background

Un cabinet digitalizat în doar 4 pași simpli

Un cabinet digitalizat în doar 4 pași simpli

Cu toate că dROOT este un program complex, ai fi surprins cât de ușor este să-l folosești.

 Un cabinet digitalizat în doar 4 pași simpli

n170 - Formulare medicale

Cu toate că dROOT este un program complex, ai fi surprins cât de ușor este să-l folosești. Când l-am conceput, am luat în considerare nevoile tale reale și am reușit să facem un program care organizează informațiile exact așa cum gândește un medic.

Cea mai ușoară parte se datorează implementării soft-ului, pe care de obicei îl facem în 4 pași simpli:


1. Sesiune online de bun venit

Ca să fim siguri că primești tot ceea ce ai nevoie, în primul rând trebuie să ne cunoaștem. O să avem o întâlnire online, în care ne povestești despre afacerea, obiectivele și personalul tău, și ne faci cunoștință cu procesul tău actual de administrație. Noi îți prezentăm funcționalitățile de bază al dROOT-ului și îți pregătim configurația optimă pentru afacerea ta.

2. Conversia datelor

Un lucru pe care să nu îl uiți niciodată: dROOT poate converti orice. Toate informațiile pe care le deții, fie ele fișe, documente sau imagistica din sistemul tău vechi, pot fi ușor convertite. Astfel, tu nu pierzi absolut nimic din ce deții, iar personalul tău își poate continua activitatea cu informații familiare.

3. Instruire

Instruirea echipei tale o facem după preferințele tale. Putem face sesiuni online pentru întreaga echipă, sau dacă îți este mai convenabil, le despărțim pe activități - recepție, asistente medicale și medici, separat. Sesiunile durează câte 90 de minute, plus putem ține alte sesiuni tehnice, dacă este necesar. După ce am terminat toate acestea, mai rămâne doar un singur pas.

4. Pui dROOT-ul la treabă

Pasul final este mereu cel mai interesant. Conversia datelor s-a terminat, ai la dispoziție toate datele medicale, fișele, acordurile, imagistica și ești gata de pornire. Sistemul de management este oficial activ și poți să îți continui activitatea într-un cabinet complet digitalizat.

Ai nelămuriri? Echipa dROOT îți stă mereu la dispoziție

Ca să fim siguri că totul merge bine, îți oferim suport de post instruire cu o durată de 2 săptămâni. Odată ce ai activat conturile utilizatorilor și ai început să intri într-o fază de acomodare, noi suntem aici ca să te ajutăm și să te îndrumăm dacă întâmpini orice fel de problemă.

Pe lângă acestea, ai suport tehnic pe viață cât timp ești utilizator activ
dROOT. Echipa noastră îți stă la dispoziție 24/7 ca să îți răspundă solicitărilor și să rezolve problemele în cel mai scurt timp posibil.
Toate acestea le poți încerca cu un upgrade de 7 zile gratuit.
Cere acum o prezentare

Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre