background

Formulare medicale

Formulare medicale

Încă de pe vremea rezidențiatului ai fost învățat cât de important este istoricul unui pacient. Probabil că ai observat și tu cum acest principiu se aplică și în practică, mai ales când preiei pacienți de la altă clinică și trebuie să le continui tratamentul sau să sugerezi unul nou. Din păcate, în anii tăi de experiență ai observat și efectele nocive ale lipsei unui istoric clar, în special când pacienții poate au avut de suferit din cauza lipsei informațiilor respective.

Formulare medicale

n170 - Formulare medicale

Cu toate acestea, tu ai făcut pașii necesari pentru a trece la un sistem automatizat de înregistrare a acestor date? Sau încă te bazezi pe foi și dosare?
Poate te întrebi de ce este așa de important să abordezi un astfel de sistem

Hai să luăm un exemplu concret.
Să spunem că unul din pacienții tăi, suferă o serie de complicații în urma cărora își pierde câțiva dinți. Bineînțeles că el va căuta un vinovat, iar cel mai probabil primul candidat vei fi tu. Până la urmă, tu te-ai îngrijit de el.
Ce vei face în acest caz?
Poate vei fi victima unui proces pentru malpraxis, te vei baza în acele momente stresante pe amintiri și foi puse în dosare prin dulapuri.

Sau ...

... ai vrea să ai de partea ta, o bază de date sigură și care să conține o evidență clară a acțiunilor întreprinse de tine. Practic aceste fișe medicale sunt oglinda ta în fața legii.

Nu le lăsa la voia timpului, acționează acum.
dROOT îți pune la dispoziție un sistem care va automatiza procesul de completare al fișelor pacienților aproape în totalitate și cel mai important, le va ține în siguranță o perioadă indefinită de timp.

Cu sistemul dROOT vei putea completa o gamă largă de documente cum ar fi:
Fișele cu istoricul pacienților, Scrisori medicale, Bilete de trimitere, Rețete medicale și așa mai departe.
În plus sistemul de rechemare a unor texte folosite des în scrisorile medicale va grăbi mult procesul de scriere a acestora.
Uită de istoricul trecut pe hârtie și bucură-te de o metodă mai rapidă și mai sigură de stocare a datelor, cu dROOT.

Necesitatea unei mai bune organizări şi planificării activităţii noastre, a fost cea care ne-a făcut să apelăm la ajutorul dROOT! Se pierdea mult timp cu găsirea şi răsfoirea fişei pacientului, vizualizarea radiografiilor şi nu în ultimul rând, cu binecunoscuta agendă de programări.
După achiziţionarea programului, lucrurile s-au simplificat, am câştigat timp şi am eliminat o parte din stres.
Considerăm că acesta este viitorul, recomand tuturor să apeleze la dROOT şi din prisma disponibilităţii rezolvării oricăror mici neclarităţi!


- Dr. Bârsan Laura
Medic stomatolog primar ortodont

Click aici și solictă o prezentare ONLINE

Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre