background

Cum să utilizezi datele medicale în format electronic

Cum să utilizezi datele medicale în format electronic

În cazul în care eşti administratorul unui cabinet stomatologic, ai la dispoziţie “ceva” de care probabil nu te foloseşti la capacitatea maximă. – Datele medicale. Rapoartele, rezultatul activităţii tale zilnice, ajuta la înţelegerea importanței utilizării datelor pentru a îmbunătăţi activitatea cabinetului tău. În timp ce mulţi administratori ar face aproape orice pentru a avea la dispoziţie date relevante despre pacienţi, alţii le deţin şi nu le folosesc.

Cum să utilizezi datele medicale în format electronic

În cazul în care eşti administratorul unui cabinet stomatologic, ai la dispoziţie “ceva” de care probabil nu te foloseşti la capacitatea maximă. – Datele medicale. Rapoartele, rezultatul activităţii tale zilnice, ajuta la înţelegerea importanței utilizării datelor pentru a îmbunătăţi activitatea cabinetului tău. În timp ce mulţi administratori ar face aproape orice pentru a avea la dispoziţie date relevante despre pacienţi, alţii le deţin şi nu le folosesc. Tu nu irosi această resursă incredibilă! Utilizează datele colectate pentru a optimiza operaţiunile medicale şi financiare. Dacă deţii un program stomatologic, îţi prezentăm patru modalităţi de prelucrare a datelor prin care să transformi cabinetul într-unul mai eficient.

Programare inteligentă

Datele colectate cu ajutorul unui program stomatologic te poate ajuta să stabileşti cel mai eficient mod de a programa un pacient. Aceste date îţi pot oferii de exemplu informaţia pentru a identifica câţi dintre pacienţii programaţi au anulat şedinţa în ultima lună, modul şi motivul pentru care au renunţat la programare. Analizând datele, poţi înţelege mai bine cum să realizezi o programare inteligentă pentru a te folosi la maxim de timpul disponibil.

Monitorizarea plăţilor

Culegerea de date cu ajutorul unui sistem de management poate ajuta să înţelegi dacă modul de plată a tratamentelor necesită ajustare. Prin monitorizarea plăţilor poţi identifica dacă în ultima perioadă există pacienţi cu datorii şi cu ce sumă. Cine este medicul care a efectuat procedura şi dacă acesta este o restanţă integrală sau valoarea parţială a sumei tratamentului. Aceste informaţii permit să îţi vezi afacerea dintr-un unghi diferit şi să iei deciziile necesare pentru a corecta.

Măsurarea productivităţii

Un program stomatologic colectează şi analizează date pentru măsurarea productivităţi personalului. Cu o verificare regulată poţi vizualiza diferite tendinţe în activitatea individuală a fiecărui medic angajat, raportul dintre numărul de pacienţi trataţi şi consumul de materiale într-o perioadă de timp. Având aceste informaţii la îndemnă poţi lua decizia de a oferi o atenţie sporită unui segment sau unui personal anume.

Ajustarea valorilor

Datele colectate te pot ajuta în determinarea costurilor procedurilor. De exemplu te poţi concentra pe un anumit set de proceduri pentru a vedea de câte ori ea a fost realizată în ultima perioadă şi apoi să o compari cu valorile din costurile de aprovizionare. Astfel ajustarea valorilor devine un gest simplu și bine gândit.

După cum vezi un sistem de management Online poate face mult mai mult decât probabil ai fi crezut. Dacă eşti un utilizator al unui astfel de program, vezi ce ai mai putea face în plus, dacă nu, atunci ne-ar plăcea să îţi oferim în atenţie sistemul dROOT pentru aţi plasa cabinetul la un alt nivel de administrare.
fogak

Istoricul unui dinte sau chiar mai mult de atât!

Tehnicienii dROOT de la departamentul IT se străduiesc în continuu pentru a te mulţumii în folosirea programului de zi cu zi. Eforturile lor sunt impresionante – cele mai impresionante. Mulţumită muncii investite, acum utilizatorul dROOT are la dispoziţie o secţiune de grafice cu istoricul dintelui. Pe scurt poţi vizualiza rapid istoricul dintelui (sau locul unui dinte lipsă), cu un singur click rapid.
Grafica 3D al programului poate prezenta istoricul medical atât din punct de vedere al statusului, planurilor de tratament cât şi a lucrărilor personale efectuate. Ele sunt disponibile, organizate şi accesibile în aceaşi fereastră, unde poţi vedea toate procedurile cartografiate în format 3D cu detaliile relevante şi căutate de tine.
Notiţele ataşate diferitelor proceduri sunt de asemenea un aspect important în documentarea şi istoricul medical al dintelui. Ele sunt disponibile într-o manieră discretă, fără a deranja.

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Last blogs

Cum să obții mai mult de la cabinetul tău cu ajutorul tehnologiei 3D
Cum să obții mai mult de la cabinetul tău cu ajutorul tehnologiei 3D

Imaginile dentare au un rol esențial în viața fiecărui medic stomatolog.

 Un cabinet digitalizat în doar 4 pași simpli
Un cabinet digitalizat în doar 4 pași simpli

Cu toate că dROOT este un program complex, ai fi surprins cât de ușor este să-l folosești.

Ai făcut deja primul pas spre digitalizare. A venit timpul să îl faci pe următorul.
Ai făcut deja primul pas spre digitalizare. A venit timpul să îl faci pe următorul.

Ești utilizator activ a unei aplicații de imagistică, ceea ce înseamnă că ai făcut deja cu succes primul pas spre digitalizarea cabinetului tău. Felicitări!

Cabinetul stomatologic ProSmile
Cabinetul stomatologic ProSmile

În această lună vă prezentăm o clinică mai mică, dar care ar putea concura cu clinicile orașelor mari: ProSmile Clinic

GESTIONAREA PROGRAMĂRILOR ONLINE
GESTIONAREA PROGRAMĂRILOR ONLINE

Crezi că ai putea gestiona programările pacienților mai inteligent?

Era Paperless
Era Paperless

Te-ai săturat de acele procese care sunt ineficiente în cabinet? Ai mereu impresia că timpul lucrează împotriva ta?

Migrarea și implementarea lină a datelor medicale
Migrarea și implementarea lină a datelor medicale

dROOT, cheia către schimbarea modului de administrare în cabinetele stomatologice.

Top 4 funcții folosite de cabinetele stomatologice
Top 4 funcții folosite de cabinetele stomatologice

Top 4 funcții folosite de cabinetele stomatologice, care au ușurat semnificativ viața medicilor stomatologi

Cabinetul stomatologic Murariu Mircea
Cabinetul stomatologic Murariu Mircea

Cabinetul votat cu nota 10 de pacienți

5 argumente solide pentru folosirea sistemului dRoot
5 argumente solide pentru folosirea sistemului dRoot

5 argumente solide pentru care soluția tehnologică dROOT este mai sigură decât arhivarea clasică pe hârtie