background

AR-MEDICA 2014 Târgul Internațional de Medicină

AR-MEDICA 2014 Târgul Internațional de Medicină

Te invităm să vizitezi standul dROOT, unde vei avea posibilitatea de a cunoaște din apropiere software-ul nostru stomatologic, un program Online care se conformează rolului tău de moment şi se adaptează nevoilor tale actuale = instrumentul extrem de util pentru a avea un cabinet de succes.

AR-MEDICA 2014 Târgul Internațional de Medicină

Ar-Medica este cea mai mare expoziție de profil din Vestul României și una dintre cele mai importante la nivel național. La ediția din 2013 au fost prezenți 124 de expozanţi din țară și străinătate pe o suprafață de 1.260 mp interior unde au participat 4.800 de vizitatori.
Te invităm să vizitezi standul 18, adică standul dROOT, unde vei avea posibilitatea de a cunoaște din apropiere software-ul nostru stomatologic, un program Online care se conformează rolului tău de moment şi se adaptează nevoilor tale actuale = instrumentul extrem de util pentru a avea un cabinet de succes.
Pe lângă informații noi, te așteptăm cu surprize, posibilitatea de a lucra în grafica 3D și cu un concurs cu premii! Cu detalii vom reveni în curând!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații click pe ”LIKE” a paginii de facebook a dROOT: https://www.facebook.com/droot.ro

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/486762254800205

Mai multe detalii despre program și expozanți găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.ccia-arad.ro/ro/armedica.html

 

AR-MEDICA, Târgul Internațional de Medicină se va desfășura între 6 și 8 noiembrie la Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 300

De ce să iei parte la târgul AR-MEDICA 2014?

Vor fi expuse aparatură, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, medicină naturistă și alternativă, ortopedie, optică, aparatură de laborator, servicii medicale, clinici private, maternități, laboratoare clinice, transport medical, estetică medicală și fitness, echipamente și aparate pentru tratamente cosmetice, aparatură recuperatorie, turism medical, IT medical, publicații, site-uri și cărți de specialitate, servicii conexe.
Conferințe pe teme de specialitate. Întâlniri de afaceri.
Evenimente conexe: conferințe tematice, întâlniri de afaceri, prezentări firme, întâlniri ale membrilor asociațiilor profesionale, tombola.
Pe perioada expoziției vor fi organizate simpozioane, congrese, conferințe și workshop-uri pentru medici dentiști, medici generaliști, medici de specialitate și de familie, medici veterinari, tehnicieni dentari, farmaciști și asistenți medicali.
AR-MEDICA a devenit cel mai important eveniment medical, cadrul în care latura comercială se îmbină cu cea științifică prin intermediul manifestărilor conexe organizate în timpul expoziției: simpozioane, congrese și conferințe, demonstrații practice creditate EMC și EFC.
An de an sunt prezenți cei mai mari producători şi importatori de aparatură medicală, AR-MEDICA având din acest punct de vedere una din cele mai bogate oferte din România.