background

Cum să utilizezi datele medicale în format electronic

Cum să utilizezi datele medicale în format electronic

În cazul în care eşti administratorul unui cabinet stomatologic, ai la dispoziţie “ceva” de care probabil nu te foloseşti la capacitatea maximă. – Datele medicale. Rapoartele, rezultatul activităţii tale zilnice, ajuta la înţelegerea importanței utilizării datelor pentru a îmbunătăţi activitatea cabinetului tău. În timp ce mulţi administratori ar face aproape orice pentru a avea la dispoziţie date relevante despre pacienţi, alţii le deţin şi nu le folosesc.

Cum să utilizezi datele medicale în format electronic

În cazul în care eşti administratorul unui cabinet stomatologic, ai la dispoziţie “ceva” de care probabil nu te foloseşti la capacitatea maximă. – Datele medicale. Rapoartele, rezultatul activităţii tale zilnice, ajuta la înţelegerea importanței utilizării datelor pentru a îmbunătăţi activitatea cabinetului tău. În timp ce mulţi administratori ar face aproape orice pentru a avea la dispoziţie date relevante despre pacienţi, alţii le deţin şi nu le folosesc. Tu nu irosi această resursă incredibilă! Utilizează datele colectate pentru a optimiza operaţiunile medicale şi financiare. Dacă deţii un program stomatologic, îţi prezentăm patru modalităţi de prelucrare a datelor prin care să transformi cabinetul într-unul mai eficient.

Programare inteligentă

Datele colectate cu ajutorul unui program stomatologic te poate ajuta să stabileşti cel mai eficient mod de a programa un pacient. Aceste date îţi pot oferii de exemplu informaţia pentru a identifica câţi dintre pacienţii programaţi au anulat şedinţa în ultima lună, modul şi motivul pentru care au renunţat la programare. Analizând datele, poţi înţelege mai bine cum să realizezi o programare inteligentă pentru a te folosi la maxim de timpul disponibil.

Monitorizarea plăţilor

Culegerea de date cu ajutorul unui sistem de management poate ajuta să înţelegi dacă modul de plată a tratamentelor necesită ajustare. Prin monitorizarea plăţilor poţi identifica dacă în ultima perioadă există pacienţi cu datorii şi cu ce sumă. Cine este medicul care a efectuat procedura şi dacă acesta este o restanţă integrală sau valoarea parţială a sumei tratamentului. Aceste informaţii permit să îţi vezi afacerea dintr-un unghi diferit şi să iei deciziile necesare pentru a corecta.

Măsurarea productivităţii

Un program stomatologic colectează şi analizează date pentru măsurarea productivităţi personalului. Cu o verificare regulată poţi vizualiza diferite tendinţe în activitatea individuală a fiecărui medic angajat, raportul dintre numărul de pacienţi trataţi şi consumul de materiale într-o perioadă de timp. Având aceste informaţii la îndemnă poţi lua decizia de a oferi o atenţie sporită unui segment sau unui personal anume.

Ajustarea valorilor

Datele colectate te pot ajuta în determinarea costurilor procedurilor. De exemplu te poţi concentra pe un anumit set de proceduri pentru a vedea de câte ori ea a fost realizată în ultima perioadă şi apoi să o compari cu valorile din costurile de aprovizionare. Astfel ajustarea valorilor devine un gest simplu și bine gândit.

După cum vezi un sistem de management Online poate face mult mai mult decât probabil ai fi crezut. Dacă eşti un utilizator al unui astfel de program, vezi ce ai mai putea face în plus, dacă nu, atunci ne-ar plăcea să îţi oferim în atenţie sistemul dROOT pentru aţi plasa cabinetul la un alt nivel de administrare.
fogak

Istoricul unui dinte sau chiar mai mult de atât!

Tehnicienii dROOT de la departamentul IT se străduiesc în continuu pentru a te mulţumii în folosirea programului de zi cu zi. Eforturile lor sunt impresionante – cele mai impresionante. Mulţumită muncii investite, acum utilizatorul dROOT are la dispoziţie o secţiune de grafice cu istoricul dintelui. Pe scurt poţi vizualiza rapid istoricul dintelui (sau locul unui dinte lipsă), cu un singur click rapid.
Grafica 3D al programului poate prezenta istoricul medical atât din punct de vedere al statusului, planurilor de tratament cât şi a lucrărilor personale efectuate. Ele sunt disponibile, organizate şi accesibile în aceaşi fereastră, unde poţi vedea toate procedurile cartografiate în format 3D cu detaliile relevante şi căutate de tine.
Notiţele ataşate diferitelor proceduri sunt de asemenea un aspect important în documentarea şi istoricul medical al dintelui. Ele sunt disponibile într-o manieră discretă, fără a deranja.

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!