background

7 avantaje progresive pentru succes

7 avantaje progresive pentru succes

Stimate medic stomatolog, îţi oferim un sumar, doar pentru a medita pe această temă şi a le analiza. Este vorba de cele şapte avantaje cheie folosite de medicii stomatologi antreprenori pentru a-şi construi un cabinet de succes şi pentru a-şi trăi visul.

7 avantaje progresive pentru succes

  • Accesibilitate. Cea ce contează foarte mult este accesibilitatea la datele cabinetului, de oriunde şi în orice moment, avantaj ce poate face diferenţa dintre tine şi concurenţii tăi.
  • Rentabilitate. Administrarea cabinetului online este o decizie de afacere mult mai ieftină, iar astfel de decizii fac diferenţa dintre succes şi mediocritate.
  • Continuitate. Fie că este vorba de o inundaţie, cutremur sau furtul aparatelor din cabinet, tu poţi sta liniştit pentru că datele tale sunt în siguranţă.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații click pe ”LIKE” a paginii de facebook a dROOT: https://www.facebook.com/droot.ro

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/486762254800205

Mai multe detalii despre program și expozanți găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.ccia-arad.ro/ro/armedica.html

 

AR-MEDICA, Târgul Internațional de Medicină se va desfășura între 6 și 8 noiembrie la Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 300

Antreprenorii de succes au realizat că numai prin evoluția constantă a afacerii poate aceasta prospera.
  • Scalabilitate. Unele cabinete de succes doar cresc şi cresc în continuare... Administrarea cabinetul tău online nu va încetini afacerea ta, chiar dacă este vorba de angajarea mai multor medici, mărirea numărului de personal sau înfiinţarea unei rețele de cabinete. Configurarea sistemului se realizează instant.
  • Fiabilitate. Dacă nu ai o viziune asupra ceea ce poate face o gestiune online pentru cabinetul tău, dROOT iţi oferă soluţii simple conform stilului tău de viaţă.
  • Abilitate. Diferenţierea cabinetului tău de concurenţa de peste drum este esenţială! Administrarea online te plasează instantaneu deasupra mulţimii.
  • Progres. Revizuirea perodică a modului în care îți conduci afacerea îți poate aduce beneficii enorme. Nu uita să iei în calcul cele cinci caracteristici ale unui antreprenor de succes: siguranţă, dedicaţie, productivitate, cooperare, caracter.

Notificarea automată înainte de programare, aduce pacienţii în scaunul tău

După cum bine ştiţi, dacă pacientul nu se prezintă la programare, activitatea cabinetului este afectată, trece aproape o oră în care nu se întâmplă nimic productiv, o oră care nu mai poate fi recuperată. Notificarea înainte de programare, reduce acest fenomen şi elimină un efort în plus a personalului care apelează pacienţii pentru confirmarea programărilor.
  • Telefon, SMS, Email Indiferent de preferinţele pacientului, dacă acesta doreşte o înştiinţare prin telefon, sms, email sau o combinaţie a acestora, dROOT oferă notificare automată a programării existente.
  • Economiseşte timp Notificarea automată a pacienţilor, salvează timp pentru personal şi simplifică procesul de confirmare al programărilor. În plus răspunsurile sau confirmările pacienţilor sunt preluate de sistem şi pot fi prelucrate instant.
Comunicarea şi notificările automate sunt garanţia unui serviciu de calitate, iar TU faci dovada acestui lucru ori de câte ori un mesaj este trimis către pacient.
  • Personalizarea mesajelor Poți realiza textele predefinite direct în program, după care se defineşte modul de trimitere cel mai convenabil pentru activitatea ta. Mai mult de atât, poţi trimite manual mesaje SMS sau email, instant, direct de pe fişa de bază al pacientului.
  • Complet integrat. Nu ai nevoie de a achiziţiona un modem pentru sms, sau alte gadgeturi fără rost. Sistemul de comunicare este integrat în dROOT. Trebuie doar setat şi fiecare pacient va fi înştiinţat despre programare, control periodic, zi de naştere, diverse sărbători sau ocazii speciale.