background

Cele mai noi informatii despre dROOT

Cele mai noi informatii despre dROOT

Digitalizarea tehnologiei influențează din ce în ce mai mult viața tuturor. Compania noastră și-a propus dezvoltarea programului dROOT ţinând cont de ultimele tendinţe din tehnologia informației.

Cele mai noi informatii despre dROOT

Scopul nostru rămâne în continuare să uşurăm munca acelor medici care doresc soluţii inovative și vor să se afle în top. Dezvoltăm dROOT într-un ritm alert, pentru că acest program devine din ce în ce mai mult o unealtă care contribuie activ la dezvoltarea cabinetelor stomatologice.

Astfel reuşim să oferim cel mai folosit program de management stomatologic din România la cele mai ridicate standarde!

Dacă vrei să activezi dROOT pentru cabinetul tău, poţi să ne contactezi încă în această lună, pentru a beneficia de prețul vechi, bine cunoscut. Asigură-te, încă în luna mai, de calitatea serviciilor noastre şi suportul tehnic pe care ţi-l oferim. Din 1 iunie serviciile dROOT vor suferi modificări, pentru ca tu să primeşti din ce în ce mai mult şi peste aşteptări. Astfel, pentru cei care activează sau adaugă conturi noi după această dată, preţul abonamentului lunar va fi de 130 lei/lună/medic.
CEBIT
Ai aflat că în perioada 11 -15 Iunie se va desfăşura  CEBIT, cea mai mare expoziție dedicată tehnologiei digitale, la Hanovra, Germania ?!?
La CEBIT sunt prezentate dispozitive şi soluţii informatice al viitorului tehnologic în faţa căruia ne aflăm.
Nu rata o astfel de ocazie şi află ce decizi iau companiile mari / clinicile medicale, pentru atragerea pacienţilor / soluțiile digitale implementate în medicină şi stomatologie, precum tendințe și necesități în zona de business.
Visezi la un cabinet stomatologic smart şi paperless?  Vino cu noi la CEBIT!
Cititor coduri de bare şi carduri de fidelizare pacienți

Este un dispozitiv utilizat pentru identificarea pacienților în domeniul medical, citește rapid şi cu ușurință coduri de bare 1D (lineare) și 2D folosite pentru rețete sau carduri de fidelitate (pacienți).
Pachetul conține scanner, cablu USB și ghid de utilizare. - scanează coduri 1D, 2D de pe hârtie, card, telefoane şi monitorul calculatorului - compatibil cu programul dROOT. Identificarea și înregistrarea rapidă a pacienților este o rutină a activității zilnice, dar poate fi şi o sarcină dificilă.
Ofertă personală