background

5 moduri pentru a ști dacă cabinetul tău stomatologic este unul eficient

5 moduri pentru a ști dacă cabinetul tău stomatologic este unul eficient

Probabil nu ai auzit niciodată de la un pacient să iți spună : "Vreau să petrec mai mult timp la cabinetul tău!". Un medic profesionist dorește, la fel ca și pacientul său, să investească atât timp cât este necesar pentru realizarea lucrării eficiente. Indiferent cât de bine ești dispus, este important să ai o echilibrare sănătoasă între atmosferă și timp de lucru.

5 moduri pentru a ști dacă cabinetul tău stomatologic este unul eficient

Probabil nu ai auzit niciodată de la un pacient să iți spună :Vreau să petrec mai mult timp la cabinetul tău! Un medic profesionist dorește, la fel ca și pacientul său, să investească atât timp cât este necesar pentru realizarea lucrării eficiente. Indiferent cât de bine ești dispus, este important să ai o echilibrare sănătoasă între atmosferă și timp de lucru.
Dacă pacienții și echipa ta pot încheia ziua cu un sentiment satisfăcut, mulțumit cu rezultatul realizat și fără stres, este semnătura de garanție că cabinetul tău este pe nivelul eficienței. Însă când te uiți în jur și ai sentimentul că ar putea fi și mai bine, înseamnă că ceva nu este la locul lui în mecanismul muncii tale.
Un mod sigur prin care poți crește valoarea afacerii și a cabinetului tău, este utilizarea unui program de management de o calitate extraordinară, cum ar fi dROOT, un program stomatologic Online care te ajută în administrarea zilnică și focusează activitatea în scopul afacerii tale.

De unde știi că cabinetul tău este într-adevăr eficient?

În viziunea ta probabil deja realizezi că succesul tău depinde și de echipa cu care lucrezi, băiatul de la IT, laboratoarele de technică dentară sau firmele cu care colaborezi. După un timp vei descoperi că imaginea totală al cabinetului tău, depinde de un program stomatologic care sistematizează datele medicale și crește eficiența de lucru.
Multe cabinete din România (aprox 60%) dețin deja o astfel de soluție virtuală și au adoptat în practica lor un program specializat pentru administrarea stomatologică. În țara noastră această concepție a început să fie general acceptată după anii 2000 – 2005 și din acest moment a început transformarea modului de folosirea a datelor medicale, astfel și stomatologia a intrat în lumea digitalizată (relativ în urmă față de alte domenii).
dROOT, acest program special, este dezvoltat pentru afacerea ta, funcționează ca un ceas și este o inovație bazată pe tehnologia Online, astfel tu nu mai ai grija actualizărilor și salvărilor de siguranță, poți să te concentrezi doar pe munca ta și să-ți oferi atenția pacienților.
Comunitatea stomatologică Dental Economics spune despre antreprenoriatul medical: "Vizualitatea și comunicarea formeză imaginea totală a valorilor, a standardelor, și a drumului care îți este destinat. Inspiră echipa ta să acorde atenție detaliilor. Asta înseamnă eficiența!" Cu aceste idei în minte, atunci când ești în căutarea celui mai bun program stomatologic, ești deja pe calea eficienții optime.

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Îți prezentăm aici 5 moduri prin care poți măsura calitatea și eficiența cabinetului tău stomatologic:

1. Programare consecventă în timp al pacienților. Determinarea duratei unei programări, și evaluarea eficienței modului de programare este un proces complex și o problemă generală al medicului stomatolog. Trebuie să ai talent și cunoștințe pentru însumarea corectă a timpului disponibil. Cu ajutorul unui program de management poți ordona instant și eficient programările pacienților chiar și pentru tot personalul cabinetului. Cu dROOT poți realiza programări detaliate sau rapide (sumare) pentru fiecare pacient în parte, pentru ca la sfârșitul zilei să ai sentimentul că, da, într-adevăr a fost o zi bună, simplă și fără probleme.
2. Personalul tău se poate concentra la pacient. Fără problema administrării și arhivării fișelor medicale de hârtie, echipa ta va avea un timp relaxant. Acest timp poate fi alocat altor tipuri de activități, cum ar fi crearea unei relații mai strânse cu pacineții când ei vor simți că sunt valoroși pentru tine și cabinetul tău.
3. Programele stomatologice cele mai bune, sunt acelea care sunt în concordanță cu legislația în vigoare. Cu dROOT ești în siguranță, se conformează tuturor cerințelor impuse de lege.
4. Ai acces oricând și de oriunde. Nu este neobișnuit că un medic stomatolog să primească un apel de urgență după programul de lucru. dROOT oferă libertatea accesului programului tău, oricând și de oriunde, fără nici o restricție. Ai acces instant la datele pacienților! Tot ce ai nevoie, este un browser și acces la INTERNET. Indiferent ce doreşti să faci, o programare, plan de tratament, consultarea radiografiilor sau a rapoartelor, poţi accesa printr-un singur clic.
5. Securitatea datelor tale înseamnă încredere în știința tehnologiei! Când tu și echipa ta căutați un program administrativ sigur, întodeauna vă întrebați: - Este actualizat constant? Ține pasul cu evoluția tehnologică? Noi spunem sigur că DA! Un program stomatologic, cum este dROOT, bazat pe o tehnologie Online, monitorizează în continuu virusurile și backup-ul datelor tale, astfel sistemul tău este în siguranță și eforturile tale nu trebuie să depășească măsurile normale.
Pentru tine, antreprenorul medical sau medicul stomatolog, identificarea celui mai bun program stomatologic este un lucru critic, pentru că acesta transformă munca ta și a celor din jur, oferind condiții mult mai agreabile. La dROOT Solutions noi lucrăm pentru împlinirea ta!