background

De ce aş avea nevoie de un sistem ReCall?

De ce aş avea nevoie de un sistem ReCall?

Peste 70% din veniturile tale pot rezulta de aici, deci nu este de mirare că folosirea unui program stomatologic cu o performanță scăzută sau invechită poate cauza pierderi semnificative anuale.

De ce aş avea nevoie de un sistem ReCall?

De ce aş avea nevoie de un sistem ReCall?

Pentru că 70% din veniturile tale pot proveni de aici

Pulsul cabinetului tău stomatologic

Peste 70% din veniturile tale pot rezulta de aici, deci nu este de mirare că folosirea unui program stomatologic cu o performanță scăzută sau invechită poate cauza pierderi semnificative anuale. Pe lângă un impact financiar benefic, rechemarea pacientului la un control periodic dă dovada și de professionalism, ea reprezintă imaginea unei unități stomatologice care pune accent pe pacient și o administrare medicală strategică. Toate aceste beneficii sunt oferite de sistemul ReCall al dROOT într-un mod inovativ, astfel tu te poți concentra mai mult pe pacienții noi.
Cealaltă parte a monedei este faptul că monitorizarea și rechemarea pacienților la un control periodic este una dintre cele mai dificile și provocatoare activități. Personalul cabinetului se află in situația când trebuie să se confrunte cu o serie de probleme costisitoare și consumatoare de timp cu care se descurcă în general foarte greu.
Insă problema cu cel mai mare risc este o alunecare în timp. Sistemele de ReCal au notorietatea că sunt expuse deviațiilor cronologice iar când vă dați seama că aveți o listă lungă cu pacienți care nu au fost inștiințați despre iminența unui control periodic, aveți deja o problemă serioasă care necesită luni întregi de corectări. În acest timp, tu și echipa ta sunteți nevoiți să vedeți scaunul gol sau venituri pierdute și a vă confrunta cu o doza mare de stress.

Sistemul ReCall din programul stomatologic dROOT poate fi caracterizat în trei cuvinte:

Simplitate. Nu trebuie să fi un expert în IT pentru a învăţa să foloseşti programul nostru şi a ţine evidenţa pacienţilor. Mergând mai departe te putem ajuta să-ţi construieşti un sistem de rechemare al pacienţilor la control periodic mult mai simplificat şi eficient decât ai fi gândit vreodată.
Flexibilitate. Pacienţii cabinetului sunt luaţi în evidenţă fără ca tu să mai pierzi vremea cu răsfoirea fişelor şi va trimite automat înştiinţarea pentru rechemare la control, aceasta va fi o reflexie a stilului şi modului tău de viaţă. Care ar putea fi o soluţie mai simplă? Pentru moment nu credem că există....
Eficienţă. Sistemul de ReCall este atât de eficient pe cât de simplu, cu cât este mai uşor şi simplu cu atât mai mult timp vei economisi.
Fiecare cabinet stomatologic va dori să vadă cum poate acest sistem automatizat simplifica modul de rechemare al pacienţilor. Cel mai bun mod de a obţine aceste cunoştinţe este de a vedea o prezentare a programului şi de a testa funcţionalitatea lui. Unul din colegii noştri, expert în software stomatologic, poate arăta atât medicului administrator cât şi membrilor cabinetului, fiecare caracteristică al programului cât şi modul de folosire al sistemului ReCall.

Ce putem învăţa din "Ice bucket challenge"?

Provocarea găleţi de apă cu gheață a luat iniţiativă pe internet şi ne bucurăm să vedem echipe de medici stomatologi acceptând şi participând la această mişcare. Ne face plăcere să vedem colegii noştri şi să-i provocăm la joc, dar ceea ce ne place cel mai mult este spiritul de echipă, camaradenia şi natura umană uimitoare când se implică în astfel de acţiuni.
În spatele provocării găleţii de apă cu gheaţă este o poveste uimitoare. Pe lângă efectele imediate ale experimentului când se toarnă în cap apa rece cu gheaţă şi socul primit de muşchi, trebuie ştiut faptul că această campanie a început pentru că cineva a dorit să atragă atenţia opiniei publice despre o boală fatală care a răpus prietenul său. A început ca un act simplu de conştientizare şi a evoluat într-o campanie gigantă de nivel mondial.
De fiecare dată când vedem o persoană sau un grup, care acceptă astfel de provocări ni se reaminteşte faptul că oamenii pot face lucruri măreţe pentru un scop nobil, în special dacă acesta este făcut în echipă. Acum vă provocăm să faceţi echipă pentru lucruri mai mici dar nu mai puţin importante. Fiţi o echipă pentru pacienţii dvs., pentru o sănătate excelentă, un serviciu şi relaţie clienţi de calitate. Lucraţi împreunpă nu doar pentru că este obligatoriu ci mai degrabă pentru că este un lucru bun.
Dacă putem fi coezivi pentru cineva pe care nici nu îl cunoaştem, atunci putem fi atenţi şi conştienţi pentru toată lumea. Acceptaţi provocările şi rămâneţi dinamici!

