background

4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun sistem de management stomatologic

4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun sistem de management stomatologic

Deşi medici stomatologi folosesc mai multe tipuri de programe în cabinetele lor, probabil cel mai important dintre acestea este programul de management stomatologic. Astăzi medicul stomatolog caută acel program care să cuprindă numeroase funcţionalităţi şi să acopere majoritatea problemelor administrative.

4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun sistem de management stomatologic

Funcţionalităţi pe care să le cauţi într-un program de management stomatologic

Deşi medici stomatologi folosesc mai multe tipuri de programe în cabinetele lor, probabil cel mai important dintre acestea este programul de management stomatologic. Astăzi medicul stomatolog caută acel program care să cuprindă numeroase funcţionalităţi şi să acopere majoritatea problemelor administrative. Aceste funcţionalităţi variază de la programarea pacienţilor până la întocmirea facturilor şi în plus ar mai trebui să fie şi un sistem cu date complet integrate care să elimine necesitatea de a reintroduce informaţiile pertinente.
Conform principalelor tendințe, extrase din rapoartele dROOT reiese că:
- 90 la sută din cabinetele stomatologice care deţin o bază de date în format electronic, doresc importul acestuia în programul nou achiziţionat
- peste 60% dintre cei care au o administrare clasică, pe hârtie, se gândesc la posibilitatea de a le transforma în format electronic
- peste 95% din utilizatorii unui program stomatologic consideră că suprafaţa de programare este unul dintre cele mai importante
Conform aceluiaşi raport, medici stomatologi folosesc cel mai des grafica de lucru pentru înregistrarea informaţiilor medicale și planurilor de tratament, cât şi imagistica integrată pentru arhivarea radiografiilor.

dROOT te ajută să îți crești valorile!
Solicită o prezentare gratuită a softwareului stomatologic dROOT și vei primi mai mult decât un program de gestiune. dROOT oferă o conexiune inedită cu pacienții care vor fi foarte mulțumiți, iar TU poți rămâne concentrat la ceea ce iubești mai mult!

4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun sistem de management stomatologic

1. Achiziţionează programul care este cel mai uşor de folosit
Consultă părerea personalului pentru a te ajuta în alegerea programului de management stomatologic. Reţine, ei vor fi cei care vor utiliza zi de zi programul şi vor înregistra cantităţi mari de informaţii; Prin urmare, în cazul în care programul achiziţionat este unul dificil şi greu de utilizat, toate procedurile vor necesita un timp mai îndelungat şi probabil greşelile vor fi mai numeroase.
2. Alege programul cu o dezvoltare continuă
Acest lucru poate fi unul din cele mai importante criterii. Majoritatea încercărilor de a dezvolta programe administrative, au fost bazate pe o platformă/tehnologie învechită. Schimbarea digitală se petrece foarte rapid, programele locale sunt înlocuite de aplicaţiile Online pentru avantajele bine cunoscute şi solicitate de stilul de viaţă al medicului modern.
3. Nu te lăsa influenţat de clopotele şi butoanele sclipitoare
Deşi butoanele colorate sau diferite clopote de atenţionare pot fi tentante, însă majoritatea medicilor nu vor folosi aceste „gadget-uri” suplimentare.
În schimb există o serie de alte funcţionalităţi utile şi folosite de majoritate cabinetelor în administrarea stomatologică:
- Programarea – înregistrarea pacienţilor – planul de tratament – rechemarea pacientului la control periodic – financiar – rapoarte şi statistici
4. Alege să colaborezi cu o firmă care îţi asigură instruirea și suportul tehnic
Service-ul şi suportul tehnic sunt acei doi factori cheie pe care trebuie să iei în considerare atunci când achiziţionezi un sistem de management stomatologic. Instruirea personalului asigură o acomodare rapidă şi permite integrarea fluentă a noului program.
Fiecare cabinet stomatologic este diferit, prin urmare este nevoie ca tu să decizi care dintre funcţionalităţile programului sunt cele importante pentru afacerea ta. Construieşte o listă cu aceste caracteristici şi foloseşte-l atunci când cauţi un program de management pentru cabinetul tău.

