background

Importanța unui sistem de management stomatologic, bun.

Importanța unui sistem de management stomatologic, bun.

Importanța unui sistem de management stomatologic, bun.

Pacienții tăi sunt întotdeauna pe primul loc. Deci, ar trebui să optimizezi procesele zilnice pentru a elimina o documentație confuză și acele proces lente care îți compromit această relație. Un sistem de management stomatologic All în One, ar trebui să fie opțiunea ta, deoarece ajută la îmbunătățirea fluxului de lucru și îmbunătățește experiența pacientului.

Ești în căutarea unui sistem de management stomatologic sau un upgrade al contului tău? Descoperă părțile unui sistem ideal și beneficiile utilizării în cabinetul tău.

Dar mai întâi, ce este un sistem de management stomatologic?

Este un pachet de instrumente digitale. Instrumente care ajută medicul stomatolog să-si supravegheze operațiunile zilnice financiare, programarea, gestionarea formularelor, evidența pacienților. Include, de asemenea, soluții de trasabilitate, istoric medical și imagistică.

Deși fiecare sistem de management are diferențe, ele oferă multe caracteristici similare. Componentele tipice ale unui sistem de management stomatologic, ar trebui să fie.

Programarea pacienților

Majoritatea sistemelor includ caracteristica de programare. Unele pot programa în funcție de medic / puncte de lucru / scaune sau resurse disponibile și le pot diferenția prin coduri de culori. Culorile pot indica ore disponibile în program, durata programării sau mai mult, pot fi alocate poze de profil pentru pacient. Acest lucru este benefic și oferă personalului o modalitate rapidă și ușoară de organizare al activității în cabinet, a programa un pacient și a se pregăti pentru tratament.

Documentarea fiscală

O sarcină majoră, care necesită timp prețios, este gestionarea sistemelor complexe de facturare/documentare fiscală. Personalul tău poate procesa și distribuii cu ușurință situația financiară al pacientului, extrase, facturi și note de plată cu ajutorul unui sistem de management dedicat. În acest fel ei v-or petrece mai puțin timp cu sarcini administrative și mai mult cu timp cu îngrijirea pacientului.

Comunicare

Sistemele de management stomatologic de asemenea preiau sarcina de comunicare / notificare pacienți. Indiferent dacă este vorba de notificarea unei programări, rechemare la control periodic, zi de naștere, sau o campanie de informare, această sarcină devine automatizată și ușor de monitorizat. Pentru situațiile în care comunicarea se rezumă la transferul de documente, completare de formulare sau colectare de date, programul poate transfera optim și comunica direct prin email-ul pacientului.

Grafica de lucru

Menținerea unor înregistrări precise și simple privind documentația medicală al pacientului, este unul dintre cele mai importante aspecte. Înregistrările precise te pot ajuta să construiești o bază de încredere cu pacientul pe parcursul tratamentului. O grafică de lucru ușor de utilizat, economisește timp personalului și creste acuratețea. Acest lucru permite personalului să se concentreze mai mult pe menținerea relațiilor cu pacienții și ascultarea lor, decât cu lupta continuă cu un program necorespunzător sau notițele pe hârtie.

Ai nevoie de ajutor pentru a afla ce sistem de management stomatologic ar avea nevoie cabinetul tău?

Sistemele tradiționale sunt soluții bazate pe o tehnologie locală/server, ceea ce înseamnă că trebuie să cumperi și să administrezi componentele aferente. În ultimii ani, tot mai multe cabinete au trecut la soluțiile mult mai fiabile, bazate pe tehnologia Cloud, cum este și dROOT.

Peste 1000 de medici stomatologi din Romania folosesc astăzi dROOT. Acest instrument îți poate îmbunătății serviciile medicale și implicarea pacientului, precum creșterea ratei de accept al planurilor de tratament. De asemenea, ajută la îmbunătățirea eficientei cabinetului tău. Tot ce ai nevoie pentru a utiliza acest instrument, este un calculator/smarthphone și conexiune la Internet.

Vrei să vezi dROOT în acțiune? Programează o prezentare astăzi!