background

Cum să pleci într-un concediu ca medic stomatolog liniștit, fără a pierde controlul administrativ?

Cum să pleci într-un concediu ca medic stomatolog liniștit, fără a pierde controlul administrativ?

Nu este un secret, că după vacanța de vară eşti mai odihnit și mult mai productiv. Însă un alt adevăr este, că medicul stomatolog, obișnuit cu rutina și stresul zilnic acumulat, se relaxează mai greu și pleacă în concediu cu frica de a nu pierde controlul administrării cabinetul.

Cum să pleci într-un concediu ca medic stomatolog liniștit, fără a pierde controlul administrativ?


Indiferent dacă lucrezi singur sau în echipă, pe lângă faptul că ești medic, trebuie să fi și un bun manager cu informații disponibile. Da știm, este dificil, dar nu imposibil!

Cum poți petrece timpul tău prețios, relaxat și fără teamă?

Răspunsul este simplu, fi informat și deține controlul! Am creat sistemul stomatologic dROOT, partenerul tău ideal în vacanța de vară, pentru că tot ce ai nevoie pe plajă, este un telefon mobil. Astfel ai acces Online la cabinetul tău, la datele medicale a pacienților și Rapoartele zilnice, în timp real. Oricând poţi verifica ce se întâmplă în cabinet, chiar și când lipsești! Dacă vrei o verificare a situației financiare, programul nostru oferă o serie de rapoarte, cu evoluția incasărilor. Acest lucru înseamnă că primești instant o situație clară asupra stării financiare a afacerii tale.

Dacă vrei să organizezi programările din toamnă și pentru ca reluarea activității să nu fie un haos, ai la dispoziție atât agenda personală cât și cea a echipei, cu o sincronizare instantă. Poți să te organizezi fără a te consulta cu recepția la fiecare înregistrare sau programare nouă. Da, sunt aspecte care la prima vedere nu fac parte din planurile tale de vacanță, dar un manager de cabinet nu își lasă acasă aceste preocupări, și pentru a te relaxa într-adevăr, trebuie să ai acces la informații pentru a putea lua decizii administrative vitale. Datorită dROOT, vei deține la îndemână un instrument care iți oferă acel suport tehnologic care menţine fluxul de activitate proaspăt şi îți oferă un plus pentru succes.

Mai simplu de atât nu se poate! Programul dROOT poate fi caracterizat în trei cuvinte: simplu, flexibil și eficient, … relaxează-te, a venit vara și pleci în concediu!