background

Administrarea cabinetului tău îți dă dureri de cap?

Administrarea cabinetului tău îți dă dureri de cap?

Un cabinet stomatologic este, până la urmă, un business. Ca orice afacere, depinde de echilibrul dintre resursele consumate, câștigate și cele resurse de timp reale. Programul de management dROOT te ajută să gestionezi programările, să emiți facturi, să ai la îndemână într-un mod organizat datele pacienților.

Administrarea cabinetului tău îți dă dureri de cap?

dROOT are ca prim efect asupra administrării cabinetului reducerea cheltuielilor dar utilizarea programului te va ajuta să câștigi încrederea și loialitatea pacienților, dar și rămâi cu timp liber echivalent. În final, te vei putea ocupa mai mult de dezvoltarea cabinetului tău stomatologic!

Lucrăm împreună cu diferiţi stomatologi, care au așteptări multiple, astfel venim cu soluţii noi prin care putem să te ajutăm în administrarea cabinetului Acum dar şi în Viitor.

Cea mai frecventă problemă este time management-ul în cabinetul stomatologic adică începerea relaxării print-o muncă eficientă. Cu ajutorul programului dROOT poţi renunţa la lucrurile vechi şi folosite pentru a începe o nouă etapă. Este un moment bun pentru a încerca un software de management şi de a calcula cum poţi economisi timp şi bani: fără servere scumpe, calculatoare mari şi grele și cu service IT redus.

Un program de management stomatologic ar trebui să fie flexibil şi adaptabil aşteptărilor tale, reflectând stilul tău de viaţă. dROOT va readuce zâmbetul în afacerea ta!

Time managementul pentru un stomatolog expert în 2018

Ziua are doar 24 de ore și de multe ori simțim că nu ne ajunge pentru tot ce avem de făcut. Însă “Nu am timp” este doar o scuză. Nu spun că încerci să înșeli pe cineva sau chiar pe tine când spui asta, este foarte posibil să simți că nu ai timp. Așadar, primul pas este să înțelegi de ce simți asta.

  • Când faci prea multe deodată parcă nu îți ajunge timpul. Studiile arată ca majoritatea dintre noi suntem neproductivi când facem multitasking. Așa ca fă un lucru o dată. Apoi când termini, începe altceva. Pas cu pas.
  • Dacă ești neodihnit, ești și mai puțin productiv. Prin urmare ți se pare că nu ai suficient timp să îți termini treaba, când de fapt nu folosești timpul la capacitate maximă.
  • Te îngrijorezi prea mult că nu ai timp și te compari cu anumite standarde de cum ar trebui să fie, așa că pierzi timp prețios cu asta.

Demo1

Soluția este:

  • Fă mai puține lucruri, dar care aduc mai multe valoare în loc să faci multe și mărunte, care nu aduc rezultate. Stabilește top 3 priorități și concentrează-te pe ele. Pe rând. Multitaskingul nu e productiv.
  • E ok să refuzi taskuri și activități care nu îți aduc valoare și nu te duc la rezultatele pe care le vrei. Să spui “NU” nu te face nici leneș, nici o persoană rea.
  • Pauzele mici și dese, cheia marilor succese, spune o zicală. E important să iei pauze  și să lași creierul să se odihnească.
  • Fă-ți orarul și prioritizează-ți ce ai de făcut încă de duminica pentru toată săptămâna. Apoi imparte lucrurile pe zile. Pune-ți și lucrurile care nu sunt task-uri. De exemplu, dacă vrei să citești o carte, dă-ți întâlnire cu ea o ora pe zi și fixează-ți în calendar.

Și nu în ultimul rând folosește un program de management stomatologic ca software-ul dROOT ca să se păstrezi mai mult timp liber și ca să folosești timpul tău liber pentru lucrurile adevărat de importante! Echipa ta va învăţa mult mai repede modul de utilizare al programului, pentru că nu necesită o instruire îndelungată. Fiind un program Online este mult mai intuitiv şi există argumentul că faci mai puţine click-uri pentru a îndeplini o sarcină.