background

Sincronizează dROOT cu Google Calendar

Sincronizează dROOT cu Google Calendar

Niciodată nu a fost interconectivitatea între diferitele dispozitive mai ușoară decât în zilele noastre. Technologia Cloud îți oferă posibilitatea de a avea toate datele tale necesare în orice moment! Iar noi de la dROOT facem tot posibilul ca TU să ai la îndemână datele cabinetului tău oricând. Sincronizează-ți programările dROOT cu Calendarul Google și vezi ce se întâmplă în cabinet de pe telefonul tău!

Sincronizează dROOT cu Google Calendar

Sincronizează dROOT cu Google Calendar

Interconectivitatea între dispozitive şi sincronizarea informaţiilor din programul tău stomatologic nu a fost niciodată mai simplu decât este astăzi. Indiferent dacă foloseşti un laptop de acasă, un calculator PC în cabinet şi ai în geantă un telefon mobil sau otabletă, eşti conectat la programul tău de management. Aceste dispozitive pe care le deţii sunt interconectate, poţi vizualiza sau realiza o programare de pe telefon fără să te consulţi cu asistenta sau invers, doar cu un singur clic, pentru a economisii din timpul tău preţios.
Tehnologia Cloud te pune în poziţie de control, iar noi facem tot posibilul ca TU să ai la îndemână unelte care iţi simplifică viața. Sincronizează-ți programările dROOT cu Calendarul Google!
Când vei sincroniza dROOT cu Google Calendar, programările realizate in sistem vor apărea şi pe aplicaţia ta Google şi invers.
De acum încolo ai acces la toate programările tale de pe orice dispozitiv pe care îl folosești! Indiferent dacă se fac modificări ulterioare a programărilor acestea vor apărea și la tine pe telefon sau pe orice alt dispozitiv.

Cum se face sincronizarea cu Google Calendar?

1. Creeare și setare Calendar Google

Deschide Google Calendar și creează un calendar separat pentru programări dROOT

2. Setarea calendarului în dROOT

Copiază ID-ul calendarului tău din Google Calendar și introdu acest ID la setările personale

3. GATA! Sincronizarea se face automat!

Programările devin sincronizate automat pe ambele platforme
Google dROOT


dROOT te ajută să îți crești valorile!
Solicită o prezentare gratuită a softwareului stomatologic dROOT și vei primi mai mult decât un program de gestiune. dROOT oferă o conexiune inedită cu pacienții care vor fi foarte mulțumiți, iar TU poți rămâne concentrat la ceea ce iubești mai mult!

Posibilităţile sunt nelimitate, nu te stresa! Este un moment când intervine dROOT.

În călătoria nesfârşită, epuizantă şi de multe ori copleşitoare de a construi cabinetul stomatologic de succes, suportul tehnic pe care te vei baza va face marea diferenţă.
Programul stomatologic dROOT a apărut dintr-o idee foarte simplă: să luăm lucrurile copleşitoare ce trebuie făcute zilnic în administrarea unui cabinet stomatologic şi să le-am transformăm în ceva simplu şi uşor. Pentru nenumăratele obligaţiuni cu care trebuie să jonglezi zilnic pentru a face cabinetul tău să funcţioneze, dROOT devine un transformator care simplifică lucrurile.
Succesul se câştigă cu greu, însă o poţi obţine într-un mod în care foarte puțini oameni au experimentat vreodată. dROOT este conceput pentru a completa efortul tău şi a te ajuta să faci mai mult decât te-ai gândit vreodată că ar fi posibil.