background

Ai făcut deja primul pas spre digitalizare. A venit timpul să îl faci pe următorul.

Ai făcut deja primul pas spre digitalizare. A venit timpul să îl faci pe următorul.

Ești utilizator activ a unei aplicații de imagistică, ceea ce înseamnă că ai făcut deja cu succes primul pas spre digitalizarea cabinetului tău. Felicitări!

Ai făcut deja primul pas spre digitalizare. A venit timpul să îl faci pe următorul.

n170 - Formulare medicale

Ești utilizator activ a unei aplicații de imagistică, ceea ce înseamnă că ai făcut deja cu succes primul pas spre digitalizarea cabinetului tău. Felicitări!

Nu este mare lucru să te aliniezi cu reglementările GDPR, după cum ai văzut. Acum primești radiografiile pacienților printr-o infrastructură securizată și ai o bază de date despre ei – informații pe care le-ai putea folosi de acum încolo mult mai inteligent.

Cum? Adunând toate informațiile și administrându-le dintr-un singur loc.
În cazul în care nu ai știut, aplicația de imagistică face parte din software-ul stomatologic
dROOT, care, cu ajutorul digitalizării, te ajută să-ți duci cabinetul la următorul nivel.

Cu un simplu upgrade la aplicație, poți să îl încerci gratuit 7 zile și să vezi dacă
dROOT este într-adevăr soluția care acoperă toate nevoile cabinetului tău.
Cere un UPGRADE
În următoarele rânduri poți afla mai multe despre programul nostru.

Nu ne-am apucat să înșirăm toate aspectele prin care
dROOT îți face viața mai ușoară, pentru că ai petrece ore întregi citind acest articol.

Știind cât de important este timpul tău, am hotărât să-ți prezentăm beneficiile care te-ar putea interesa cel mai mult, iar dacă ai avea orice altă întrebare, știi că îți suntem mereu la dispoziție.

dROOT îți oferă o imagine clară și completă despre cabinetul tău

Un manager bun trebuie să știe întotdeauna despre tot ce se întâmplă în interiorul cabinetului său. Iar ținând cont de acest lucru, dROOT a fost conceput ca un software stomatologic online, care să-ți permită să administrezi întregul cabinet dintr-o singură aplicație.

Pe lângă rapoartele primite instant despre pacienți (ca și numărul intervențiilor, imagistică dentară și programări),
dROOT îți arată veniturile tale, dar îți face și calculele salariale ale angajaților sau ai medicilor colaboratori.
Fiind un software online, ai toate datele stocate în cloud. Asta înseamnă că niciodată nu vei mai avea nevoie de un programator sau tehnician, dar nici n-o să mai ai costuri suplimentare pentru orice fel de hardware scump.

Software-ul
dROOT
îl folosești pe baza unui abonament, ca să poți beneficia de versiunile actualizate automat și să ai acces constant la cele mai noi funcționalități. Iar toate acestea pot fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv.

dROOT te ajută să iei decizii mai bune
dROOT dispune de cea mai avansată suprafață de lucru 3D. Este o plăcere să-l folosești, deoarece platforma este foarte interactivă și oricine poate să lucreze cu ea într-o manieră simplă și ușoară.

Ai un set complet de funcții pentru încărcarea și manipularea imaginilor dentare, dar vezi și întreagul istoric al procedurilor stomatologice, statusul inițial al pacientului, planul de tratament și stadiul următor în calendarul de însănătoșire. Când ai o imagine clară despre toate acestea, poți lua decizii mai bune cu privire la pregătirea și organizarea ședințelor.

Cu alte cuvinte, dROOT îți oferă predictibilitate.

Însă nu ești tu singurul care beneficiază de toate aceste funcționalități. Din moment ce opțiunile de tratament sunt explicate clar, și pacientului îi este mai ușor de înțeles toată procedura. Iar cu cât mai corect și complet este informat un pacient, cu atât mai multe frici îi sunt eliminate, care apar de obicei din cauza neînțelegerilor.

Siguranța datelor tale este pe primul loc

Poate că ți-ai pus întrebarea: Dacă toate datele mele sunt stocate în cloud, nu cumva există posibilitatea să le pierd?

Ca să prevenim toate riscurile de acest gen, programul este setat în așa fel încât să facă backup-uri automate la fiecare 4 ore. În cazul oricărui dezastru, toate datele și comunicările tale sunt salvate, și tu poți să stai liniștit că acestea sunt mereu în siguranță.

Însă, siguranța mai înseamnă să ai grijă, ca nu oricine să poată să aibă acces la datele tale.
După cum știi deja, cu dROOT administrezi totul dintr-un singur loc. Tu ești cel care controlează dreptul de acces la informațiile tale, indiferent că e vorba de personal sau de alți medici.

Dispui de un jurnal de activitate în care totul este monitorizat. Atunci când s-a întâmplat vreo modificare, tu poți localiza exact unde și ce s-a întâmplat.

Un cabinet digitalizat în doar 4 pași simpli
Cu toate că dROOT este un program complex, ai fi surprins cât de ușor este să-l folosești.

Cea mai ușoară parte se datorează implementării soft-ului, pe care de obicei îl facem în 4 pași simpli:

Citește articolul nostru despre implementare aici.


Un program conceput cu medici pentru medici
Știm cât de frustrant este să pierzi timp căutând informații, care ar trebui să fie doar la un click distanță. Sau cât de mult timp trebuie să petreci uneori cu introducerea datelor și cu planificarea activităților.
Din punctul de vedere al digitalizării, până astăzi, industria de software stomatologic a rămas în urmă față de alte domenii. Și din păcate, nu a oferit prea multe opțiuni.

Dar cu ajutorul profesioniștilor din domeniul medical, am reușit să facem un sistem eficient, care oferă medicilor un plus de flexibilitate și calitate.

Și nu doar noi ne bucurăm de acest lucru, ci și sutele de utilizatori mulțumiți, care au reușit să-și ridice cabinetul la un nou nivel:
”Acum, după aproape 14 ani în care am folosit nenumărate sisteme de programare şi sisteme pentru managementul clinicilor dentare și al pacienților, mă bucur să vă anunț că dROOT îmi conferă siguranța bazelor de date, operativitate şi rapiditate, datele sunt procesate în timp real.
Programul dROOT este performant, exact, flexibil și intuitiv, deci ușor de parcurs şi de învățat, cu siguranță merită să-l cunoască mulți medici.”

- Dr. Șerban Alexandru Marius Dacu,
medic stomatolog competență în implantologie, Membru ESED -
Însă, toate aceste informații nu sunt îndeajuns, până ce nu sunt puse în aplicare. Profită de cele 7 zile gratuite în care poți să te convingi singur:
Cere un Upgrade

Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre