background

5 idei pentru 2017 în construirea brand-ului stomatologic Online

5 idei pentru 2017 în construirea brand-ului stomatologic Online

Există mai multe motive pentru care în 2017 ar trebui să rezolvi problema brand-ului cabinetului tău. Probabil cel mai important motiv este lumea digitalizată în care trăim, unde oamenii caută informații despre cineva sau despre ceva prin intemediul Internetului. Ce va găsi astăzi un pacient dacă caută după tine sau cabinetul tău? Cât de rapid este calea spre informațiile despre cabinetul sau personalul tău? Cum ai putea să ajuți un pacient să te găsească mai ușor și mai rapid? Avem câteva idei

5 idei pentru 2017 în construirea brand-ului stomatologic Online

Există mai multe motive pentru care în 2017 ar trebui să rezolvi problema brand-ului cabinetului tău. Probabil cel mai important motiv este lumea digitalizată în care trăim, unde oamenii caută informații despre cineva sau despre ceva prin intemediul Internetului.
Ce va găsi astăzi un pacient dacă caută după tine sau cabinetul tău? Cât de rapid este calea spre informațiile despre cabinetul sau personalul tău? Cum ai putea să ajuți un pacient să te găsească mai ușor și mai rapid? Avem câteva idei pentru tine, citește mai jos! Construirea unui brand personal pentru un cabinet stomatologic, nu este atât de complicat pe cât pare.
Noi îți oferim 5 unelte de bază pentru ați ușura pașii spre transformare:

1. Definește brand-ul tău

Cea mai dificilă problemă în formarea unui brand este simplul fapt de a-l defini, după care să-l faci cunoscut.
Este important să faci public informațiile despre existența, abilitățile tale, valorile adevărate, cunoștințele și experiența ta profesională. Menționează despre talentul tău unic și exprimă-ți punctul de vedere.
Scopul tău primar este de a exista în domeniul virtual , după care să te evidențiezi față de concurență. Definirea imaginii tale are un rol important în prezentarea celor mai bune oferte ale cabinetului tău stomatologic.

2. Deține o pagină de prezentare

Pagina web al cabinetului este important, pentru că stimulează și dezvoltă afacerea ta, este calea cea mai ușoară de ofertare către pacienți. Crește credibilitatea, potențialul și vizibilitatea activității tale. Este spațiul de comunicare cu vizitatorii sau pacienții.
Diferențierea paginii tale de alte pagini similare, constă în acele cuvinte-cheie pe care le folosești. Cel mai important cuvânt cheie este numele tău și al cabinetului, aceste cuvinte sunt investițiile tale cele mai sigure, pentru că după ele te vor identifica pacienții și te vor găsi rapid.
Mai poți crea și un nume de domain (numele paginii tale web) care să fie ușor de recunoscut și să facă legatură cu tine și cabinetul tău.

3. Alege cel mai eficient mod de comunicare

Cu ajutorul rețelelor de socializare poți să-ți definești activitatea și personalul tău. Este important să-ți faci planuri mari de viitor , însă astăzi trebuie să lucrezi cu ceea ce deja ai, din moment ce acesta te definește autentic!
În continuare, da, ar trebui să ai o strategie pentru a-ți construi brand-ul. Analizează și cunoaște modul în care ești perceput și ceea ce exprimă brand-ul tău actual, după care alege strategia cea mai bună cu acel conținut care te reprezintă.
Spre deosebire de alte rețele de socializare, Facebook îți permite să te exprimi liber. Profită de acest lucru și lasă că pacienții să-ți cunoască opiniile personale, acele lucruri de care îți pasă, împărtășește părerile tale despre noutățile cabinetului. Tot aici poți posta articolele sau mesajele cu care vrei să te identifici. Aceste activități ar trebui să promoveze imaginea și activitatea ta.
Consultarea părerilor pe rețelele de socializare este la fel de important precum postările!

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

4. Fii consecvent

Este esențial că prezența Online a unui cabinet medical să conțină toate elementele cognitive care câștigă încrederea pacientului.
Existența pe rețelele de socializare nu este suficient, încrederea pacienților este indispensabil și reprezintă existența pe termen lung în piața stomatologiei.
Oferă atenție emoțiilor. Oamenii sunt prin natura lor emoționali, deciziile emoționale sunt primare. Un mesaj emoțional însoțit de unul logic, îți oferă avantajul acceptului planului de tratament .
Nevoile pacienților solicită atenția ta. În loc să te gândești la ce vrei să le spui, mai bine gândește-te la ce vor ei să audă!

