background

Cabinetul paperless la evenimentele stomatologice din toamna 2017

Cabinetul paperless la evenimentele stomatologice din toamna 2017

dROOT îți recomandă și te așteaptă la evenimentele de specialitate stomatologică în sezonul de toamnă. Aceste evenimente sunt organizate pentru medici stomatologi, pentru a face mai cunoscut produse și tehnologii nou apărute, oferă posibilitatea de a ține pasul cu transformarea rapidă, atât de vizibilă de la an la an. Cu ocazia expozițiilor, noi îți oferim răspunsuri și soluții pentru managementul cabinetului tău și îți prezentăm personal programul dROOT.

Cabinetul paperless la evenimentele stomatologice din toamna 2017

Noutatea sezonului este aplicația pacienți MyDent
Este o aplicație dezvoltată după nevoile administrative ale unui cabinet și stilul de viață al pacientului cu un smarthphone în buzunar. Este o aplicație revoluționară! Concepția MyDent este să pună la dispoziția medicului și al pacientului o unealtă de management, o soluție tehnică pentru a simplifica transferul de informații și comunicarea la nivel standard de profesionalism.

Despre MyDent

Dispozitiv pentru semnătura electronică biometrică

Documentele și fișele stomatologice semnate electronic au aceeași valoare legală precum documentele semnate și ștampilate pe hârtie. Astfel cum, utilizarea documentelor electronice este mai ieftină, mai rapidă și mai eficientă, semnătura electronică este mai simplă și rapidă. Marile companii și cabinete au înțeles deja că prin semnătura electronică, timpul pierdut se reduce cu 99%, iar costurile cu 40%.

Card personalizat pacienți și cititori de carduri

Cardurile de fidelitate reprezintă o tehnică modernă de marketing, este folosit de către diverse afaceri precum farmacii, benzinării, magazine de modă, etc. Pe lângă loializare, are un rol de a ține o evidență a diferitelor categorii de clienți/pacienți, monitorizând astfel nu doar de nevoile lor, dar și comportamentul sau de reacții la diferite servicii.

 

 

Scanarea și transferul documentelor arhivate în format de hârtie în formă electronică.

Demo



Avem plăcerea de a vă invita să participaţi la a IX-a ediţie a Congresului Internaţional Implants Connected to Nature 2017, organizat sub egida Asociaţiei Societatea Română de Ştiinţe Dentare, ce va fi organizat în Sibiu, la hotel Ramada, in perioada 26 - 28 octombrie.



DENTA

În cadrul celei de-a XXXVI-a ediții a expoziției vor fi prezentate cele mai recente produse și echipamente din domeniul medicinii și tehnicii dentare, fiind un eveniment adresat atât companiilor din România, cât și celor din străinătate care intenționează să pătrundă pe piața românească de profil. Ediția de toamna 2017 a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicina și tehnica dentară – DENTA va avea loc în perioada 23-25 noiembrie 2017, în Pavilioanele C2 si C4-C5 din Centrul Expozițional Romexpo.

Reendo Meeting