background

Îmbunătățește-ți IQ-ul stomatologic

Îmbunătățește-ți IQ-ul stomatologic

Îmbunătățește-ți IQ-ul stomatologic

Facultatea de stomatologie ți-a oferit o educație în abilități clinice, însă nu te-a învățat prea multe lucruri despre gestionarea cabinetului stomatologic. Conținutul email-urilor dROOT îți oferă sfaturi de la experți pentru gestionarea afacerilor, gestionarea problemelor legate de resurse umane, marketing, relație cu pacienții și personal, sisteme informatice cât și multe altele relevante în domeniul stomatologic.

Îmbunătățește-ți IQ-ul stomatologic: Economisește timp și bani cu sistemul de management dROOT.

Achiziționarea de consumabile și servicii pentru cabinetul tău nu trebuie să fie o povară.

Achiziția este procesul de gestionare a bunurilor și serviciilor necesare pentru a-ți administra cabinetul. Ori de câte ori trebuie plasată o comandă, stomatologii caută cele mai bune oferte. Însă acesta necesită mult timp prețios. La fel, orice decizie administrațională corectă necesită acces la date și informații.

Sistemul de management stomatologic dROOT este ca o briză, te ajută continuu cu acces la datele relevante, pentru ca TU să poți lua deciziile cele mai optime.

Acest lucru este bun atât pentru cabinetele mici, cât și pentru clinicile mari. Convinge-te singur dacă soluția oferită de dROOT este cea potrivită pentru tine, și în ce fel.

Dă click aici și cere un DEMO personalizat.