background

Ești utilizator dROOT, solicită GRATUIT aplicația pacienților MyDent

Ești utilizator dROOT, solicită GRATUIT aplicația pacienților MyDent

Acomodează-te la noua situație, implementează o tehnologie nouă si înțelege concepția de Teledentistry (Telestomatologie)

Ești utilizator dROOT, solicită GRATUIT aplicația pacienților MyDent

Una dintre măsurile stării de urgență, atinge sensibil activitatea profesională al stomatologilor. Odată cu închiderea cabinetelor, pacienții nu mai pot beneficia de serviciile tale așa cum au fost obișnuiți, însă prin tehnologii digitale avansate, pacienții pot beneficia de consultanță și recomandări, iar medicul poate angrena pacientul în procesul de documentare pentru a beneficia de o creștere a bazei de date și loializare a acestora, chiar și fără contact fizic.
Noi înțelegem pe deplin situația în care te afli, atât ca stomatolog cât și utilizator dROOT. Motiv pentru care dorim să contribuim la diminuarea problemelor apărute.
Am putea renunța cu toți și să nu facem nimic, însă viața merge mai departe și vom supraviețui. Ne inspirăm din următoarea afirmație:
„Multe dintre măsurile de urgență aplicate pe termen scurt vor devenii accesorii ale vieții. Acesta este natura urgențelor, de a accelera procesele istorice. Decizii care în mod normal ar necesita ani de deliberări sunt adoptate în câteva ore. Sunt forțate spre utilizare tehnologii imature și chiar periculoase, deoarece riscul de a nu face nimic este mai mare”- Yuval Noah Harari
Aplicația pacienților MyDent nu este unul periculos, deci am decis să-l activăm GRATUIT pentru fiecare cont dROOT, pentru ca TU să beneficiezi de ea și să ai avantajul tehnologiei pentru concepția de Teledentistry.
Solicită activarea MyDent pentru contul tău dROOT.
Ce este aplicația pacienților și cum poate ea reprezenta schimbarea? Clarificăm și te ajutăm în următoarele comunicații.

Folosește aplicațiile noastre