background

De ce este crucial să ţii pasul cu tendinţele în stomatologie?!

De ce este crucial să ţii pasul cu tendinţele în stomatologie?!

În dinamica pieţei, acele tehnologii care îmbunătăţesc experienţa pacientului au devenit factorul cheie pentru care oamenii îşi aleg un “anumit ” stomatolog. Pe de altă parte, acele instrumente care ajută medicul stomatolog să economisească timp şi să-şi crească productivitatea transformă cabinetul într-unul mai bun.

De ce este crucial să ţii pasul cu tendinţele în stomatologie?!

De ce este crucial să ţii pasul cu tendinţele în stomatologie?!

În dinamica pieţei, acele tehnologii care îmbunătăţesc experienţa pacientului au devenit factorul cheie pentru care oamenii îşi aleg un “anumit ” stomatolog. Pe de altă parte, acele instrumente care ajută medicul stomatolog să economisească timp şi să-şi crească productivitatea transformă cabinetul într-unul mai bun. Este greu de ţinut pasul cu ritmul rapid al lumii moderne dar, chiar dacă lucrurile inovatoare par imposibile câteodată, noi suntem aici să vă asigurăm o navigare uşoară în lumea programelor informatice şi în managementul stomatologic.
În acest articol îți prezentăm mai multe exemple şi metode prin care îți poți alinia cabinetul la cele mai recente standarde. Există numeroase motive pentru care ar trebui să te gândeşti la modul în care poţi tine pasul cu tendinţele din industria stomatologiei şi moduri în care poţi beneficia de stilul de viaţă într-un mod profesionist, ori de câte ori este posibil.

dROOT te ajută să îți crești valorile!
Solicită o prezentare gratuită a softwareului stomatologic dROOT și vei primi mai mult decât un program de gestiune. dROOT oferă o conexiune inedită cu pacienții care vor fi foarte mulțumiți, iar TU poți rămâne concentrat la ceea ce iubești mai mult!

Asigură-te că informaţiile tale sunt în siguranţă

Trăim într-o epocă când furtul de identitate, preocupările legate de securitatea datelor private, în special cele medicale şi bancare, sunt chestiuni sensibile. Pacienţii doresc ca medicul lor stomatolog să fie capabil să păstreze datele în condiţii de siguranţă. Numeroase programe antivirus şi spy-ware sunt utilizate pentru siguranţa datelor aflate pe calculatorul tău. Pentru a supravieţui în lumea virtuală vei avea nevoie de un firewall şi un antivirus de încredere. Există programe complexe de antivirus care au inclus şi anti spy-ware, însă ele funcţionează la capacitatea maximă doar dacă se cumpără versiunea de licenţă. În plus, acel program pe care îl foloseşti pentru a stoca informaţii despre pacienţi, a întocmi facturi etc. trebuie să fie păstrat într-un loc sigur şi să faci salvări de siguranţă periodic pe un server extern.
Astăzi, să te aliniezi cu restul lumii din industria stomatologică înseamnă să acorzi atenţie sporită pentru securitatea datelor pacienţilor.
Însă ai posibilitatea de a învesti într-un sistem de management Online, o tehnologie care elimină o mulţime de factori perturbanţi şi păstrează arhiva înregistrărilor tale în condiţii de siguranţă și funcţionează sub protecţia unor sisteme de siguranţă pe care tu, ca medic stomatolog, probabil nu ai posibilitatea să o asiguri. Mulţi medici administratori aleg varianta de a-şi păstra informaţiile cabinetului într-un astfel de sistem, într-un Cloud protejat. Dacă te uiţi în jur la cabinetele stomatologice de top, este clar că valul informatic avantajează datele securizate în sistemele Online.

dROOT te ajută să-ți crești valorile!

dROOT asigură gestiunea clară și confortabilă a pacienților, încât nu doar TU, dar chiar și pacienții tăi vor fi mulțumiți!
Solicită o prezentare gratuită!

Ține pasul cu tehnologia din imagistică şi grafică

Este un lucru cunoscut că peria de dinţi, materialul fotocompozit, implanturile sau razele X îşi au locul lor în dezvoltarea stomatologiei, însă la fel o are şi un sistem de management care va uşura întocmirea planului de tratament, înregistrarea unei carii sau o retracţie gingivală, cât şi o serie de alte probleme administrative. Cu putină ambiţie, instructaj şi suport tehnic asigurat din partea personalului dROOT te poţi face mai uşor de înţeles în fata pacienţilor şi vei deveni un medic și mai apreciat. La fel cum te-ai obişnuit să-ți accesezi zilnic calendarul, datele de contact din telefon, să trimiți mesaje SMS sau să folosești numeroasele device-uri precum un smarthphone, o tabletă sau un calculator, poţi avea programul tău stomatologic personal oricând şi oriunde te-ai afla. Acesta este convenabil şi sigur, este un program de management stomatologic modern, este Online şi este protejat.
dROOT este un sistem excelent care poate să-ți transforme viaţa de stomatolog într-unul mai simplu şi poți să te asiguri că eşti în frunte, cabinetul tău are un avantaj. Din acest motiv am creat și aplicațiile pentru smartphone-uri, ca tu să poți ieși din cabinet fără griji, datele importante fiind la îndemână tot timpul.