background

Caracteristicile celui mai bun sistem de management stomatologic pentru 2023

Caracteristicile celui mai bun sistem de management stomatologic pentru 2023

Caracteristicile celui mai bun sistem de management stomatologic pentru 2023

Cauți cel mai bun sistem de management stomatologic pentru cabinetul tău? Soluția potrivită face diferența în eficiență, productivitate și creșterea continuă al afacerii.

Dar de unde să începi? Detaliem mai jos câteva criterii la care trebuie să focusezi atunci, când cauți programul potrivit și aprofundezi în caracteristicile top.

Cum să alegi cel mai potrivit sistem de management stomatologic

Program local sau Online

Pe vremuri, companiile – inclusiv cabinetele stomatologice – își bazau administrația și gestionarea datelor pe sisteme locale, instalate pe un calculator sau server local. Acele cabinete care au sistem de management local, de obicei plătesc costurile inițiale pentru a cumpără un program, după care trebuie achiziționat hardware-ul aferent și/sau servere care sunt relativ scumpe. Apoi plătesc o taxă atât pentru actualizări cât și pentru un IT-ist, pentru întreținerea sistemului în stare funcțională. De asemenea, au nevoie de un VPN suplimentar dacă doresc o conexiune de la distanță pentru a-și accesa business-ul

Însă cu o soluție bazată pe tehnologie Cloud, cabinetele își pot abandona serverele scumpe, pentru că un furnizor de sistem de management Online, face actualizări, salvări de siguranță, și monitorizează securitatea de la distanță.

Calculatoarele sau serverele de la fața locului sunt, de asemenea, mai susceptibile la dezastre fizice sau expuse extragerii de date. Un incendiu, inundație sau furtul unui laptop ar putea distruge toate înregistrările pacienților, în timp ce acestea sunt în continuare disponibile în sistemele Online. Atunci când datele tale sunt în siguranță, tu te poți concentra pe dezvoltarea afacerii și tratarea pacienților.

Ce să cauți într-un sistem de management stomatologic Online?

    Nu toate sistemele Online sunt la fel. Când evaluezi un program informatic pentru cabinetul tău, să cauți următoarele caracteristici:

  • Acces de la distanță:
  • Utilizatorii pot accesa programul oriunde, dintr-un Browser sau aplicație mobilă, fără a fi nevoit să se autentifice într-un server local.

  • Backup-ul datelor:
  • Toate înregistrările sunt stocate într-un centru de date, nu într-o cameră de server în sediul clinicii sau în biroul firmei dezvoltatoare.

  • Securitate îmbunătățită:
  • Furnizorul tău ar trebui să aibă un centru de date construit pe o serie de servere, cu straturi de securitate și detectare al tentațiilor de intruziune.

  • Proprietatea datelor:
  • ar trebui să ți se permită să extragi cu ușurință datele, oricând și ori de câte ori vei dori acest lucru.

  • Suport tehnic:
  • Programul ar trebui să fie inclus în concepția „software ca suport” și să se ofere servicii satisfăcătoare la tot ce are legătură cu programul – inclusiv upgrade automat, securitatea datelor, backup-uri, instruire cât și multe altele.

dROOT, software-ul de top al cabinetelor stomatologice

dROOT este cel mai important sistem de management All în One, bazat pe tehnologia Cloud, care poate înlocui majoritatea soluțiilor existente și nu necesită programe suplimentare. Acest lucru se datorează faptului că dROOT combină managementul cabinetelor, implicarea pacienților, imagistica încorporată, backup-ul datelor, securitatea cibernetică și fiscalitatea într-un singur program ușor de folosit. Peste 300 de cabinete din domeniul stomatologic folosesc dROOT pentru grafica de documentare medicală, facturare, imagistică, fișe medicale, business intelligence, comunicare, digitalizarea documentelor semnate și multe altele

Alege sistemul cel mai potrivit pentru cabinetul tău.

Identificarea celui mai bun sistem de management este o decizie personală, bazată pe prioritățile echipei și obiectivele viitoare. Ceea ce poate funcționa pentru un cabinet mic, fără planuri de a deschide alte locații sau firme, nu ar fi o soluție fezabilă pe termen lung pentru o companie cu mai multe puncte de lucru.

Ai nevoie de ajutor pentru a alege o soluție care să te ajute în administrarea afacerii?

Solicită o consultanță cu unul din colegii dROOT și află care este configurația potrivită pentru tine.