background

Cum să obții mai mult de la cabinetul tău cu ajutorul tehnologiei 3D

Cum să obții mai mult de la cabinetul tău cu ajutorul tehnologiei 3D

Imaginile dentare au un rol esențial în viața fiecărui medic stomatolog.

Cum să obții mai mult de la cabinetul tău cu ajutorul tehnologiei 3D

n170 - Formulare medicale

Imaginile dentare au un rol esențial în viața fiecărui medic stomatolog. Dacă nu ai avea acces la radiografii, ai putea doar să te uiți în gura pacientului și să presupui o anumită problemă.

Însă și așa, ai vedea doar ce se întâmplă în prezent și doar la suprafață.

Iar știi și tu, că cele mai importante lucruri se află în detalii, pe care nu le poți vedea cu ochiul liber.

Până în prezent, suprafața grafică a programelor stomatologice oricât de avansate ar fi fost, erau totuși incomplete.
Cu siguranță ai observat, că pentru a face vizibilă o situație reală, (chiar dacă ai la îndemână o radiografie) ai nevoie de multă imaginație și presupusuri pentru a completa o imagine.

Iar partea mai grea este ca această imagine să o poți face înțeleasă și pentru pacientul tău.

Adevărul este că interfața grafică al unui software stomatologic ar trebui să fie ca și o extensie a stilului tău de viață.
Zilnic efectuezi tranzacții bancare, cumperi și vinzi online, rezervi bilete și vacanțe - cu alte cuvinte, profiți de ce îți oferă lumea internetului și îți administrezi aproape fiecare parte din viață cu ajutorul online-ului.

Dar de ce nu ai face asta și atunci când vine vorba de cabinetul tău?

Dacă ai avea acces constant la toate informațiile importante într-un singur loc, ai putea obține predictibilitate privind tot procesul tău de lucru. Mai exact, asta ar însemna și să iei decizii mai bune.

Cum este să ai o imagine completă despre cabinetul tău într-o singură fereastră

Descoperă dROOT - software-ul stomatologic online, cu ajutorul căreia îți administrezi întregul cabinet dintr-un singur program.
Platforma - fiind dezvoltată în tehnologia cloud, îți permite să ai acces la întreaga bază de date a cabinetului oricând și oriunde te-ai afla.

Cu cea mai avansată interfață de
lucru 3D de pe piață, dROOT simplifică toate procedurile la doar câteva click-uri și îți oferă libertatea maximă în ceea ce privește procesul tău de lucru.
Descoperă dROOT

Vizualizare detaliată, plină de viață

Ca să fii eficient, întâi trebuie să ai un flux de lucru intuitiv și cât mai natural. Iar primul pas este să îți simplifici procesele de lucru, dar în același timp să ai și o imagine detaliată despre acestea.

Cu programul
dROOT, ai la dispoziție un set complet de funcții pentru încărcarea și manipularea imaginilor dentare. Cu alte cuvinte, poți vizualiza în 3D orice dorești, chiar și toate etapele ale planului de tratament - care sunt codificate în culori, ca să fie cât mai ușor de înțeles
Procesul de documentare se întâmplă în doar doi pași: cu funcția drag and drop selectezi procedura dorită și o poziționezi pe dinte. Tot procesul este atât de intuitiv și de simplu, încât oricine îl poate folosi după o instruire minimă.

Statusuri inițiale și planuri multiple în doar câteva secunde

Cu o interfață de lucru 3D, poți crea și ordona în câteva secunde planuri de tratament multiple, în funcție de preferințele tale.

Iar înregistrarea statusului inițial nu a fost niciodată mai rapidă. Pe cât de profesional sunt ilustrate toate opțiunile de tratament, pe atât sunt de simple.

Pe de altă parte, pacienții pot vedea întregul parcurs a procedurilor stomatologice, de la statusul inițial până la ultima etapă din calendarul de însănătoșire. Ceea ce înseamnă că fricile lor (care apar de obicei din cauza neînțelegerilor) sunt eliminate, iar planurile de tratament sunt acceptate mult mai ușor.
De asemenea, o imagine clară despre procedurile stomatologice ajută părinții să ia decizii cu privire la tratamentul copiilor. În aceeași măsură ajută și personalul medical să ia decizii în legătură cu pregătirea și organizarea mai eficientă a ședințelor.

Informații stocate și sortate logic - exact cum gândește un medic

Ca să poți înainta mai ușor, trebuie să privești uneori și în urmă. Iar pentru asta, ai la îndemână permanent istoricul medical al pacientului, în imagini 3D.

Istoricul pacientului este stocat și sortat logic, iar toate detaliile îți sunt vizibile în funcție de necesitățile tale. Cu doar un click, ai acces la toate datele importante, pe baza cărora îți poți reorganiza planurile pe viitor.
”Colaborez cu dROOT de aproape doi ani și sunt mulțumită de rezultate. Persoana mea de contact este foarte bine informată și mi-a înțeles cu adevărat preocupările.
Deși am ezitat în luarea deciziei de digitalizare, am avut asigurat suportul tehnic și m-au îndrumat în implementare pentru a-mi rezolva rapid toate problemele. Recomand cu încredere, dROOT este o soluție pentru toate clinicile.”

- Dr. Ioana Baciu, Manager clinică, Dental Implant Solutions
Suprafața de lucru 3D este una dintre funcțiile de top, folosite de utilizatorii dROOT. Datorită proceselor automate și graficii rapide, toate etapele de lucru sunt reduse doar la câteva click-uri.

Testul definitiv despre rapiditatea planului de tratament este să te convingi singur, făcând o comparație între un plan realizat clasic și unul în dROOT.

Însă pentru ca să poți face acest lucru, în primul rând trebuie să încerci programul.

Iar din cauza asta, îți oferim 7 zile gratuite, în care să testezi programul și să te convingi singur.
Cere acum o prezentare

Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre