background

Ești copleșit? Iată cum să lucrezi mai eficient

Ești copleșit? Iată cum să lucrezi mai eficient

Medicii stomatologi vor să facă totul, dar asta nu este în regulă, pentru că ajung la epuizare fizică, la un „burn out”, care până la urmă costă mai mult decât prețul unui program de management stomatologic Online.

Ești copleșit? Iată cum să lucrezi mai eficient

Antreprenorii spun: dacă vrei ca lucrurile să se întâmple bine, le faci chiar tu. Știm însă cu toții, că nu poți să le faci pe toate, pentru că este imposibil. Un mentor renumit la nivel mondial spunea foarte bine, să nu îți irosești timpul pe chestiuni cu o valoare mică. Practic, să știi cât valorează timpul tău și să faci doar lucruri care merită.

Timpul tău, ca medic, este prea valoros ca să te ocupi de completarea fișelor medicale.  Mai ales dacă îți dorești o administrare și documentare sistematizată șiarhivată într-un mod profesional.

Timpul tău este mult prea valoros pentru ați verificaprogramările într-o agendă, să suni fiecare pacient și să-i reamintești de programare sau să te ocupi de sarcinile de management.

Noi știm, că ți-ai imaginat cel puțin o dată în viață cum ar fi să ai mai mulți bani și să fii mai eficient, să poți face orice îți dorești, fără să fi limitat de banii sau timpul.
Să te poți dezvolta, să călătorești, să te relaxezi și să îți urmezi visurile, iar în absența ta, activitatea în cabinetul tău să funcționeze și să fie controlată.

În prima fază e important să accepți că nu tu trebuie să faci de singur toate sarcinile.

Poți să delegi pe cineva, să accepți că nu ești singurul în măsura să lucreze bine și că ai încredere în echipa ta.
Prin urmare, delegarea înseamnă încredere, comunicare și coordonare și este una dintre cele mai importante abilități ale unui medic stomatolog sau manager medical.

NOI avem o soluție MINUNATĂ pentru toate sarcinile de management ale cabinetului tău! Vorbind despre dROOT, un program pentru care vei primii un suport zilnic, dezvoltată pentru administrarea afacerii tale.

MyDent

dROOT a fost dezvoltată împreună cu medici stomatologi, astfel devine un program ușor de utilizat și de învățat. Te alegi cu o unelată extrem de robustă, gata de lucru din momentul în care porneşti calculatorul.

 

Preturile pachetelor

 

*30% reducere în următoarele 6 luni pentru acei clienți,
care activează programul în următoarea lună, sau la următoarea expoziție

Ai la dispoziție toate datele, proprietăţile şi utilităţile într-un singur ecran, fără alte meniuri complicate sau confuze. dROOT nu necesită servicii scumpe de IT pentru instalare, sau setări complicate, nu necesită investiţie în hardware. Tot acest proces a devenit mult mai simplu, ai nevoie doar de conexiune la Internet.
dROOT, primul pas către un cabinet paperless. Ai acces rapid, de oriunde și de pe orice dispozitiv care este conectat la Internet!

DigiRay EventDenta