background

Aplicațiile mobile - de ce are nevoie cabinetul tău stomatologic de ele

Aplicațiile mobile - de ce are nevoie cabinetul tău stomatologic de ele

Descoperă MyDent - aplicația personalizată a cabinetului tău.

Aplicațiile mobile - de ce are nevoie cabinetul tău stomatologic de ele

n170 - Formulare medicale

Din ce în ce mai mulți oameni realizează cât de important este pasul făcut spre digitalizare, indiferent în ce domeniu activează. Însă, un lucru care nu este clar pentru toți este faptul că digitalizarea nu înseamnă doar un website în care poate ai investit o mică avere, cu gândul că acesta îți va crea un flux automat al clienților.
Dacă ai deja un website al cabinetului tău, ai făcut deja un pas înainte, deoarece această investiție nu a fost făcută în zadar. Însă, gândește-te la acel website ca la cartea ta de vizită, o unealtă care îți afirmă prezența ta în online și oferă posibilitatea pacienților tăi să te contacteze mai ușor. Dar întrebarea principală este: Ești sigur că acei pacienți te și pot găsi mai ușor?
Aceasta este o întrebare la care merită să îți dai un răspuns pe cât se poate de sincer, deoarece acel răspuns este esențial privind afacerea ta – mai ales în cazul în care activezi într-o zonă în care există numeroase cabinete stomatologice, unde fiecare se străduiește să iasă în evidență cu cele mai bune servicii.

Însă, datorită digitalizării, există scurtături care îți permit să ajungi cu mai multă ușurință la pacienții tăi și să ții o legătură strânsă permanentă cu ei. Iar această scurtătură o poți obține cu ajutorul aplicațiilor mobile.

Cel mai probabil că nu este o noutate pentru tine, faptul că în ultimii ani telefoanele mobile au devenit cele mai folosite dispozitive pentru accesarea internetului.
Potrivit statisticilor INS, 86% dintre utilizatorii internetului se conectează online de pe telefonul mobil. Iar jumătate dintre români folosesc internetul imediat după ce se trezesc, prin intermediul aplicațiilor mobile.
Acest lucru înseamnă că și cabinetul tău are un loc rezervat undeva într-un colț al telefonului pacientului tău, ceea ce îți oferă o oportunitate de a fii conectat permanent cu el.
Și cea mai bună veste este că nici nu ai nevoie să investești o căruță de bani în dezvoltarea unei aplicații, deoarece datorită dROOT, poți obține propria aplicație a cabinetului tău cu un simplu abonament lunar.

Descoperă MyDent - aplicația personalizată a cabinetului tău
Aplicația MyDent este modalitatea eficientă și convenabilă pentru a-ți îmbunătății serviciile stomatologice, promovarea serviciilor tale în mediul online, cât și cel mai important aspect al afacerii tale: relația ta cu pacienții.

Cu ajutorul aplicației MyDent, poți fii întotdeauna prezent pe telefonul pacientului tău, care devine mult mai informat privind serviciile tale și starea lui de sănătate orală.
Astfel, cabinetul tău dispune de o imagine mult mai profesionistă, care vine la pachet cu oportunități de marketing, oferindu-ți posibilitatea de a avea o legătură mult mai strânsă cu pacienții tăi. Iar pe de altă parte, te poți conecta mult mai ușor și cu pacienți potențiali.

Clădim pe nevoile pacienților tăi cu ajutorul serviciilor tale
Aplicația MyDent este construită în așa fel, încât să pună accentul pe cea mai importantă persoană al cabinetului tău: pacientul.
Pagina principală a aplicației este precum o ”mini prezentare” al cabinetului tău, pe care o poți actualiza oricând, fără ajutorul vreunui programator.
Această pagină oferă pacientului informații generale despre cabinetul tău, cum ar fi: prezentarea personalului, știri, oferte, descrierea serviciilor și multe alte funcționalități.

Toate aceste informații le poți actualiza cu ușurință, iar pacientul tău va primi automat o notificare. Această metodă - comparând cu un website sau o pagină de Facebook - este mult mai eficientă, fiindcă cel mai probabil, nici cel mai fidel pacient nu te urmărește în măsura în care să fie mereu la curent cu toate noutățile cabinetului tău.
Aplicația MyDent dispune și de un sub-meniu, care este destinat informațiilor personale ale pacientului. Aici el are acces la toate datele medicale personale, tratamente finalizate, dar și la tratamentele propuse pe viitor.
Cu doar un click, pacientul poate solicita cu ușurință o programare - activitate care devine mult mai rapidă și interactivă decât în mod obișnuit. Toate programările (atât cele din trecut, cât și cele din viitor) sunt salvate într-o arhivă personală, pentru a putea fi vizualizate oricând.
Astfel, tu beneficiezi de faptul că ai un pacient bine informat - iar după cum știi și tu, în acest mod poți reduce semnificativ numărul pacienților care au obișnuința să amâne sau să anuleze programările în ultima secundă.
În plus, pacientul are posibilitatea să citească toate formularele din cabinet încă de acasă, iar când ajunge la cabinet să-și dea acordul cu doar o semnătură electronică privind tratamentele pe care urmează să le primească. Acest aspect este foarte important, deoarece nu doar că poți economisi semnificativ timpul petrecut de acesta în sala de așteptare, dar totodată să și elimini situațiile neplăcute în care pacientul susține că nu are destul timp să citească toate documentele care i se prezintă atunci când se află la cabinet.

Fii conectat cu pacienții tăi oricând și oriunde

Un alt aspect care merită evidențiat este faptul că îți poți îmbunătății semnificativ viteza comunicării.

Funcția de mesaje MyDent preia în totalitate sarcinile care țin de comunicarea ta cu pacientul, trimițând rapid înștiințări, notificări sau informații personalizate. În acest mod, dacă până acum s-a pierdut vreo informație importantă printre sutele de mail-uri sau mesaje trimise în căsuța pacientului, acum poți fii sigur că acesta va primi notificarea direct pe ecranul lui principal.
Pe de altă parte, aplicația MyDent monitorizează activitatea pacienților, în măsura în care să îi poți recompensa pe cei mai fideli printr-un program de loialitate. Un pacient fericit te va recomanda cu încredere și altor oameni - lucru pe care îl poate face de-asemenea direct din aplicație.
Încearcă MyDent – nu te costă nimic
După cum vezi, o aplicație proprie a cabinetului tău nu doar că poate deveni o necesitate în viitorul apropiat, dar acesta îți poate aduce și multe alte beneficii - și nu doar din punct de vedere al comunicării. Cu cât mai mult profiți de oportunitățile de loializare a pacienților, cu atât contribui la creșterea volumului încasărilor tale.

Cu aplicația MyDent, dROOT te ajută să scapi de hârtii și de sarcinile inutile, iar în același timp să-ți promovezi serviciile oferite într-un mod profesionist.
Iar cel mai mare beneficiu este că nu te costă nimic. Cere un demo acum și încearcă aplicația MyDent gratuit.
Cere DEMO

Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre