background

Cabinet Stomatologic Dr. Ciulea - o clinică mică dar ambițioasă

Cabinet Stomatologic Dr. Ciulea - o clinică mică dar ambițioasă

Suntem în Alba Iulia, într-un cartier nou nouț. La parterul unui bloc pe strada Anghel Saligny se află cabinetul stomatologic Dr. Ciulea.

Cabinet Stomatologic Dr. Ciulea - o clinică mică dar ambițioasă

Deschis din 2017, cabinetul a dobândit încrederea comunității, iar acest aspect reiese cel mai bine din recomandarea pacienților, care la ordinea zilei îndreaptă cunoștințele către soții Ciulea.

Am povestit cu domnul doctor Ciulea Andrei, despre experiențele sale pe care le-a avut cu cabinetele de stomatologie, administrarea pacienților și desigur, despre planurile pentru viitor.
După terminarea facultății în 2009 a lucrat în colaborare cu un medic stomatolog într-un cabinet din oraș. Fiind o persoană ambițioasă, a dorit să își deschidă propriul cabinet, cabinet ce și-a deschis porțile în anul 2017.
Este un cabinet dotat cu două scaune, aparatură de ultima generație situat în centrul Municipiului Alba Iulia.
“Nu suntem o clinică mare, dar avem un flux continuu de pacienți, motiv pentru care încercăm să ținem pasul cu ultimele tehnologii. Avem colaborări cu medici specialiști în ortodonție și chirurgie buco-maxilo-facială , cu ajutorul cărora reușim să oferim pacienților noștri o gamă largă de servicii.”

- Povestea domnul doctor

Chiar din primele zile folosea un sistem de administrare al pacienților, dar acesta nu a acoperit nevoie cabinetului la maxim.
“Înainte foloseam un alt soft, care m-a ajutat mai mult la gestionarea programărilor pacienților și trimiterea mesajelor de reamintire către aceștia. Nu mi se părea foarte practic, motiv pentru care nu era prea folosit în cabinet. Așa ca am decis că vreau ceva mai complex, ceva mai bun.”
Deși auzise deja despre dROOT, momentul în care a decis schimbarea, era în toamna anului 2019, când s-a reîntâlnit cu echipa noastră la congresul Implants Connected to Nature la Cluj-Napoca. Aici avea mai mult timp să se familiarizeze cu softul și cu potențialul pe care acesta îl oferă.

”Am vrut dROOT-ul, mi-a plăcut foarte mult, deoarece avea o mare aplicabilitate ca de exemplu, puteam să fac toate fișele pacienților în soft, imaginea 3D-ul cuplată cu planul de tratament, m-a încântat inclusiv partea cu calculul procentelor pentru medici. Este o idee bună, mai ales când aveți colaborări cu alți medici. O piatra de pe inima ne-a fost luată prin funcția de gestionare a programării pacienților, oferită de soft.”
Aceste funcții erau principalele motive pentru care a decis să folosească dROOT și să renunțe la softul anterior.

Implementarea noului soft a fost realizată cu multă ușurință, fără griji.
”dRoot deși este un soft amplu, nu am întâmpinat dificultăți în a-l utiliza, este ușor de lucrat cu el. Mi se pare de nelipsit în administrarea/gestionarea unei clinici sau chiar a unui cabinet individual de medicină stomatologică.”
Planul pentru anii ce urmează este angajarea unei recepționiste care să se ocupe de activități administrative, și de o posibilă extindere a spațiului.
”Ca planuri de viitor ar fi dezvoltarea cabinetului prin mărirea spațiului cu, speram noi, cel puțin un unit.”
Primii pași în a ajunge la visele propuse au fost depășite cu succes. Sperăm că și programul nostru vă va ajuta în atingerea obiectivelor.

Le urăm mult succes și perseverență Cabinetului Stomatologic Dr. Ciulea Andrei.


Andrei BOTA,

dROOT Romania
0365-441-611
andrei.bota@droot.ro
www.droot.ro

Folosește aplicațiile noastre