background

Utilizează dROOT pentru ca ziua ta să decurgă - precis

Utilizează dROOT pentru ca ziua ta să decurgă - precis

Încurajăm medicul și personalul auxiliar să exploreze capacitatea sistemului de management dROOT, pentru dezvoltarea lor profesională și pentru organizarea activității zilnice

Utilizează dROOT pentru ca ziua ta să decurgă - precis

Ca medic stomatolog poți cădea ușor într-un ritm de lucru monoton. Faci lucrurile automat, doar pentru că - „întotdeauna așa am procedat” și este greu să renunți la acest mod de gândire.
Însă, pentru o dezvoltare profesională, este important să treci peste granițele obișnuinței.
Solicită personalului angajat să contribuie cu tot ce poate mai bun pentru cabinetul tău și profită din plin de sistemul de management implementat.
În ultimii ani am cunoscut multe cabinete stomatologice unde au trecut la administrarea digitală și am aflat În primul rând utilitatea acestui sistem din perspectiva personalul auxiliar (recepție, asistente medicale). Învățând și explorând capacitatea unui software stomatologic avansat, personalul medical poate deveni mult mai eficient, atât în sala de tratament cât și la recepție.
În continuare prezint câteva caracteristici dROOT frecvent utilizate:
  • Grafica 3D – pentru documentarea medicală, dROOT are o suprafață de lucru unic, cu o serie de instrumente care ajută personalul medical să documenteze statusul, planul de tratament și/sau proceduri medicale efectuate. Dacă ești asistentă medicală, ți se va părea ușor și distractiv modul de lucru pe această grafică. Este o interfață vizuală și pe înțelesul tuturor. „Efectiv îți face plăcere să lucrezi pe ea”
    dROOT 3D
  • Marketing – comunicarea cu pacienții înregistrați, este o necesitate al zilelor noastre privind relația medic / pacient. Pentru front desk, este o soluție tehnologică de neînlocuit privind notificarea pacienților pentru programare și rechemare la control periodic. Comunicarea este realizata automat sau manual, mai mult de atât, răspunsurile primite în sistem ajută la definirea statusului și ordonarea activității la nivelul clinicii.
    dROOT Marketing
  • Planificarea tratamentului – dROOT permite crearea unui deviz într-o grafică 3D, care ulterior poate fi listată și semnată (și electronic). Planurile de tratament sunt vizuale, detaliate și pot fi etapizate, un lucru important pentru pacient pentru că va înțelege pașii de realizare din perspectiva lui (timp, bani, rezultat)
    dROOT Plan de tratament
  • Financiar – în ceea ce privește managementul financiar, personalul are la dispoziție un sistem de facturare și întocmire documente fiscale, cu răspuns la toate aspectele legislative. Situația încasărilor, avansurilor și comunicarea cu casa de marcat sunt utilizate și apreciate de recepționerele din cabinet.
    dROOT Financiar
  • Rapoarte – aceste module sunt utile pentru că permit cabinetului să întocmească o serie de rapoarte dintr-o multitudine de aspecte. De ex. pot întocmi o lista cu pacienții care nu s-au prezentat în ultimii 3 ani sau un raport al încasărilor zilnice (?). Accesul instant la aceste rapoarte oferă avantajul administratorului sa ia decizii corecte, strategice, bazate pe informații.
    dROOT Rapoarte
Aceste sunt doar câteva caracteristici din potențialul administrativ al dROOT, un program în continuă dezvoltare. Un instrument cu care personalul medical are o oportunitate valoroasă de a-și extinde abilitățile profesionale, indisponibile într-o activitate medicală.
Învățând funcționalități, atât ca recepționera sau asistenta medicală, personalul cabinetului devine o resursă mai utilă.

Folosește aplicațiile noastre