background

Cabinetul stomatologic ProSmile

Cabinetul stomatologic ProSmile

În această lună vă prezentăm o clinică mai mică, dar care ar putea concura cu clinicile orașelor mari: ProSmile Clinic

Cabinetul stomatologic ProSmile

n170 - Formulare medicale

Povestea începe în 2016, când domnul doctor Andrei Bițoană s-a decis să deschidă o clinică, iar acesta avea localizarea într-o comună, la doar câțiva kilometri de orașul Hunedoara, în Teliuc.

De atunci clinica s-a dezvoltat cu pași repezi, în doar 5 ani, a reușit să se dezvolte, și a dobândit recunoștința comunității locale.
Fondatorul, Andrei Bițoană, este specializat în tehnică chirurgicală dentară, iar pentru a face față tuturor solicitărilor, activează împreună cu alți doi medici colaboratori, cu specializare în ortodonție, pentru a putea oferi pacienților un pachet complet de servicii dentare.

Indiferent când ajungem în cabinet, mereu vor fi prezenți cel puțin doi medici, al treilea venind doar la nevoie, astfel putem fi siguri, că indiferent de tipul de afecțiune de care suferim, cabinetul este pregătit să ofere tratamentul profesional de care avem nevoie.
Clinica nu este mare, și numărul pacienților a scăzut odată cu începerea pandemiei cauzate de Covid-19, totuși în 2019 domnul doctor a decis să facă pasul următor în ușurarea activităților din cabinet. Așa a descoperit dROOT.

”Fără dROOT mi-ar fi fost mult mai greu să trec peste aceste momente grele. Mai ales în ultimele 8 luni când nici personal auxiliar nu am avut în cabinet.

Procesul de implementare a fost foarte ușoară, nimic nu mi s-a părut complicat.”


– ne relatează domnul doctor.
Implementarea simplă și ușurința utilizării acestuia a fost primul lucru de care a fost impresionat. De atunci și-a făcut și o listă cu modulele preferate: programarea și relația acestuia cu baza de date, fisa pacienților și imagistica.

„Cu modulul pentru programări pot să le fac de oriunde, rapid și simplu, chiar și de pe telefon. Cel mai mare avantaj totuși este faptul că am mereu la îndemână fișa pacientului, în orice situație, ceea ce îmi permite să pot să-l anunț oricând de orice modificare a programului de lucru.“

Dr. Bițoană, despre modulele lui preferate
Despre modulul de imagistică are o părere deosebit de bună, datorită faptului că poate intra în posesia radiografiilor pacienților extrem de repede și fără decalaje.
Ne-a mărturisit, că nu folosește programul la capacitate maximă,
dar simte că acesta este un plus major în cabinetul său. ​
Cum va continua povestea?
Pe viitor domnul doctor și-a propus două obiective:

1. Visul lui este deschiderea unui cabinet mai mare, la oraș, cu 3-4 scaune, dar fără să renunțe la cel actual.

2. Să învețe să folosească și celelalte module ale aplicației dROOT, deoarece este convins că vor fi de mare ajutor.

Între timp echipa noastră îi urează mult succes și noroc și sperăm să reușească să întreprindă tot ceea ce și-a propus!

Încearcă și tu, cere o prezentare

Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre