background

Ascultă vocea instinctului pentru a-ţi construi cabinetul de succes

Ascultă vocea instinctului pentru a-ţi construi cabinetul de succes

Toate creaturile vii au o anumită formă de intuiţie sau cunoştinţe instinctive. O trăsătură umană, este prezenţa intelectului (inteligenţa, ego, corpul mental, creier foarte dezvoltat). Este un esenţial care are rol în dezvoltare şi progresele înregistrate pentru a prospera. Scopul intelectului este de a ne ţine în mişcare şi siguranţă.

Ascultă vocea instinctului pentru a-ţi construi cabinetul de succes

Ascultă vocea instinctului pentru a-ţi construi cabinetul de succes

Dacă cineva rosteşte astfel de fraze, noi înţelegem imediat... pentru că toţi am avut parte de această experienţă. Este intuiţia noastră, vocea din interior, o cunoaştere cu care ne-am născut, un instinct care vine din adâncul existenței.
Aceste instincte pot fi aprofundate prin concentrare, atenţie acordată şi folosirea intuiţiei în organizarea activităţii noastre. Prima distincţie care ne ajuta în această abordare este cunoaşterea diferenţei între intelect şi intuiţie. Ambele ne vorbesc, de multe ori simultan, însă folosesc o limbă, un ton şi surse radical diferite.
Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!
Toate creaturile vii au o anumită formă de intuiţie sau cunoştinţe instinctive. O trăsătură umană este prezenţa intelectului (inteligenţa, ego, corpul mental, creier foarte dezvoltat). Este un esenţial, care are rol în dezvoltare şi progresele înregistrate pentru a prospera. Scopul intelectului este de a ne ţine în mişcare şi siguranţă.
Sarcina importantă a creierului gânditor este de a căuta plăcere şi a ţine la distanţă durerea. Este foarte sensibil la orice fel de pericol sau ameninţare, funcţionează ca un declanşator sensibil care ia decizia dintre a lupta sau a fugii, analizează foarte repede dacă o situaţie este considerat acceptabilă, minunată, sau potenţial nesigură şi comunică astfel organismului în aşteptare să reacţioneze. Intelectul cântăreşte argumentele pro şi contra în orice situaţie sau idee doar pentru a realiza balanţa optimă între siguranţa organismului şi scopul perceput cu condiţia de a minimaliza riscurile. Creierul nostru însă întotdeauna se teme de a nu fi suficient, a nu lua decizia greşită, sau chiar îşi face griji despre ce vor spune alţii.
Pe de altă parte, instinctele noastre (vocea din interior, intuiţia noastră, al şaselea simt) provine de la o sursă primară mai profundă. Intuiţia nu are nevoie să “cântărească” sau să analizeze ceva … pur şi simplu “ştie”. Instinctul nu are nevoie de a căuta calea cu cel mai scăzut risc, ştie doar drumul cel bun. Faptul că mintea nu poate explica de unde vine această voce sau cum funcţionează ea, ne face să ne îndoim de valabilitatea şi eficienţa acesteia … cu excepţia cazului în care învăţăm cum să-l ascultăm ori de câte ori este nevoie, să ne bazăm mai mult pe ea, să analizăm propriile experienţe şi să apreciem direcţionările perfecte.
Ne-am pus de multe ori întrebarea, de unde ştim dacă vocea care ne spune ceva este intelectul sau instinctul? Săptămâna viitoare încercăm să vă sugerăm cum puteţi distinge aceste două voci. Între timp, aşezaţi-vă confortabil în ideea că nu sunteţi niciodată confuz. Niciodată. NU ne folosim direct de această voce instinctivă sau mai probabil nu ne place răspunsul care-l primim … însă nu ne lăsa niciodată confuz. Întotdeauna ne oferă răspunsul.
Este un lucru bine de ştiut.