Descoperă dROOT - Vezi DEMO

Ai toate motivele pentru a încerca dROOT! Pe lângă toate avantajele programului noi îți importăm baza ta de date cu toți pacienții... GRATUIT!

Doresc o prezentare gratuită!

Sistemul de management stomatologic dROOT

Programul stomatologic dROOT, bazat pe tehnologia Online, este un program uşor de folosit, gata de lucru în momentul următor în care iei decizia de implementare. Este un program destinat să îmbunătăţească eficienţa şi creste productivitatea cabinetului tău. dROOT oferă un sistem cu toate caracteristicile necesare incorporate pentru:

Front office – Recepţie

- Programare - Facturare - Completare fișe - Rapoarte

Medical – Sala de tratament

- Grafică dentară 3D - Imagistica - Educare pacient -

Administrativ – management

- Situația financiară - statistici - salarizare medici -

Tehnic – Salvare de siguranţă

- Arhivarea bazei de date în orice caz, pentru că datele introduse ți le aparțin -

Suport GRATUIT

- e-mail – telefon – chat - ajutor droot.ro -

Actualizarea continuu a software-ului

- Acesta se face automat și fără să te afecteze. dROOT îți aduce ceva nou în fiecare lună, actualizările se fac de obicei o dată la 2 săptamani. -

Actualizările sunt incluse în politica dROOT. Acesta înseamnă că toate modificările şi noutăţile apărute devin parte a programului tău în momentul lansării noilor versiuni şi sunt gata de a fi folosite de tine.
Stomatologii care sunt interesaţi în accesul instant la datele medicale şi administrative, pentru accesul rapid la programări sau informaţii statistice direct din “nori”, ar trebui să ne contacteze şi să solicite o prezentare gratuită a programului dROOT.

Last blogs

Telemedicina în stomatologie
Telemedicina în stomatologie

Noutatea Teledentistry, sau Telestomatologie în contextul actual COVID-19

Ești utilizator dROOT, solicită GRATUIT aplicația pacienților MyDent
Ești utilizator dROOT, solicită GRATUIT aplicația pacienților MyDent

Acomodează-te la noua situație, implementează o tehnologie nouă si înțelege concepția de Teledentistry (Telestomatologie)

Politica cabinetului stomatologic privind COVID-19 (Coronavirus)
Politica cabinetului stomatologic privind COVID-19 (Coronavirus)

Ce măsuri ar trebui să fie instituite la cabinetul tău stomatologic pentru a limita răspândirea?

Un an mai bine echilibrat
Un an mai bine echilibrat

Va fi 2020 un an mai bine echilibrat între viața ta profesională și personală?

Ce poți face dacă rulezi Windows 7
Ce poți face dacă rulezi Windows 7

Orientează-ti afacerea către sisteme Online și scapă de grijile programelor învechite

Ce poți face dacă utilizezi un program realizat în FLASH
Ce poți face dacă utilizezi un program realizat în FLASH

Orientează-ti afacerea către sisteme bazate în tehnologia Online și scapă de grijile programelor învechite

Mai Buni... Mai Darnici... Mai Înțelepți
Mai Buni... Mai Darnici... Mai Înțelepți

Cu pași repezi și ore ce trec rapid, Anul Nou 2020 ne bate la geam.

Promoție de sărbători cu cadou surpriză
Promoție de sărbători cu cadou surpriză

CLick! CLick! CLick! Cam așa sună atunci când te hotărești să devii partenerul nostru în domeniu!

dROOT - într-un cuvânt, ProFeSionaLism
dROOT - într-un cuvânt, ProFeSionaLism

Ești medic sau student, ne place orice variantă ne oferi. Te interesează pacientul?! Pe asta ne bazăm și noi. Ca urmare Te ajutăm să rămâi concentrat doar pe activitatea Ta profesională, în timp ce noi, furnicile de la dROOT, vom gestiona partea de management.

Viitorul algoritmelor în stomatologie
Viitorul algoritmelor în stomatologie

În timp ce ai putea să crezi că este doar SCI-FI sau imaginație, Inteligența artificială se observă deja pe orizontul stomatologiei. Administrația medicală, în general este un utilizator natural al acestor aplicații.