background

Ce este NOU în dROOT?

Ce este NOU în dROOT?

Programul de management stomatologic dROOT te ajută să mergi mai departe cu afacerea ta!

Ce este NOU în dROOT?

Programul de management stomatologic dROOT te ajută să mergi mai departe cu afacerea ta! În cazul programelor informatice, modificările și noutățile diferă de la caz la caz, unele sunt spectaculoase, altele nu sunt observate de utilizator. Unele modificări au un rol mai mare pentru un tip de medic, altele mai puțin. Valoarea acestor dezvoltări continue, de fapt depind de utilizator și stilului său de lucru, care până la urmă va determina direcția și rezultatul optim al programelor de management.
Cum am spus mai sus, factorul cel mi important în dezvoltarea unui program stomatologic este cercul utilizatorilor, însă pe o altă parte această dezvoltare reală depinde și de informaticieni, de echipa administrativă, marketingul adoptat și nu în ultimul rând de legislația în vigoare!

1. Poza de profil pentru pacient

Chiar dacă la prima vedere pare o informație mai puțin importantă, mulți utilizatori dROOT apreciază acest lucru. În momentul înregistrării pacientului în sistem, se face și o poză de profil disponibilă pe fișa de bază al acestuia. Cu un webcam plasat la recepție, captura pozei de profil se realizează în secunde și pentru tine, medicul stomatolog, îți oferă o valoare în plus prin informația vizuală disponibilă.

2. Restaurare programări

Dacă un lucru se poate întâmpla teoretic, atunci acest lucru se și întâmplă în realitate. Să ștergi din greșeală o programare și să nu îți mai aduci aminte unde a fost inițial ea făcută, atunci astăzi dROOT te va liniști.
Datele șterse din greșeală nu dispar în pustietatea byte-urilor, ci se află sub icon-ul coșului de gunoi, gata de a fi restaurate „nimic nu se pierde, doar se reciclează”!

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Noutate în aplicația mobilă dROOT:

Imagistică îmbunătățită pentru aplicația mobilă dROOT

Noutatea se reflectă în manipularea imaginilor care a fost simplificat prin funcționalități de genul Rotire, Ștergere și Transferul imaginilor. Până în prezent radiografiile trebuiau folosite în formă inițială primită de la centrul de imagistică, astăzi funcția de rotire îți oferă o vizibilitate mai mare, ștergerea și transferul radiografiilor permit ordonarea și eliberarea spațiului de lucru și stocare. Aceste actualizări permit în aplicația dROOT un spectru mai larg în setare și un mod de lucru mai rapid. În cazul transferului o repoziționare la un alt pacient.

Actualizări constante

Această concurență acerba în lumea IT îți impune o dezvoltare permanentă.
Și dROOT este în această situație în care trebuie lucrat și îmbunătățit permanent codul sursă. O mare parte din aceste lucrări nu sunt spectaculoase pentru utilizator și sunt considerate ca fiind ceva „normal”.

Vorbim aici de exemplu despre:

Accesibilitate - utilizatorul astăzi accesează datele pacienţilor direct din baza de date al sistemului de management, din ce în ce mai rapid.
Flexibilitate – astăzi dROOT poate fi folosit prin diferite device-uri disponibile, în special telefoane mobile – medicul poate accesa instant de pe telefonul său datele pacientului, radiografiile primite de la centrul de imagistică sau să încarce poze și documente fotografiate.
dROOT - We take care of your free time!