De ce dROOT? Motivul #40

Rentabilitatea instantă a investiţiei în fiecare zi

Cu dROOT nu vei plăti sume mari pentru a cumpăra o licenţă. Programe stomatologice de genul x şi y (să nu spunem lucrurile pe nume) îţi vor prezenta preţul în euro pentru a nu te speria de suma mare, dar acestea ajung la câteva mi de lei, vei plaţi mult prea mult pentru a primii doar un CD – după care vei mai fi obligat să achiţi serviciile de instalare şi configurare. Pentru orice medic stomatolog din România, aceste sume plătite dintr-odată, pot fi greu de înghiţite – în special pentru cabinetele cu lichiditate limitată. Cu dROOT vei plăti un mic abonament lunar pentru serviciile oferite. Cât de mic? Suma reală depinde cât de mulţi medici ai care vor lucra în sistem şi cât de mult vei folosi funcţia de trimitere de SMS. Dar în cele mai multe cazuri abonamentul lunar te-ar costa cât o cească de cafea în fiecare zi. Sau ceai. În funcție de ce-ti place. :) Dar dROOT o să-ți placă cu siguranță!
Cu dROOT nu vei plăti sume mari pentru a cumpăra o licenţă.
Programe stomatologice de genul x şi y (să nu spunem lucrurile pe nume …) îţi vor prezenta preţul în euro pentru a nu te speria de suma mare, dar acestea ajung la câteva mi de lei, vei plaţi mult prea mult pentru a primii doar un CD – după care vei mai fi obligat să achiţi serviciile de instalare şi configurare. Pentru orice medic stomatolog din România, aceste sume plătite dintr-odată, pot fi greu de înghiţite – în special pentru cabinetele cu lichiditate limitată.
Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!
Folosirea zilnică a programului stomatologic dROOT te ajută să-i creşti productivitatea cu MULT mai mult de 4 lei pe zi, deci programul îşi plăteşte singur valoarea. Funcţia ReCall, planurile de tratament combinate cu animaţii educative te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti raportul de flux pacienţi, acceptare planurilor şi creşterea productivităţii. Caracteristicile suprafeţei de programare din dROOT te va ajuta să utilizezi mai eficient timpul – iar timpul înseamnă bani. Salvarea bazei de date este o funcţionalitate automată, inclusă în abonamentul dROOT şi bănuiesc ca vei vedea o valoare importantă aici.
Există şi un alt mod de a privi un abonament, nu este la fel de interesant, dar poate fi la fel de convingător. Pentru doar 4 lei pe zi dROOT oferă toate instrumentele de management de care ai nevoie pentru a construi şi administra cabinetul tău de succes. Probabil eşti deja dator vândut managerului, asistentei, recepţie sau întregii echipe care aduc o valoare în plus, semnezi bucuros pentru salarii. Acelaşi lucru poate fi spus şi despre dROOT: Vei plăti bucuros 4 lei pe zi pentru valoarea şi puterea de lucru a programului care îţi este oferit în fiecare zi.
Poţi afla mai multe despre avantajele tehnologiei Cloud prin chat de pe site, prin telefon cu unul din consultanţi sau de pe website.

Last blogs

Telemedicina în stomatologie
Telemedicina în stomatologie

Noutatea Teledentistry, sau Telestomatologie în contextul actual COVID-19

Ești utilizator dROOT, solicită GRATUIT aplicația pacienților MyDent
Ești utilizator dROOT, solicită GRATUIT aplicația pacienților MyDent

Acomodează-te la noua situație, implementează o tehnologie nouă si înțelege concepția de Teledentistry (Telestomatologie)

Politica cabinetului stomatologic privind COVID-19 (Coronavirus)
Politica cabinetului stomatologic privind COVID-19 (Coronavirus)

Ce măsuri ar trebui să fie instituite la cabinetul tău stomatologic pentru a limita răspândirea?

Un an mai bine echilibrat
Un an mai bine echilibrat

Va fi 2020 un an mai bine echilibrat între viața ta profesională și personală?

Ce poți face dacă rulezi Windows 7
Ce poți face dacă rulezi Windows 7

Orientează-ti afacerea către sisteme Online și scapă de grijile programelor învechite

Ce poți face dacă utilizezi un program realizat în FLASH
Ce poți face dacă utilizezi un program realizat în FLASH

Orientează-ti afacerea către sisteme bazate în tehnologia Online și scapă de grijile programelor învechite

Mai Buni... Mai Darnici... Mai Înțelepți
Mai Buni... Mai Darnici... Mai Înțelepți

Cu pași repezi și ore ce trec rapid, Anul Nou 2020 ne bate la geam.

Promoție de sărbători cu cadou surpriză
Promoție de sărbători cu cadou surpriză

CLick! CLick! CLick! Cam așa sună atunci când te hotărești să devii partenerul nostru în domeniu!

dROOT - într-un cuvânt, ProFeSionaLism
dROOT - într-un cuvânt, ProFeSionaLism

Ești medic sau student, ne place orice variantă ne oferi. Te interesează pacientul?! Pe asta ne bazăm și noi. Ca urmare Te ajutăm să rămâi concentrat doar pe activitatea Ta profesională, în timp ce noi, furnicile de la dROOT, vom gestiona partea de management.

Viitorul algoritmelor în stomatologie
Viitorul algoritmelor în stomatologie

În timp ce ai putea să crezi că este doar SCI-FI sau imaginație, Inteligența artificială se observă deja pe orizontul stomatologiei. Administrația medicală, în general este un utilizator natural al acestor aplicații.