background

De ce ar trebui să implementezi un sistem de management stomatologic Online

De ce ar trebui să implementezi un sistem de management stomatologic Online

Pacienții tăi sunt oameni ocupați şi adesea nu au timp să sune recepția pentru o programare. Chiar şi atunci când găsesc câteva minute, telefonul tău sună ocupat sau sunt puși pe linia de așteptare din diferite motive, pentru că ești într-o consultație, este ora prânzului, s.a.m.d., ceea ce duce la o frustrare care le-ar putea determina să apeleze la un alt medic.

De ce ar trebui să implementezi un sistem de management stomatologic Online

Pacienții tăi sunt oameni ocupați şi adesea nu au timp să sune recepția pentru o programare. Chiar şi atunci când găsesc câteva minute, telefonul tău sună ocupat sau sunt puși pe linia de așteptare din diferite motive, pentru că ești într-o consultație, este ora prânzului, s.a.m.d., ceea ce duce la o frustrare care le-ar putea determina să apeleze la un alt medic.
Desigur că va afecta continuitatea afacerii tale şi într-un final te va costa bani, dar nu trebuie să fie așa.
Programarea şi documentarea medicală trebuie să fie o sarcină ușoară şi fără stres pentru tine, motiv pentru care ai nevoie de o soluție dedicată, un program stomatologic Online.
Un astfel de sistem, permite programarea pacienților din mai multe aspecte, dar în primul rând, atunci când este convenabil pentru pacient şi pentru tine.
Nu ești convins, nu crezi că ai nevoie de un astfel de sistem administrativ? Citește mai departe acest articol şi îți prezentăm avantajele acestei abordări, atât pentru echipa medicală cât şi pentru pacienți.
Fă dovada că ai un cabinet actualizat – în zilele noastre, majoritatea pacienților se așteaptă ca totul să se rezolve Online, inclusiv o programare la stomatolog sau întocmirea unui plan de tratament. Dacă nu oferi aceste beneficii, pacientul se va întreba dacă nu cumva şi celelalte tehnologii pe care foloseşti sunt învechite şi la un moment dat pot alege un alt medic.
Membri echipei tale vor iubii acest sistem – Precum pacienții şi membrii echipei tale sunt oameni ocupați şi preferă să nu piardă timp prețios cu sarcini administrative îngreunate. Dacă o programare se poate face simplu, dacă comunicarea se realizează automat, atunci acest lucru va permite angajaților să facă alte lucruri mai importante.
Să nu ne înțelegi greșit. Personalul tău ar trebui să fie instruit permanent, o recepționeră trebuie să știe cum să preia un apel, să poartă o conversație cu pacientul şi să întocmească un chestionar general, doar că nu vor mai fi atât de solicitați şi vor avea mai mult timp pentru pacientul care se afla in tratament.
Programarea Online eficientizează activitatea – dacă sistemul tău de programare este sincronizat - între utilizatori (receptive/medic/asistente), cu alte platforme de programare (Google calendar, iCall), dacă este corelat cu baza de date pacienți, informația se propagă instant. Acest lucru reduce cantitatea de date şi este o soluție care permite accesibilitatea, oferind astfel membrilor echipei o organizare mai eficientă.
Alegerea unei soluții
Acum că ai citit până aici şi eşti interesat de programele administrative, probabil te întrebi - ce soluție este disponibilă şi ce program ar trebui să aleg?
Trebuie să şti, că sunt mai multe programe disponibile pe piață, tu însă ar trebuii să alegi unul de încredere, care funcționează stabil şi pe termen lung, să deservească cel mai bine cabinetul tău.
Prima întrebare întotdeauna trebui să fie cu privire la baza tehnologică. Sincer, noi nu mai credem în concepția programelor locale sau cele cu soluții mixte, gen VPN, pur şi simplu nu așa funcționează lumea de azi şi nu au perspective pentru viitor.
Un alt aspect de analizat este posibilitate de comunicare cu alte sisteme, dacă programul de management este compatibil cu periferice, dacă poate fi sincronizat? Ar trebui să ai în vedere posibilitatea de a oferii pacienților o opțiune de programare simplă, documentare medicală ușoară, astfel încât probabil îți vei dori să faci programări de pe telefon, să trimiți un plan de tratament prin email sau semna un acord în format electronic.
Da, sunt multe informații tehnice, dar nu te panica, pentru că toate acestea ar trebui să-ţi fie oferitee furnizorul, el trebuie să se ocupe de toate acestea. Rolul tău este să oferi informații despre cabinetul tău şi modul de administrare dorit, după care să primești cea mai bună configurare.
Care sunt beneficiile unui program stomatologic Online, al unui sistem complex şi robust?
Acesta va realiza procesele administrative fără probleme. Vei avea o agendă al programărilor într-o formă care ţi se potrivește cel mai bine, acces instant şi o vizualizare clară la datele pacienților şi o comunicare automatizată cu pacienții.
Neavând disponibil toate acestea, ai putea să te confrunți cu pacienți programați unul peste altul, sau că nu se prezintă la ora stabilită, nemaivorbind de lipsa documentelor medicale şi financiare.
Nu este o stare ideală pentru un stomatolog.
dROOT
Programarea Online, implicit un sistem de management complex, te poate ajuta să-ti crești valorile
Realizarea unei programări şi documentarea medicală nu ar trebui să reprezinte o problemă, nici pentru tine, nici pentru pacienți. Un sistem de management Online cum este dROOT, face posibil ca programarea să se facă atunci când este convenabil, iar documentarea medicală să fie întocmită în forma în care îşi dorește pacientul.
Într-un final scopul tău sunt planurile de tratament acceptate, şi pacienți mulțumiți.
Noi recomandăm să cercetezi piața programelor stomatologice, stabilește un plan de implementare, iar odată ce toate astea le-ai clarificat, noi îți stăm la dispoziție. dROOT poate deveni cel mai important partener al tău, când vei constata o creștere al productivității şi al veniturilor.

Folosește aplicațiile noastre