background

De ce cabinetul tău are nevoie de un program de management Online

De ce cabinetul tău are nevoie de un program de management Online

dROOT oferă o soluție de management pentru a ajuta la îmbunătăţirea activităţii cabinetelor stomatologice începând de la preluarea sarcinilor administrative până la îmbunătăţirea experienţei pacientului. Am raţionalizat chiar şi problemele fiscale, oferind o soluţie completă şi o gamă largă de unelte pentru management şi administrare.

De ce cabinetul tău are nevoie de un program de management Online

De ce este crucial să ţii pasul cu tendinţele în stomatologie?!

dROOT oferă o soluție de management pentru a ajuta la îmbunătăţirea activităţii cabinetelor stomatologice începând de la preluarea sarcinilor administrative până la îmbunătăţirea experienţei pacientului. Am raţionalizat chiar şi problemele fiscale, oferind o soluţie completă şi o gamă largă de unelte pentru management şi administrare.

Uşor de învăţat şi de utilizat

Un adevăr universal despre Internet este că nu necesită un curs de pregătire pentru a-l folosi. Oricine poate citi o pagină web, mişca mouse-ul sau poate tasta cuvântul căutat. Dacă deţii un card bancar, probabil nu va trebui să iei cursuri de a realiza o tranzacţie Online sau a face cumpărături. Banca nu îţi va oferi ore de instruire pentru a te învăţa cum să utilizezi sistemul lor. Pur şi simplu îţi dai seama în momentul când începi să-l foloseşti.
Un program de management Online foloseşte simplitatea Internetului pentru a oferi o experienţă îmbunătăţită utilizatorului. Suntem siguri că vei găsi dROOT ca un program uşor de învăţat şi de utilizat, deoarece are un aspect familiar. Desigur personalul nostru este prietenos, și oricând ai nevoie de un ajutor, ei sunt la dispoziţia ta pentru a răspunde la telefon sau email şi aţi oferi răspunsul instant.

Economiseşte timp şi bani

Programele stomatologice în general economisesc timpul şi banii. Gândeşte-te cât de greu este să ții evidența rechemării la control periodic, să întocmeşti documente fiscale sau să-ți notezi programările în agendă dacă nu ai avea la dispoziţie un astfel de sistem – brrr, nasol!
Un sistem de management stomatologic Online te va ajuta să economiseşti timp şi bani. Iată cum:
Din punct de vedere a timpului, echipa ta va învăţa mult mai repede modul de utilizare, pentru că nu necesită o instruire îndelungată. Fiind un program Online este mult mai intuitiv şi există argumentul că faci mai puţine clickuri pentru a îndeplini o sarcină.
Din punct de vedere a banilor, programul Online necesită un cost redus, un abonament lunar. În medie ai putea cheltui mai puţin de 3,5 lei / zi pentru administrarea cabinetului tău. Nu este nevoie de o investiţie iniţială cum există la sistemele clasice locale.

dROOT te ajută să îți crești valorile!
Solicită o prezentare gratuită a softwareului stomatologic dROOT și vei primi mai mult decât un program de gestiune. dROOT oferă o conexiune inedită cu pacienții care vor fi foarte mulțumiți, iar TU poți rămâne concentrat la ceea ce iubești mai mult!

O siguranţă mai bună

Cele două cauze principale în pierderea datelor sunt furtul și eroarea umană. Un cabinet dotat cu tehnologie este ţinta ideală pentru un escroc şi crește riscul erorii umane, posibilitatea de a face ceva greşit. Cu datele tale salvate pe calculator / laptop eşti expus şi nimic nu va opri un hoț să plece cu laptopul tău sub braţ si cu datele pacienţilor. Cu datele salvate Online, securitatea nu va fi compromisă indiferent ce se întâmpla în cabinetul tău, ele sunt permanent disponibile pentru tine. Mai mult sunt permanent actualizate şi realizate salvări de siguranţă.

Gestionarea datelor din mai multe locaţii

Un program stomatologic Online asigură un acces simplificat indiferent de calculator, laptop sau telefonul mobil folosit. Majoritatea cabinetelor se extind la mai multe săli de tratament, având la dispoziţie acest program simplificat, permite medicilor să trateze cu uşurinţă pacienţii în locaţii diferite. Administratori apreciază de asemenea posibilitatea de a vizualiza rapoartele oricând şi din orice loc.

O mai bună experienţă de utilizare

Astăzi majoritatea medicilor stomatologi petrec un timp semnificativ pe Internet. Ei sunt socializaţi, fac cumpărături, administrează facturi sau rezervă următoarea vacanță. Acest comportament Online explică de ce vei găsi dROOT un program atât familiar, care îţi oferă confort şi satisfacţie.

Aruncă o privire mai apropiată

Este uşor să vorbim despre cât de bun este programul nostru, însă este şi mai uşor să vă arătăm acest lucru. Solicită o prezentare şi unul din consultanţii noştri îţi va oferi detalii despre dROOT. Schimbarea necesită acţiune. În cazul în care doreşti o schimbare în cabinetul tău, schimbă-ti modul de management, acesta este pulsul cabinetului tău.