background

Cum să fi mai vizibil?

Cum să fi mai vizibil?

Ideal ar fi, ca lumea să vorbească despre tine, să te cunoască și tu să nu fi obligat să investești prea mulți bani pentru promovare. Într-o afacere este esențial să fi cunoscut și să ai o reputație.

Cum să fi mai vizibil?

Vrei sa fi găsit ușor în orașul tău, să fi recunoscut în domeniu, dar nu ai vrea să cheltuiești o grămadă de bani pentru promovare?
Din fericire, există câteva metode care reduc cheltuielile clasice și cresc vizibilitatea cabinetului tău.
Îți prezentăm câteva idei...

Demo2

Implică-te în comunitate
Fi prezent în viața socială al pacienților tăi, atât virtual cât și fizic. Vizitează evenimente și oamenii te vor ține minte, vor ști că, indirect, reprezinți cabinetul stomatologic și că ești un aliat pe care se pot baza.


Educă piața și pacienții
De ce să nu apeleze oamenii la tine doar pentru a se informa?! Ești un expert în stomatologie, recomandă-le această posibilitate! Asigura-ți pacienții despre faptul că ești deschis pentru a le oferi o simplă informare medicală.


Evidențiează-te!
Nu te aștepta ca lumea să îți cunoască valorile și intervențiile complicate pe care le faci. Vorbește despre ele, spune-le tuturor că ai introdus un serviciu special. Fii interactiv, utilizează tehnologia pentru a comunica cu ei, folosește notificări de SMS, fă o campanie de email sau activează aplicația MyDent direct pe telefonul pacientului tău.
În România sunt peste 14.000 de cabinete stomatologice, este o concurență agresivă, iar tu te afli singur în această masă enormă de oferte. Diferențiează-te! Mulți încă își fac programările în agende sau caiete, folosesc dosare de hârtie … Tu ai posibilitatea de a administra diferit.

Fii transparent și viral
Asigură-te ca pagina ta de Facebook să fie ușor de utilizat, să fie de găsit rapid și să ofer informații de care pacienții tăi au nevoie!
Creativitatea te reprezintă, trebuie să impresionezi pacienții.
Folosește-te de rețelele de social media și crează un conținut de calitate pentru că câștigi notorietate fără a cheltui bani grei pe advertising.

Solicită recomandări
Nu ezita să soliciți recomandarea pacienților tăi fideli. Deși majoritatea te vor recomanda chiar dacă nu le ceri acest lucru, însă când le soliciți expres, ei se vor bucura că au posibilitatea de a-ți întoarce favorul și pot să te răsplatească. Oferă-i această bucurie!

Utilizează un program de management
Un program stomatologic Online, înseamnă că ai acces la baza de date al pacienţilor, în orice moment şi din orice loc. Noi ne ocupăm şi garantăm siguranţa, securitatea şi backup-ul datelor tale, iar TU rămâi concentrat doar la pacienţi şi activitatea ta profesională.
Pacientul modern solicită accesul la informații și la o comunicare excelentă.  Având la dispoziție uneltele programului dROOT, totul devine simplu și automatizat.
Vrei să-ți economiseşti timpul preţios? Acest factor limitat şi finit? Încearcă lucruri noi, lucruri care te ajută în dezvoltare. Schimbă metodologia de programare pentru a deveni mai organizat şi cu zâmbetul pe buze.
Noi am creat pentru tine dROOT, un program stomatologic Online, gata de lucru în ziua următoare când decizi să-l folosești. Pentru ca tu să poți fi doar medicul stomatolog, liderul realist şi omul relaxat.


Testimoniale