background

5 idei pentru 2017 în construirea brand-ului stomatologic Online

5 idei pentru 2017 în construirea brand-ului stomatologic Online

Există mai multe motive pentru care în 2017 ar trebui să rezolvi problema brand-ului cabinetului tău. Probabil cel mai important motiv este lumea digitalizată în care trăim, unde oamenii caută informații despre cineva sau despre ceva prin intemediul Internetului. Ce va găsi astăzi un pacient dacă caută după tine sau cabinetul tău? Cât de rapid este calea spre informațiile despre cabinetul sau personalul tău? Cum ai putea să ajuți un pacient să te găsească mai ușor și mai rapid? Avem câteva idei

5 idei pentru 2017 în construirea brand-ului stomatologic Online

Există mai multe motive pentru care în 2017 ar trebui să rezolvi problema brand-ului cabinetului tău. Probabil cel mai important motiv este lumea digitalizată în care trăim, unde oamenii caută informații despre cineva sau despre ceva prin intemediul Internetului.
Ce va găsi astăzi un pacient dacă caută după tine sau cabinetul tău? Cât de rapid este calea spre informațiile despre cabinetul sau personalul tău? Cum ai putea să ajuți un pacient să te găsească mai ușor și mai rapid? Avem câteva idei pentru tine, citește mai jos! Construirea unui brand personal pentru un cabinet stomatologic, nu este atât de complicat pe cât pare.
Noi îți oferim 5 unelte de bază pentru ați ușura pașii spre transformare:

1. Definește brand-ul tău

Cea mai dificilă problemă în formarea unui brand este simplul fapt de a-l defini, după care să-l faci cunoscut.
Este important să faci public informațiile despre existența, abilitățile tale, valorile adevărate, cunoștințele și experiența ta profesională. Menționează despre talentul tău unic și exprimă-ți punctul de vedere.
Scopul tău primar este de a exista în domeniul virtual , după care să te evidențiezi față de concurență. Definirea imaginii tale are un rol important în prezentarea celor mai bune oferte ale cabinetului tău stomatologic.

2. Deține o pagină de prezentare

Pagina web al cabinetului este important, pentru că stimulează și dezvoltă afacerea ta, este calea cea mai ușoară de ofertare către pacienți. Crește credibilitatea, potențialul și vizibilitatea activității tale. Este spațiul de comunicare cu vizitatorii sau pacienții.
Diferențierea paginii tale de alte pagini similare, constă în acele cuvinte-cheie pe care le folosești. Cel mai important cuvânt cheie este numele tău și al cabinetului, aceste cuvinte sunt investițiile tale cele mai sigure, pentru că după ele te vor identifica pacienții și te vor găsi rapid.
Mai poți crea și un nume de domain (numele paginii tale web) care să fie ușor de recunoscut și să facă legatură cu tine și cabinetul tău.

3. Alege cel mai eficient mod de comunicare

Cu ajutorul rețelelor de socializare poți să-ți definești activitatea și personalul tău. Este important să-ți faci planuri mari de viitor , însă astăzi trebuie să lucrezi cu ceea ce deja ai, din moment ce acesta te definește autentic!
În continuare, da, ar trebui să ai o strategie pentru a-ți construi brand-ul. Analizează și cunoaște modul în care ești perceput și ceea ce exprimă brand-ul tău actual, după care alege strategia cea mai bună cu acel conținut care te reprezintă.
Spre deosebire de alte rețele de socializare, Facebook îți permite să te exprimi liber. Profită de acest lucru și lasă că pacienții să-ți cunoască opiniile personale, acele lucruri de care îți pasă, împărtășește părerile tale despre noutățile cabinetului. Tot aici poți posta articolele sau mesajele cu care vrei să te identifici. Aceste activități ar trebui să promoveze imaginea și activitatea ta.
Consultarea părerilor pe rețelele de socializare este la fel de important precum postările!

