background

Integrarea și interconectarea cu periferice o necesitate în managementul stomatologic

Integrarea și interconectarea cu periferice o necesitate în managementul stomatologic

Stomatologii implementează dROOT Management într-o singură platformă

Integrarea și interconectarea cu periferice o necesitate în managementul stomatologic

Fie că vorbim de achiziționarea de noi echipamente sau tehnologie IT, stomatologia este o ramură dinamică. Aceeași dinamică caracterizează și administrația. Programele de management continuă să evolueze în domenii precum grafică, imagistică, business inteligence, conectivitate, inclusiv prin implicarea pacientului.
Programează-te la o prezentare
Provocarea în dezvoltarea acestor programelor, este de a asigura acele funcții de care medicul are nevoie, într-o singură platformă. Însă acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut. În multe cazuri cabinetele au început să folosească un program stomatologic, ca ulterior să descopere că nu pot beneficia de caracteristicile acestuia pe motiv de imposibilitate de conectare la alte dispozitive. Sau această integrare este atât de greoaie, încât nu merită efortul.
dROOT, principalul furnizor de soluții de management stomatologic, adaugă constant noi funcții în platforma sa pentru a răspunde la solicitările tehnologice. De asemenea aducem în concepția noastră soluții de procesare în fiscalitate, semnătura biometrică, imagistică și aplicații mobile.
Din punct de vedere tehnic, oferim o integrare simplă, deoarece dROOT are o interfață puternică de programare pentru conectarea cu alte tehnologii. Acesta este avantajul tehnologiei folosite, un ecosistem bogat de integrare cu parteneri.
Importanța interconectivității
Transmiterea și utilizarea informațiilor de la și către alte platforme, este definiția de bază al integrării și interconectivități. În domeniul medicinei, interconectivitatea asigură continuitatea îngrijirii medicale. Acest lucru înseamnă schimb de date despre pacient, eficiența fluxului de documentare, precizia datelor și experiența pacientului Programul de management va fi o componentă critică pentru orice stomatolog. Acesta trebuie să fie suficient de agil pentru a permite dezvoltarea de noi caracteristici și a se integra cu alte programe pentru a rămâne competitiv și profitabil.
Un adevărat program cu o arhitectură precum dROOT, poate evolua rapid pe măsura ce piața dentara și sectorul IT evoluează. Cabinetele nu își permit să aștepte după actualizări lente cum sunt sistemele locale, învechite, pentru că rămân cu un pas în urma concurentei.
Un sistem de management este elementul central al fiecărui cabinet stomatologic
In ciuda provocărilor cu care se confruntă cabinetele private, viitorul stomatologiei este unul optimist. Tehnologia ajută medicii să automatizeze procesarea plăților, implicarea pacientului în colectarea datelor, autentificarea și semnarea digitală, să organizeze și programa pe scaunul liber și să ofere servicii medicale tip Teledentistry. De asemenea automatizează salvările de siguranță al datelor, protecția în fața atacurilor cibernetice.
Deși integrarea cu periferice este un atu, este esențial să începi cu o platformă robustă. dROOT sa angajat să investească sume uriașe în îmbunătățirea soluției. Acest angajament ne permite o dezvoltare continuă și o revoluționare a modului în care stomatologii folosesc tehnologia.
Be dROOT

Folosește aplicațiile noastre