background

Managementul zâmbetului

Managementul zâmbetului

Ce vei sesiza la prima întâlnire? Probabil zâmbetul omului. Un zâmbet frumos are puterea de a lăsa acea prima impresie bună şi a crește nivelul de încredere.

Managementul zâmbetului

Credem că ceea ce este important într-o comunicare excelentă medic / pacient, este un zâmbet „criminal”. Folosind un program de management cum este dROOT, ai încrederea şi siguranţa de aţi oferii zâmbetul pacienţilor. Ai la îndemână datele lor, antecedentele medicale sau istoricul programărilor, practic ei sunt vechi cunoştinţe de ale tale.
Ai calculat vreodată cât de mult timp pierzi cu lucrurile administrative şi cu managementul cabinetului? Probabil nu! Îţi spunem noi, ...mult prea mult!
Dacă vei avea disponibil tot acest timp, vei putea oferi pacienţilor acel zâmbet de care au cel mai mult nevoie, pentru a lua o decizie de programare, să accepte planul tău de tratament şi pentru că îşi doresc un medic cu suflet şi personalitate, nu unul suprasolicitat cu fruntea încreţită.
Ştim că nu este uşor, dar am muncit pentru a găsi rezolvarea. Îţi explicăm cum.

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Un zâmbet are nevoie de timpul tău preţios şi o activitate zilnică care îţi face plăcere.

Din păcate sistemul birocratic nu te avantajează în acest sens şi documentarea informaţiilor într-o administrare medicală devine din ce în ce mai complexă, deci ai nevoie de o soluţie.
Odată scăpat de grijile administrative, şi să luam cazul unei albiri, un tratament de bază relativ simplu, ai mai mult timp la dispoziţie şi poţi lua decizia unei proceduri corecte. Recomanzi două ședințe pe an, pentru că ai nevoie de timp pentru un rezultat bun. Pe lângă acesta mai oferi zâmbetul gratis al medicului stomatolog, un element critic, pentru că acest zâmbet va reprezenta imaginea cabinetului tău şi a procesului de albire care urmează.
Albirea dinţilor, este un tratament cu rol semnificativ în zâmbire și mulţi îşi doresc să o aibă. Însă trebuie spus că pacienţii cred, că acest tratament poate fi realizat rapid, fără durere şi chiar fără o programare prealabilă.
Pentru a le putea oferi o imagine clară şi credibilă despre procedeul care urmează, Tu nu poţi fi acel medic care îşi scrie programările într-o agendă tocită, fără o sistematizare profesională a activităţii. Pentru că atunci când administrezi datele în format pe bază de hârtie, redundanța şi deteriorarea este mare, accesul şi căutarea informaţiilor este dificilă.
Tu ca medic stomatolog ar trebui să-ți faci griji doar pentru cum să oferi atenţia maximă pacienţilor şi nu pentru arhivarea dosarelor de hârtie.
Folosind o tehnologie Online, un program de management cum este dROOT, vei avea timpul valoros la dispoziţie pentru a discuta, înţelege, trata şi zâmbi pacientului, toate celelalte vor fi realizate automat de către sistemul informatic.
Cu trecerea timpului acest pacient va avea nevoie de un control periodic sau un post tratament. Important din punct de vedere medical şi o sursă de venit din punct de vedere al afacerii.
Cum am spus şi la început, pacientul are nevoie de o comunicare excelentă. Având la dispoziţie suprafaţa de lucru cu grafica 3D, poţi defini statusul iniţial, planul de tratament, lucrările personale şi rechemarea la control periodic și despre toate aceste informații medicale pacientul va fi înştiinţat sau notificat într-o formă elegantă şi profesională.
Vrei să-ți economiseşti timpul preţios? Acest factor limitat şi finit? Încearcă lucruri noi, lucruri care te pot ajuta în dezvoltare. Schimbă de exemplu metodologia de programare pentru a deveni mai organizat şi cu zâmbetul pe față.
Noi am creat pentru tine programul stomatologic dROOT, pentru ca tu să fii doar medicul stomatolog, liderul realist şi un om adevărat.

dROOT – We take care of your free time!