background

Ce fel de stomatolog vrei să fii?

Ce fel de stomatolog vrei să fii?

Noi știm că tu deja ești un stomatolog bun și vrei să progresezi în continuare pe plan profesional, (...) doar că ne-am jucat puțin cu fraza de mai sus. Cu ajutorul sistemului de management dROOT și aplicația pentru pacienți MyDent, dezvoltarea profesională este în mâna ta! Administrarea electronică a pacienților și a activității tale, depinde numai de tine, noi doar descoperim dorințele tale!

Ce fel de stomatolog vrei să fii?

Aplicația MyDent

Este o concepție relativ nouă în știința medicinii şi a stomatologiei, această formă de informare este disponibilă datorită existenței tehnologiei smartphone-urilor. Prin această aplicație, pacientul are confortul siguranței, confortul de a solicita o programare sau detalii medicale personale. Posibilitatea de a fi conectat permanent la medicul său stomatolog fără a fi nevoit să se deplaseze personal în cabinetul stomatologic.

Avantajul sistemului dROOT şi al aplicaţiei MyDent:

Pe lângă conectivitate și modul de lucru eficient în sistemul de management dROOT, noi credem că un avantaj important este și posibilitatea de comunicare cu pacienții. Notificările gen push, sunt mesaje trimise pe telefonul mobil al pacienţilor prin aplicaţia MyDent. Dacă pacientul tău este un utilizator al aplicaţiei cabinetului tău, va primi notificările push pentru planurile de tratament, serviciile tale oferite, rechemare la control periodic, înștiințări înainte de programare sau orice altă informație relevantă oferită de tine. Tu, ca administrator al aplicației pacient, ai posibilitatea de a alege ce dorești să publici pacienților tăi. MyDent poate fi „miniwebsite-ul” cabinetului tău, disponibil permanent pe telefonul pacientului tău, astfel devenind o aplicație inteligentă, capabil de informare şi loializare.

Aplicația care reprezintă brandul tău!

Ce va vedea pacientul în aplicaţia MyDent?

Pagina principală va oferi informaţii generale despre cabinet, personalul acestuia, date de contact şi orarul. În meniul sunt disponibile pagini optimalizate după preferinţele tale, cum ar fi:

  • Ştiri – cele mai noi informaţii despre cabinetul tău, oferte existente, descrieri ale serviciilor pe care le dorești evidențiate.
  • Echipa noastră – Noi suntem mândri de tine şi colegii tăi, fii şi tu! Această pagină va conţine detalii despre echipa ta medicală. Astfel totul devine mai personal pentru pacienţii tăi!
  • Servicii oferite – Acest meniu conţine acele tratamente care sunt frecvent oferite şi acceptate de pacienţi, astfel pacientul va cunoaşte cursul tratamentelor.
MyDent
Submeniul, personalizat pacientului utilizator:
  • Solicită programare – Pacientul poate solicita o programare fără nici o dificultate, direct de pe telefon, astfel devine mai fidelizat şi mai respectuos.
  • Programările mele – Aici pacientul poate vedea arhiva programărilor, atât cele din trecut cât şi cele din viitor.
  • Tratamentele mele - Este pagina care oferă pacientului detaliile medicale personale. Informaţiile tratamentelor efectuate sau ale planurilor de tratament propuse.
  • Mesajele mele – Această funcţie poate prelua în totalitate sarcina notificărilor prin email sau SMS şi este una dintre principalele meniuri ale aplicaţiei. Aici poate primi înştiinţări, notificări sau informaţii relevante împărtăşite de cabientul stomatologic.
MyDent

dROOT – We take care of your free time!