background

Vino la evenimentele stomatologice

Vino la evenimentele stomatologice

În această toamnă se vor organiza evenimente semnificative în domeniul medicinei, stomatologiei. Aceste evenimente se vor focusa la informarea asupra tendințelor din industria medicinei dentare atât în țară, cât și în străinătate.

Vino la evenimentele stomatologice

AR-MEDICA 6 - 8 Noiembrie 2014 • Expo Arad

În această toamnă se vor organiza evenimente semnificative în domeniul medicinei, stomatologiei. Aceste evenimente au rolul de a informa publicul asupra tendințelor din industria medicinei dentare atât în țară, cât și în străinătate.
AR-MEDICA, Târgul Internațional de Medicină se va desfășura între 6 și 8 noiembrie la Expo Arad.
Te invităm să vizitezi standul dROOT, unde lângă o cafea, vei avea posibilitatea să stăm de vorbă și să afli cum merită să operaționezi cabinetul tău. Dorim să faci cunoștință din apropiere cu soluția personalizată pe care am dezvoltat-o pentru eficiența și profitabilitatea cabinetului tău. Îți garantăm că toți pacienții vor fi mulțumiți și vor deveni fideli.
Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!
Pe tot parcursul salonului vei avea posibilitatea să faci cunoștință cu această platformă medicală, chiar să îl încerci live cum funcționează. Mai mult decât atât, pe loc - fără investiții inițiale - poți aplica imediat această soluție.
Solicită voucher-ul tău de 400 de lei, valabil 6-8 noiembrie, la standul dROOT sau cere Online cu menţiunea “Solicit voucher Armedica”.
Voucher-ul poate fi valorificat pentru achiziţionarea programului stomatologic dROOT, în perioada 6-8 noiembrie 2014, prin prezentarea acestuia la standul dROOT (stand 18, pavilionul A) sau prin cerere Online.

Surprize și concurs

Te așteptăm cu surprize și cu un concurs!
Toți cei care solicită un voucher vor intra automat in concursul nostru de a câștiga un premiu valoros. Câștigătorul acestui premiu va fi extras prin tragere la sorți în data de 9. noiembrie 2014. Câștigătorul extras prin tombola organizată de Armedica în data de 9 noiembrie va primi o licență pentru programul stomatologic dROOT în valoare de 300 euro şi acesta va fi anunțat pe pagina noastră de facebook și va fi contactat personal.
Ne vedem la AR-MEDICA la Arad!