background

GESTIONAREA PROGRAMĂRILOR ONLINE

GESTIONAREA PROGRAMĂRILOR ONLINE

Crezi că ai putea gestiona programările pacienților mai inteligent?

GESTIONAREA PROGRAMĂRILOR ONLINE

n170 - Formulare medicale

Când o clinică începe să crească, cresc alături de ea și responsabilitățile. Asta înseamnă, că uneori ești nevoit să te ocupi de lucruri care nu țin neapărat de profesia ta.

Poate că te-ai aflat și tu în situația în care îți făceai datoria de medic, iar dintr-o dată erai nevoit să te transformi în administrator, contabil, sau recepționer - petrecând ore întregi la telefon cu programările pacienților

Procesele de programare manuale nu doar că sunt complicate, dar și costisitoare.

Acestea necesită resurse umane, sau un plus de atenție și efort din partea ta, pentru a introduce de fiecare dată informațiile pacienților individual. Pe de altă parte, deseori pacienții sună la momentul nepotrivit. Și știi și tu, dacă nu-i răspunzi, riști să-i pierzi.

Vremurile programărilor clasice au trecut. Astăzi din ce în ce mai mulți apelează la soluții care acoperă toate nevoile unui cabinet și le oferă control și claritate asupra fiecărei activități care se petrece în interiorul acesteia.

Atunci când faci un pas spre digitalizare, motorașul afacerii tale funcționează și atunci când nu poți fii prezent.
"Pe măsură ce numărul pacienților a crescut, programarea și menținerea evidenței lor pe diverse agende a devenit incomodă, motiv pentru care am apelat la un program de organizare al cabinetului. dROOT a fost alternativa prin care am rezolvat problema."

– Dr. Murariu Mircea, medic stomatolog –

Alege soluții simple la probleme complexe
- noul modul de Programare Online
Un management de succes înseamnă în primul rând organizare eficientă, ceea ce nu ar trebui să fie o problemă zilnică de confruntat.

Din fericire, obstacolele clasice le putem înlocui cu soluții informaționale inteligente.

Pentru asta am lansat noul modul de Programare Online, oferind ceea ce își dorește fiecare clinică, indiferent de mărimea acesteia: o organizare simplă, mereu accesibilă și o afișare vizuală clară a fiecărei programări.

Modulul de Programare Online este sincronizat direct cu website-ul cabinetului tău, și corelează în timp real cererile de programare ale pacienților cu baza de date din sistemul dROOT.

Ca rezultat, procesul de programare devine automatizat, și întregul personal are acces la informațiile din cadrul acesteia.
"Înainte foloseam un alt soft, care m-a ajutat mai mult la gestionarea programărilor pacienților și trimiterea mesajelor de reamintire către aceștia. Nu mi se părea foarte practic, motiv pentru care nu era prea folosit în cabinet. Așa ca am decis că vreau ceva mai complex, ceva mai bun."

– Dr. Ciulea Andrei, medic stomatolog –

Cu soluția One Point Entry, toate informațiile necesare
se află la un loc

Mai multe puncte de introducere a datelor înseamnă un risc mai mare de erori și mai multe verificări necesare.

Dacă până în prezent procesul tău de programare însemna agende, notițe, meniuri și butoane cu tot felul de funcții complicate, acum ai toate informațiile importante într-un singur loc.

Datorită programului One point entry - al cărui scop este centralizarea tuturor informațiilor - cererea de la pacient ajunge instant la clinică în softul
dROOT, care este accesibilă oricând.
Iar cu cât ciclul de programare este mai scurt, cu atât poți lucra într-o manieră mai simplă și eficientă, obținând libertate maximă privind gestionarea calendarului.

Simplitatea sporește eficiența
De asemenea, cu cât simplifici realizarea unei sarcini, cu atât sporești eficiența și câștigi mai mult timp pentru alte activități. Iar noul modul dROOT la asta se pricepe cel mai bine.

