background

Săptămâna aprecierii asistenților medicali

Săptămâna aprecierii asistenților medicali

Stomatologii sunt oameni care muncesc din greu; de la o educație lungă până la un cabinet aglomerat, medicii stomatologi parcurg drumul unei cariere de succes, de care beneficiază oamenii care au nevoie de dinți sănătoși.

Săptămâna aprecierii asistenților medicali

Asistenți stomatologici, deși pot părea secundari businessului, nu este chiar adevărat. De fapt, ei sunt mult mai importanți decât ne-am da seama. Din acest motiv există săptămâna de recunoaștere a asistenților stomatologi, o sărbătoare care oferă posibilitatea de a le mulțumi celor care muncesc din greu pentru a ajuta la îngrijirea dinților oamenilor.
În timp ce medicul dentist este cel care se ocupă de toate actele vitale și este îngrijitorul dinților, asistenții stomatologi sunt persoanele practice atunci când vine vorba de dinți. Ei sunt cei care vă curăță dinții, vă consolează copii și vă oferă sfaturi despre sănătatea orală.

Pentru mulți, totuși, acest rol poate părea subapreciat și, de obicei, nu este recunoscut.
În săptămâna 1-7 martie arătăm aprecierea față de cei din industria dentară și conștientizăm cum munca lor a îmbunătățit viața multor pacienți și sectorul stomatologic.

Asistenții stomatologi contribuie la menținerea afacerii, ajută în toate modurile posibile de a-și ajuta pacienții; de aceea, în Săptămâna recunoașterii asistenților stomatologi, este întotdeauna important să te asiguri că le mulțumești pentru munca depusă.

Pentru a te ajuta, îți sugerăm să implementezi programul de administrare dROOT. Acesta nu doar că îți va face ziua de lucru mai ușoară și ordonată, dar va ușura foarte mult și munca asistenților tăi.

Asta pentru tine va însemna un personal:
  • Mai puțin stresat
  • Mai motivat
  • Mult mai puțin predispus la greșeli
  • Per total un personal mai eficient
Suntem de părere că aceste calități sunt esențiale pentru a menține o atmosferă de lucru sănătoasă în cabinet și pentru a te asigura că acesta va continua să prospere în continuare!

Cu ajutorul dROOT am trecut la etapa de "paperless office", am îmbunătăţit randamentul cabinetului şi calitatea serviciilor oferite.

- Dr. Camelia Szuhanek,
Medic primar Ortodontie și Ortopedie Dento-Facială, doctor în medicina dentară​

Încearcă gratuit chiar de azi! Cere o dEMONSTRAȚIE

Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre