background

5 pași pentru un „upgrade” al săptămânii

5 pași pentru un „upgrade” al săptămânii

De curând a fost lansat o unealtă de creștere al productivității, aplicația MyDent. Este și motivul pentru care în ultima vreme am scris mai mult ca de obicei despre acest subiect.

5 pași pentru un „upgrade” al săptămânii

Dacă nu ai aflat încă despre ce este vorba, aici poți citi mai multe informații.
În acest newsletter, dorim să îți oferim cinci pași care pot fi aplicate imediat pentru ați crește productivitatea săptămânală și evoluția individuală, prin utilizarea programul de management dROOT.

1. Planul general / planificarea tratamentelor
Când spun plan general, mă refer la stabilirea ariilor în care vrei să fii mai organizat. Începe ziua cu 3 obiective mari, cum ar fi de ex. planificarea tratamentelor / întocmirea devizelor intr-un mod relaxat și organizat.
Cu dROOT poți realiza această documentare cu o simplitate și eficiență care te va uimi. Unele planuri de tratament pot deveni complexe, pot fi rezultatul a mai multor ședințe și pot implica mai mulți medici. dROOT permite o abordare ușoară în caremedicul coordonator alocă elementele planului de tratament medicilor colaboratori în funcție de complexitatea lucrării.

 

 

2. Munca extremă / programarea pacienților

Te provocăm să lucrezi la obiectivele tale seara târziu sau dimineața devreme! Începe ziua la 8 dimineața sau transformă-te într-o pasăre de noapte. O zi productivă nu este o zi normală, se clasifică în afara rutinei zilnice și mai mult decât face un om „normal”. Testează-ți nivelul de extremitate din rapoartele de programări ale dROOT.
Programarea pacienților și ordonarea activității zilnice devine o sarcină ușurată, economisind din timpul tău prețios. Poți realiza orice tip de programare prin personalizarea agendei și să fi interactiv cu toata echipa cabinetului.

Demo2

3. Siguranța zilei de mâine / modulul financiar dROOT

Pentru un întreprenor este bine să își facă temele financiare cu o zi înainte. Partea financiară al concepției de business stomatologic este un factor important pentru fiecare medic/administrator pentru că reprezintă viabilitatea cabinetului.
Chiar dacă lumea te cunoaște ca medic stomatolog, dar te afli în situația să fii și un administrator, atunci ești obligat să lucrezi pe documente fiscale și administrative, iar în acest caz vei dori să afli cum se realizează acestea în programul dROOT. Cea mai bună metodă de a experimenta un astfel de ajutor administrativ, care ține evidența contabilă, întocmește facturi, chitanțe sau îți pune la dispoziție rapoarte financiare, este să vezi o prezentare al programului.

4. Eficiența timpului pierdut / tehnologia Online

Chiar dacă ești în timpul unei călătorii sau te relaxezi in fotoliu, poți folosi acest timp eficient și confortabil.

dROOT funcționează și este disponibil pentru tine Online, 99,95% din timpul efectiv.

Pentru a putea respecta această promisiune, noi îți oferim cel mai robust și sigur hosting din industria informaticii.

dROOT este un program complex și în același timp unul simplu. Toate modificările făcute de personalul cabinetului, se actualizează instant și sunt disponibile pentru tine, oriunde te-ai afla.

5. Productivitate internă / educarea pacienților

Educarea și punerea la dispoziția pacienților a informațiilor personale este o parte integrată în versiunea standard al programului. Nu vei primi o soluţie care şchioapătă, mai degrabă o unealta cu care oferi acces liber la animații educaţionale sau infrastructură la impărtăsirea documentelor medicale sau fiscale, într-o varietate atât de mare încât va acoperi toate explicaţiile posibile pentru pacienţii tăi.
Ce crezi după cele prezentate mai sus? Este dROOT acea soluție care te va face mai eficient? Încearcă și relaxează-te!