background

De ce ai nevoie de tehnologia IT în medicină? Unde ne poți întâlni în 2017?

De ce ai nevoie de tehnologia IT în medicină? Unde ne poți întâlni în 2017?

Omenirea încă nu a ajuns la acel nivel de dezvoltare când poate utiliza teleportarea, chiar dacă și-ar dori, însă tehnologia actuală așa cum este ea face salturi gigantice. Noi cunoaștem această dezvoltare accelerată și dorim să-ți oferim o experiență unică care îți vă deschide noi orizonturi în stomatologie și care te va relaxa în același timp.

De ce ai nevoie de tehnologia IT în  medicină? Unde ne poți întâlni în 2017?

De ce ai nevoie de tenologie IT în cabinetul tău?
  • Pentru că dezvoltarea ta personală în acest domeniu este important, dacă coordonezi o astfel de afacere.
  • Pentru că în modul clasic, ești doar serviciu medical printre cele peste 14.000 de cabinete stomatologice din România. Afundat într-o concurență agresivă, unde ai nevoie să te diferențiezi, să-ți evidențiezi calitatea și trebuie să oferi ceva diferit  față de alții.
    Astăzi, încă un număr mare de medici stomatologi folosesc o agendă clasică pentruprogramare, fișe pe hârtie arhivate într-un dulap și fără o valoare prea mare, atât din punct de vedere administrativ cât și al pacientului.
  • Pentru că efectiv nu ai timp suficient de a investi în toate sarcinile administrative ale unui cabinet bazat pe hârtie și că pacienților nu le pasă de greutățile tale, ei doresc întotdeauna ceva mai mult.
  • Pentru că utilizarea tehnologiei IT economisește timpul tău prețios, este eficient, rentabil și asigură progresul tău.
  • Pentru că ai nevoie câteodată de o pauză…

Dorești o schimbare

Despre MyDent
Aplicația Mydent este o concepție relativ nouă în România și în medicina dentară. Este destinat ca o unealtă de management pentru cabinetele stomatologice , o soluție tehnică prin care se simplifică transferul de informații personalizate pacienților, astfel economisind timp și aliniindu-se nivelului standard de profesionalism.

Eficiența programului dROOT constă în modulele lui variate, este ca o pânză țesută puternică din foarte multe fire importante, conectate între ele. 
La început am amintit și de o întâlnire personală…. Ocazional marile companii organizează evenimente de specialitate unde poți cunoaște oamenii din spatele scenei și poți afla informații din surse directe. Iată câteva evenimente la care echipa dROOT, participă în această toamnă și ai posibilitatea să ne cunoști personal.

Noutatea sezonului, aplicația pacienți MyDent

Dezvoltat după  nevoile medicilor stomatologi și al pacientului cu smarthphone-ul în buzunar, este o soluție revoluționară!
Concepția MyDent este să pună la dispoziția medicului și pacientului o unealtă de management, o soluție tehnică prin care se simplifică transferul informațiilor personalizate, pentru a se alinia nivelului standard de profesionalism.
Cu aplicația MyDent, poți fi întotdeauna prezent pe telefonul pacientului, pentru a oferi aceleinformații care rezultă o creștere a numărului planurilor de tratament, pacienților loiali și nu în ultimul rând să le oferi o stare de mulțumire. Mai multe despre Mydent...

MyDent