5. Fii mai disponibil

Un management medical profesional înseamnă, pe lângă a fi un bun stomatolog cu educație medicală, o creștere a calității actului medical! De exemplu folosirea unui sistem de management medical . Chiar dacă astăzi încă mulți afirmă greșit, că utilizarea acestor programe prelungește timpul consultațiilor, aceste programe reduc și simplifică timpul administrativ , cresc precizia diagnosticului, documentarea medicală și încrederea pacientului.
Nu este suficient să ai un management al timpului bine funcțional, este important să deții un software specializat pentru sistematizare și evidență pacienților precum este dROOT.
dROOT este un program bazat pe o tehnologie Online , cu o extensie mobilă concepută pentru un stil de viață flexibilă. Pentru un stomatolog, o aplicație sau un sistem de management stabil și robust, permite, nu doar o gestionare ci și o evidență clară a datelor medicale și fișcale, dar și creșterea timpului disponibil, care poate fi oferit pacienților sau folosit în scopurilor personale.

Last blogs

Fișa parodontală în dROOT. O noutate utilă?!
Fișa parodontală în dROOT. O noutate utilă?!

venim acum în întâmpinarea activității tale profesionale cu o nouă funcționalitate, o grafică parodontală smart, interconectată cu grafica 3D al pacientului.

Evită fluctuațiile financiare gen lună bună / lună proastă
Evită fluctuațiile financiare gen lună bună / lună proastă

Administratorul unui cabinet stomatologic nu ar trebui să experimenteze fluctuații financiare mari, de la o lună la alta. Ar fi mult mai convenabil să facă analize financiare trimestriale, în loc de cele lunare.

Utilizează dROOT pentru ca ziua ta să decurgă - precis
Utilizează dROOT pentru ca ziua ta să decurgă - precis

Încurajăm medicul și personalul auxiliar să exploreze capacitatea sistemului de management dROOT, pentru dezvoltarea lor profesională și pentru organizarea activității zilnice

Sigur ești gata să pleci în concediu?
Sigur ești gata să pleci în concediu?

După o muncă asiduă, după sute de pacienți tratați, este timpul pentru un concediu binemeritat. Nisipul sub tălpi și briza mării - sunt cele două lucruri pe care deja parcă le simți tot mai intens, pe minut ce trece, și se apropie data plecării către destinația mult râvnită.

Cele mai noi actualizări dROOT
Cele mai noi actualizări dROOT

Noi, la dROOT, credem că clienții noștri ar trebui să dețină controlul, motiv pentru care ne place să gândim în această concepție și să primim sugestiile voastre pe care să le analizăm.

Activarea pacienților Mileniali
Activarea pacienților Mileniali

Cei care aparțin Generației Y, sunt cei care s-au născut între 1981 şi 2000. Acest grup, reprezintă mai mult decât un sfert din populația globală, o imensă demografie cu un potențial financiar ridicat – această categorie cheltuiește din ce în ce mai mult. Totodată este logic, că pentru un cabinet stomatologic, atragerea Generației Y într-o bază de date pacienți, reprezintă o valoare pe termen lung.

Când echipa medicală colaborează, lucrurile bune se întâmplă
Când echipa medicală colaborează, lucrurile bune se întâmplă

Lucrurile grozave se întâmplă chiar și la cel mai mic efort de îmbunătățire a cooperării echipei medicale

Șase pași pentru un cabinet Paperless
Șase pași pentru un cabinet Paperless

Nu există îndoială că în ultimii 20 de ani am fost martorii unei schimbări radicale în tot ce înseamnă cabinet stomatologic modern. Medicul stomatolog trebuie să realizeze că noile tehnologii şi soluțiile informatice, îl fac mai eficient, reduc costurile şi descentralizează administrația.

Rechemarea la control periodic
Rechemarea la control periodic

Când întrebăm medicul sau personalul medical despre cei mai importanți factori care influențează afacerea lor, primele răspunsuri sunt: (1) Anularea programărilor, (2) Pacienții noi, (3) Programarea, (4) Culoarea unitului dentar...

De ce ar trebui să implementezi un sistem de management stomatologic Online
De ce ar trebui să implementezi un sistem de management stomatologic Online

Pacienții tăi sunt oameni ocupați şi adesea nu au timp să sune recepția pentru o programare. Chiar şi atunci când găsesc câteva minute, telefonul tău sună ocupat sau sunt puși pe linia de așteptare din diferite motive, pentru că ești într-o consultație, este ora prânzului, s.a.m.d., ceea ce duce la o frustrare care le-ar putea determina să apeleze la un alt medic.