background

Cum loializează pacientul imagistica și grafica 3D al sistemului de management dROOT?

Cum loializează pacientul imagistica și grafica 3D al sistemului de management dROOT?

Cum loializează pacientul imagistica și grafica 3D al sistemului de management dROOT?

Domeniul stomatologic este unul competitiv, cu cabinete aparent situate la fiecare colt de stradă, mai ales în zonele urbane.

Construirea unei relații personale între medic și pacient este ceea ce te poate diferenția de ceilalți. Capacitatea ta de a satisface și uimi fiecare pacient la fiecare interacțiune, este modul sigur de a atrage și păstra pacienții loiali.

Să trecem însă în revistă un exemplu real despre modul în care suprafața de lucru 3D și imagistica încorporată în dROOT te ajută să păstrezi și să atragi pacienții.

IMAGINEAZĂ-ȚI....

Agenda ta de programări este plină. Ești chemat pentru un nouă examinare cuprinzătoare, asistenta a pregătit cabinetul verde pentru anestezie, iar recepția te anunță că tocmai a intrat o urgență. (P.S. – între timp cineva insistă pe telefonul tău personal)! Este un scenariu clasic, zi de zi, deja mult prea familiar pentru stomatologi și personalul cabinetului… Deci, care este planul tău?

Ai timpul limitat, trebuie să finalizezi examinarea și să găsești o modalitate de a construi o relație de încredere cu noul pacient. Te ajutăm noi. Cu dROOT în cabinetul tău, POTI FACE FAȚĂ!

Folosind dROOT, accesezi radiografiile pacientului, disponibil imediat după captura realizată în centrul de imagistică. Faci analiza, măsurătorile și obții o viziune pentru nevoile de restaurare ale pacientului, chiar înainte ca acesta să intre în sala de tratament.

Pe grafica 3D, unde inițial asistenta a înregistrat statusul cu care sa prezentat pacientul, marchezi procedurile propuse și generezi un plan de tratament cu toate detaliile, un document esențial în administrația cabinetelor stomatologice și obligatorie din punct de vedere legal. De asemenea păstrezi în arhiva digitală acuratețea procesului de-a lungul timpului, știind că orice înregistrare în sistem este salvată automat, indiferent dacă este vorba de planuri de tratament, lucrări realizate sau restaurări deja existente. Deci, tocmai ai finalizat și documentat un examen cuprinzător în doar câteva minute.

Acum este timpul sa construiești acea legătura pentru o viață întreagă. Prezinți, de față cu pacientul, grafica rezultată și detaliile tratamentului recomandat, între timp ajungi să-ți cunoști mai bine pacientul și datorită capacității tale de a te concentra asupra lui, deținând deja toate informațiile, puse la dispoziția ta de către dROOT, vei construi o relație excelentă.

Deoarece procesul este mult mai eficient, asistenta nu trebuie să-ți arunce acea „privire grăbită și suprasolicitată”. Ești pe deplin sprijinit să gestionezi agenda ta de programări, fără a te decala, câștigând totodată loialitatea pacienților tăi.

dROOT înțelege importanța ca medicul să construiască legături de durată cu pacienții. De aceea, avem o platformă de management stomatologic care face mult mai ușoară administrația, gestionarea responsabilităților tehnice și administrative, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult – tratarea pacienților și dezvoltarea afacerii tale.

Iată mai jos o prezentare al valorilor pe care funcțiile dROOT o vor aduce echipei tale.

Caracteristica dROOT pentru Imagistică și grafica 3D

Dă click aici și cere un demo personalizat. Îl poți încerca 7 zile gratuit, timp în care ai și suport tehnic nelimitat din partea noastră.