Last blogs

Rechemarea la control periodic
Rechemarea la control periodic

Când întrebăm medicul sau personalul medical despre cei mai importanți factori care influențează afacerea lor, primele răspunsuri sunt: (1) Anularea programărilor, (2) Pacienții noi, (3) Programarea, (4) Culoarea unitului dentar...

De ce ar trebui să implementezi un sistem de management stomatologic Online
De ce ar trebui să implementezi un sistem de management stomatologic Online

Pacienții tăi sunt oameni ocupați şi adesea nu au timp să sune recepția pentru o programare. Chiar şi atunci când găsesc câteva minute, telefonul tău sună ocupat sau sunt puși pe linia de așteptare din diferite motive, pentru că ești într-o consultație, este ora prânzului, s.a.m.d., ceea ce duce la o frustrare care le-ar putea determina să apeleze la un alt medic.

Beneficiile ascunse, provenite din schimbare adoptată
Beneficiile ascunse, provenite din schimbare adoptată

Știm că implementarea schimbărilor pot fi întimpinate cu reticenţă din partea membrilor echipei, astfel că menținerea rutinei vechi pare opțiunea cea mai ușoară şi confortabilă.

Este managementul cabinetului tău pregătit pentru anul 2019?
Este managementul cabinetului tău pregătit pentru anul 2019?

Pe măsura ce repornim activitatea cabinetului, ajungem să analizăm performanţele administrative şi modul de gestionare.

Transferul administrării cabinetului Online
Transferul administrării cabinetului Online

Am discutat de nenumărate ori cât de costisitor, ineficient şi riscant este utilizarea unui program local învechit sau dosarele de hârtie arhivate în dulap.
Transferul administrării cabinetului Online, pare o opțiune logică, însă o astfel de schimbare nu este îmbrățișată întotdeauna cu entuziasm.

Cum să transformi cabinetul tău în Paperless Office
Cum să transformi cabinetul tău în Paperless Office

Ne apropiem de sfârșitul anului 2018, tu încă ai un dulap cu dosare ale pacienților şi mai nou trebuie sa detii un acord GDPR semnat de pacienții. Da, ai dreptate când simți că ceva nu este în ordine şi că nu acesta este viitorul administrației medicale pe care-l dorești. Din fericire nu ai nevoie de prea multe investiții ca să scapi de aceste hârții şi să deții PDF-uri semnate electronic şi arhivate într-un sistem de management.

Toată lumea își dorește o rețetă sigură de Management
Toată lumea își dorește o rețetă sigură de Management

Bună ziua, Toată lumea își dorește o rețetă sigură care să garanteze succesul cabinetului medical, probabil şi TU. Da, ….şi noi am dori să avem o astfel de rețetă! Din păcate, nu te putem ajuta, pentru că nu a descoperit încă nimeni o astfel de rețetă GARANTATĂ. Însă cunoaştem câteva unelte care ar trebui să te ajute atunci, când îţi prepari propria ta strategie, pentru ca afacerea să înregistreze creștere și pacienţi mulţumiţi, care la rândul lor să-ţi aducă alți pacienţi.

Întrebări frecvente dROOT
Întrebări frecvente dROOT

Bună ziua! Dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim este: "Sunt utilizator dROOT, ce dispozitive îmi recomandaţi pentru folosirea programului?" Răspunsul nu poate fi una concretă pentru că depinde de mai multe aspecte, și poate fi diferită de la caz la caz.

Trei beneficii dROOT pentru o comunicare eficientă
Trei beneficii dROOT pentru o comunicare eficientă

Salut, există trei lucruri importante în comunicarea cu pacienţii prin programul stomatologic dROOT

Secretul unui sistem de management robust şi ușor de folosit
Secretul unui sistem de management robust şi ușor de folosit

Dacă îți rezervi câteva minute să citești testimonialele dROOT, vei observa că majoritatea clienților noștri menționează că programul este de încredere şi ușor de folosit. Dar de ce dROOT este mai ușor de folosit şi mai stabil decât alte sisteme? Concluzia este că sunt două lucruri care fac diferența şi transformă dROOT într-un sistem “robust si ușor de folosit”