentru pacienți! Este vorba despre o soluție tehnologică dezvoltată pentru telefoanele mobile ale pacienților destinat să fidelizeze și să ofere o experiență vizuală medicală, administrată de medicul stomatolog. Vorbim aici despre o oportunitate reală și logică în care medicul stomatolog transmite informații medicale personale pacienților săi, acele lucruri mărunte care sunt importante pentru ei. Dar să vedem caracteristicile cele mai importante ale aplicației MyDent Premium!
Aplicația MyDent este o concepție relativ nouă în România. Niciodată nu a fost mai ușor ca medicul stomatolog să ofere informații medicale personalizate pacienților, astfel economisind timp și oferind informații prețioase.
De ce MyDent?

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Beneficiile utilizării aplicației MyDent pentru stomatologi:
  • Economiseşte timp, bani şi efort
  • Transmite instant informaţii
  • Fidelizează pacientul şi pune bazele unei relaţii mai strânse
  • Rezultă pacienți multumiţi
  • Creşte numărul pacienţilor loiali
  • Ideal pentru un cabinet care doreşte să aibă servicii superioare
  • Informaţii disponibile de oriunde şi oricând
  • Cu un rol mare în managementul cabinetului şi în comunicarea eficientă Vorbim despre realitate, chiar dacă tehnologia noastră uneori trece graniţa imaginaţiei!
  • Şi cel mai important, este gratuit ACUM!

dROOT – We take care of your free time!