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

4. Fii consecvent

Este esențial că prezența Online a unui cabinet medical să conțină toate elementele cognitive care câștigă încrederea pacientului.
Existența pe rețelele de socializare nu este suficient, încrederea pacienților este indispensabil și reprezintă existența pe termen lung în piața stomatologiei.
Oferă atenție emoțiilor. Oamenii sunt prin natura lor emoționali, deciziile emoționale sunt primare. Un mesaj emoțional însoțit de unul logic, îți oferă avantajul acceptului planului de tratament .
Nevoile pacienților solicită atenția ta. În loc să te gândești la ce vrei să le spui, mai bine gândește-te la ce vor ei să audă!

5. Fii mai disponibil

Un management medical profesional înseamnă, pe lângă a fi un bun stomatolog cu educație medicală, o creștere a calității actului medical! De exemplu folosirea unui sistem de management medical . Chiar dacă astăzi încă mulți afirmă greșit, că utilizarea acestor programe prelungește timpul consultațiilor, aceste programe reduc și simplifică timpul administrativ , cresc precizia diagnosticului, documentarea medicală și încrederea pacientului.
Nu este suficient să ai un management al timpului bine funcțional, este important să deții un software specializat pentru sistematizare și evidență pacienților precum este dROOT.
dROOT este un program bazat pe o tehnologie Online , cu o extensie mobilă concepută pentru un stil de viață flexibilă. Pentru un stomatolog, o aplicație sau un sistem de management stabil și robust, permite, nu doar o gestionare ci și o evidență clară a datelor medicale și fișcale, dar și creșterea timpului disponibil, care poate fi oferit pacienților sau folosit în scopurilor personale.

Last blogs

Cum să obții mai mult de la cabinetul tău cu ajutorul tehnologiei 3D
Cum să obții mai mult de la cabinetul tău cu ajutorul tehnologiei 3D

Imaginile dentare au un rol esențial în viața fiecărui medic stomatolog.

 Un cabinet digitalizat în doar 4 pași simpli
Un cabinet digitalizat în doar 4 pași simpli

Cu toate că dROOT este un program complex, ai fi surprins cât de ușor este să-l folosești.

Ai făcut deja primul pas spre digitalizare. A venit timpul să îl faci pe următorul.
Ai făcut deja primul pas spre digitalizare. A venit timpul să îl faci pe următorul.

Ești utilizator activ a unei aplicații de imagistică, ceea ce înseamnă că ai făcut deja cu succes primul pas spre digitalizarea cabinetului tău. Felicitări!

Cabinetul stomatologic ProSmile
Cabinetul stomatologic ProSmile

În această lună vă prezentăm o clinică mai mică, dar care ar putea concura cu clinicile orașelor mari: ProSmile Clinic

GESTIONAREA PROGRAMĂRILOR ONLINE
GESTIONAREA PROGRAMĂRILOR ONLINE

Crezi că ai putea gestiona programările pacienților mai inteligent?

Era Paperless
Era Paperless

Te-ai săturat de acele procese care sunt ineficiente în cabinet? Ai mereu impresia că timpul lucrează împotriva ta?

Migrarea și implementarea lină a datelor medicale
Migrarea și implementarea lină a datelor medicale

dROOT, cheia către schimbarea modului de administrare în cabinetele stomatologice.

Top 4 funcții folosite de cabinetele stomatologice
Top 4 funcții folosite de cabinetele stomatologice

Top 4 funcții folosite de cabinetele stomatologice, care au ușurat semnificativ viața medicilor stomatologi

Cabinetul stomatologic Murariu Mircea
Cabinetul stomatologic Murariu Mircea

Cabinetul votat cu nota 10 de pacienți

5 argumente solide pentru folosirea sistemului dRoot
5 argumente solide pentru folosirea sistemului dRoot

5 argumente solide pentru care soluția tehnologică dROOT este mai sigură decât arhivarea clasică pe hârtie