Fiind inserat pe website-ul cabinetului, pacientul nu mai trebuie să te contacteze prin mesaje și mail-uri, sau mai important, nu trebuie să aștepte până cineva îi poate prelua la apelul.

Doar intră pe site și își introduce datele, pe care programul le preia instant și o afișează în agenda cabinetului. Singura sarcină a ta este să dai un click pentru confirmare.

Datorită comunicării prin SMS, confirmarea și reamintirea programărilor către pacienți este automatizată și oferă posibilitatea de a răspunde și la întrebările lor.

Și cum tot personalul din cabinet are acces la aceste informații, comunicarea internă devine mult mai clară, eficientă și nu se vor mai pierde informații importante.
"Un program accesibil, ușor de învățat, prietenos, extrem de util! De când îl folosim în clinică, toți medicii sunt foarte mulțumiți atât de gestionarea programărilor, cât și de posibilitatea gestionarii planurilor de tratament. Îl poți accesa de oriunde, iar aplicația de pe telefon este foarte utilă și merge bine. Pe cât este de complex programul, pe atât de ușor este și de folosit. În două cuvinte: user friendly!"

– Dr. Ioana Toșa, medic stomatolog –

Automatizează sarcinile de rutină

Timpul tău contează. De ce să nu profiți de o alternativă, care poate acoperii toate nevoile cabinetului, iar tu să te concentrezi la ce știi tu mai bine: să oferi zâmbete pacienților tăi.

Predă munca de administrator și sarcinile repetitive în grija programului, care gestionează datele într-un singur loc și elimină haosul de informații din jur.

Timpul de învățare și acomodare este foarte scurt, și poți personaliza ușor suprafața de programare după preferințele și nevoile tale.
Astfel, poți să:
• Realizezi orice tip de programare cu funcționalitatea drag and drop
• Blochezi sau să rezervi o anumită dată
• Creezi vizibilitate pentru o anumită dată pentru diferiți furnizori sau persoane
• Faci vizibil numai informațiile importante pentru tine
• Ai acces la cele mai importante caracteristici, la un preț rezonabil
"Am vrut dROOT, mi-a plăcut foarte mult, deoarece avea o mare aplicabilitate ca de exemplu, puteam să fac toate fișele pacienților în soft, imaginea 3D-ul cuplată cu planul de tratament. O piatră de pe inimă ne-a fost luată prin funcția de gestionare a programării pacienților, oferită de soft."

- Dr. Ciulea Andrei, medic stomatolog -

Experiența devine mai bună cu informare completă și corectă
Când poți accesa informații cu doar un browser și acces la internet oricând și oriunde, eviți gestionarea greșită a eventualelor situații neprevăzute.

Accesul nelimitat la platformă nu doar că îți oferă ție mai multă flexibilitate, dar totodată și pacientului, care este mereu informat corect și complet.

Pe de altă parte, pacienții observă și apreciază diferențele aduse în cabinetul tău, în special atunci când îi afectează și pe ei într-un mod pozitiv.

Iar acest fapt îl vei observa atunci când apelurile inutile și anulările programărilor vor scădea semnificativ, odată cu trecerea la un sistem automatizat.
"Sistemul dROOT la cabinetul meu mi-a reorganizat programările, la medicii pe care îi am! Și un lucru fundamental, este reamintirea cu 24 ore înainte a programării pacienţilor. Feedbackul pacienţilor în acest aspect e super, sunt foarte mulţumiţi că le reamintim. Și mesajele de sărbători, de zilele de naştere, la controale din nou foarte importante."

- Dr. Alina Luca, medic specialist chirurgie orală şi maxilofacială -

Odată ce ai făcut pasul spre digital, nu vei mai vrea să te întorci înapoi. Asta pentru că digitalizarea face ca oamenii și echipamentele de procesare să-și îmbunătățească semnificativ performanța, cu un plus de viteză, flexibilitate și calitate.

Însă toate aceste informații nu sunt de ajuns, până ce nu le pui în aplicare.
Convinge-te singur cere o Prezentare Acum

Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre