background

Trei moduri prin care un program stomatologic Online te face un medic mai bun

Trei moduri prin care un program stomatologic Online te face un medic mai bun

Când conduci un cabinet aglomerat, utilizarea unui program stomatologic Online poate transforma activitatea într-una mai eficientă. De exemplu, prin organizarea electronică a fişelor vei pierde mai puţin timp pentru a căuta documentaţia de care ai nevoie şi vei avea mai mult timp pentru pacienţii tăi.

Trei moduri prin care un program stomatologic Online te face un medic mai bun

Trei moduri prin care un program stomatologic Online te face un medic mai bun

Când conduci un cabinet aglomerat, utilizarea unui program stomatologic Online poate transforma activitatea într-una mai eficientă. De exemplu, prin organizarea electronică a fişelor vei pierde mai puţin timp în căutarea documentaţiei de care ai nevoie şi vei avea mai mult timp pentru pacienţii tăi.
Corectarea conflictelor apărute în programări
Este foarte uşor ca programul tău de lucru să sufere alunecări în timp, chiar mai mult, astfel de situaţii nu pot fi evitate. În astfel de cazuri pacientul trebuie să aştepte perioade lungi de timp, un lucru care îl va irita. În cazul în care un pacient este nervos, poate deveni şi îngrijorat de tratamentul care urmează, complicând astfel şi mai mult lucrurile. Cu un sistem de management în faţă, poţi evita situaţiile de a face o programări una peste alta, iar dacă în timpul zilei apare o urgenţă, ai posibilitatea să faci modificările instant, prin a lua în considerare tipul de procedură programată şi să anunţi pacientul din timp despre modificările apărute.
Informaţii despre pacient, accesibile la un click
Acele zile când un medic stomatolog se baza doar pe informaţiile scrise pe hârtie, au trecut. Cu un program stomatologic Online, fişele electronice, cu însemnările despre pacient sunt accesabile ușor de oriunde şi în orice moment. Acest lucru înseamnă, că în loc să răsfoieşti dosare întregi, ai acces instant la datele pacienţilor. Accesul direct la informaţiile medicale, la momentul potrivit şi din orice locaţie, asigură acel avantaj prin care poţi oferi tratamentul corect pacienţilor tăi.
Comunicare eficientă cu pacientul prin programul stomatologic Online
Atunci când pacienţii tăi au întrebări, trebuie înştiinţaţi sau au un control periodic iminent, poţi folosi sistemul de management pentru a le trimite un e-mail sau sms. Unele informaţii sunt tratate în mod automat de câtre sistem, altele pot fi folosite manual de câtre medicul utilizator sau asistenta. Acest lucru este pe placul pacienţilor, pentru că este de folos, se simt în centrul atenţiei şi devin loiali cabinetului tău.
Având la dispoziţie un sistem solid configurat pe comunicare cu pacienţii şi organizare clară a fişelor medicale electronice, este cel mai bun mod de a rula un cabinet stomatologic în zilele noastre. Cu aceste unelte la dispoziţie un medic stomatolog devine unul mai eficient şi mai bun.

dROOT te ajută să îți crești valorile!
Solicită o prezentare gratuită a softwareului stomatologic dROOT și vei primi mai mult decât un program de gestiune. dROOT oferă o conexiune inedită cu pacienții care vor fi foarte mulțumiți, iar TU poți rămâne concentrat la ceea ce iubești mai mult!

Nou: dROOT arhivează imagistica direct în Nori

Schimbarea este un lucru bun. Încurajează inovaţia, creativitatea şi la un moment dat va oferi mulţumirea.
De-a lungul timpului clienţii noştri ne-au oferit comentarii constructive cu privire la aspectul şi funcţionalitatea programului stomatologic dROOT. Cu siguranţă unele au fost preferinţe personale, altele sugestii valoroase implementate sau în curs de implementare. Suntem o echipă şi un program în dezvoltare permanentă.
Vom urmări în continuare aşteptările clienţilor noştri, în viitorul apropiat le vom oferi o viteză de lucru mai mare şi funcţionalităţi îmbunătăţite, care să le ajute în administrarea cabinetului:
O nouă platformă de stocare şi deservire, pentru o viteză de lucru mai mare
Funcţionalitate în plus la programări, pentru diversificare
Extinderea funcționalităților financiare
Aplicaţie nativă dROOT iPhone şi Android, pentru flexibilitate
Comunicare cu periferice, pentru compatibilitate
Imagistică încorporată, pentru încărcare directă în Cloud