background

5 rapoarte la sfârșitul anului pentru cabinetul tău

5 rapoarte la sfârșitul anului pentru cabinetul tău

5 rapoarte la sfârșitul anului pentru cabinetul tău

Ultimul trimestru din an este cel mai aglomerat. Pacienții se înghesuie pentru a finaliza lucrările începute sau a se folosi de fonduri disponibile iar tu începi să jonglezi cu programările. De asemenea trebuie să întocmești documentațiile administrative în timp ce te apuci de pregătirile de sărbători.

Totuși nu trebuie să uiți de acele rapoarte importante de sfârșit de an.

Marea dilemă este cum poți evita acest stres? – Răspunsul - Începe devreme și planifică din timp.

5 rapoarte de sfârșit de an pentru cabinetul tău stomatologic

Pregătește-te pentru succes, extrage rapoartele care îți vor eficientiza cabinetul. Acest lucru te va face mai profitabil și îți va simplifica viața. Iată ce poți face la mijlocul ultimului trimestru:

 

  • Planuri de tratament neprogramate:

Vezi toate acele planurile care încă nu au fost programate și informează pacienții de intervalele de programare disponibile în perioada ce a mai rămas din an. Nu numai că finalizezi lucrări începute, dar îți va aduce bani în plus.

  • Pacienți activi:

Extrage un raport cu pacienți inactivi sau duplicați și fă curtenie în baza de date. Acest lucru te asigură că nu ai date incorecte care să rezulte rapoarte eronate atunci când îți bazezi deciziile strategice pe date.

  • Ajustarea tarifelor:

Analizează veniturile din perspectiva serviciilor prestate, decide care sunt acele servicii care trebuie modificate pentru anul viitor, în contextul inflației și implicit al planurilor încă nerealizate. Acest lucru va creste profitul tău real, înainte de 31 decembrie.

  • Raportul datoriilor:

Verifică dacă sunt pacienți cu datorii sau companii care nu au plătit încă. Aceste rapoarte ajută să te pregătești din timp pentru închiderea de an și pentru a face sume de bani disponibili.

  • Programul sărbătorilor:

Pregătește orarul de lucru în perioada sărbătorilor. Clarifică concediile împreună cu personalul tău și perioada în care cabinetul va fi închis.

SIMPLIFICĂ ACTIVITATEA DE MANAGEMENT ÎN CABINETUL TĂU STOMATOLOGIC

Rapoartele de mai sus probabil vor conține un volum mare de date. Probabil nu este relevant să soliciți recepției să le printeze. Ușurează munca angajaților, păstrează înregistrările la zi, folosește tehnologia potrivită pentru a vedea înregistrările necesare.

Îți recomandăm să cauți un sistem de management bazat pe tehnologie Online, care să-ți preia din aceste sarcini administrative. Un sistem de management eficient care te ajută să generezi rapoarte utile.