background

Schimbări care te fac mai productiv

Schimbări care te fac mai productiv

Programul de administraţie stomatologică dROOT permite să eficientizezi și să creşti productivitatea cabinetului tău, astfel încât să te poţi concentra doar pe un singur lucru – să îţi faci meseria cât mai bine, fără a perturba întreaga activitate a cabinetului tău sau fără a mai pierde timp preţios căutând dosare pe rafturi interminabile.

Schimbări care te fac mai productiv


Cu dROOT te poţi concentra pe ceea ce este mai important, şi anume, pe calitatea serviciului stomatologic oferit pacienţilor tăi.

PROGRAMARE PACIENȚI

Te va ajuta să gestionezi eficient programul tău de lucru aglomerat. Cu doar câteva clickuri poţi identifica și programa un pacient sau reprograma ulterior prin metoda simplă de drag&drop. Se pot vizualiza concomitent programările a mai multor medici sau puncte de lucru, atât de către recepție, cât şi de către tine.

FIDELIZARE PACIENȚI

Printr-o setare generală poţi înştiinţa pacienţii despre necesitatea programării pentru controale periodice, poţi trimite mesaje cu reamintirea programărilor, cu ocazia zilei de naştere şi sărbători, iar un lucru foarte important este că poţi să comunici cu pacienţi în masă, ai posibilitatea să trimiţi mesaje în scop de marketing sau mesaje cu diferite promoţii.

 

FIȘE MEDICALE ONLINE

Cu dROOT stochezi fişele, formularele pacienţilor şi antecedentele medicale într-un singur loc, toate informaţiile cu caracter medical vor fi la un click distanţă de tine.

Vei putea realiza consultarea şi completarea ulterioară a acestor documente, fără să mai deschizi vreodată dulapul acela vechi din fier cu dosare.

STATISTICI
Ai posibilitatea să scoţi rapoarte şi statistici care îţi vor oferi o vedere de 360 de grade, ca să ai o viziune clară despre performanţele economice ale cabinetului tău. În câteva secunde ai la dispoziţie date concrete, pe înţelesul oricui.

EVIDENȚĂ PACIENȚI

Programul dROOT având o interfaţă rapidă şi uşor de folosit,  îţi permite înregistrare, căutare şi o gestionare rapidă  a datelor pacienţilor, toate acestea în deplină siguranţă. Lumea se aşteaptă să fie recunoscută după nume când se prezintă la recepție sau după nr. de telefon când sună pentru o programare, Evolvo te ajută să faci asta!