background

Cum să utilizezi datele medicale în format electronic

Cum să utilizezi datele medicale în format electronic

În cazul în care eşti administratorul unui cabinet stomatologic, ai la dispoziţie “ceva” de care probabil nu te foloseşti la capacitatea maximă. – Datele medicale. Rapoartele, rezultatul activităţii tale zilnice, ajuta la înţelegerea importanței utilizării datelor pentru a îmbunătăţi activitatea cabinetului tău. În timp ce mulţi administratori ar face aproape orice pentru a avea la dispoziţie date relevante despre pacienţi, alţii le deţin şi nu le folosesc.

Cum să utilizezi datele medicale în format electronic

În cazul în care eşti administratorul unui cabinet stomatologic, ai la dispoziţie “ceva” de care probabil nu te foloseşti la capacitatea maximă. – Datele medicale. Rapoartele, rezultatul activităţii tale zilnice, ajuta la înţelegerea importanței utilizării datelor pentru a îmbunătăţi activitatea cabinetului tău. În timp ce mulţi administratori ar face aproape orice pentru a avea la dispoziţie date relevante despre pacienţi, alţii le deţin şi nu le folosesc. Tu nu irosi această resursă incredibilă! Utilizează datele colectate pentru a optimiza operaţiunile medicale şi financiare. Dacă deţii un program stomatologic, îţi prezentăm patru modalităţi de prelucrare a datelor prin care să transformi cabinetul într-unul mai eficient.

Programare inteligentă

Datele colectate cu ajutorul unui program stomatologic te poate ajuta să stabileşti cel mai eficient mod de a programa un pacient. Aceste date îţi pot oferii de exemplu informaţia pentru a identifica câţi dintre pacienţii programaţi au anulat şedinţa în ultima lună, modul şi motivul pentru care au renunţat la programare. Analizând datele, poţi înţelege mai bine cum să realizezi o programare inteligentă pentru a te folosi la maxim de timpul disponibil.

Monitorizarea plăţilor

Culegerea de date cu ajutorul unui sistem de management poate ajuta să înţelegi dacă modul de plată a tratamentelor necesită ajustare. Prin monitorizarea plăţilor poţi identifica dacă în ultima perioadă există pacienţi cu datorii şi cu ce sumă. Cine este medicul care a efectuat procedura şi dacă acesta este o restanţă integrală sau valoarea parţială a sumei tratamentului. Aceste informaţii permit să îţi vezi afacerea dintr-un unghi diferit şi să iei deciziile necesare pentru a corecta.

Măsurarea productivităţii

Un program stomatologic colectează şi analizează date pentru măsurarea productivităţi personalului. Cu o verificare regulată poţi vizualiza diferite tendinţe în activitatea individuală a fiecărui medic angajat, raportul dintre numărul de pacienţi trataţi şi consumul de materiale într-o perioadă de timp. Având aceste informaţii la îndemnă poţi lua decizia de a oferi o atenţie sporită unui segment sau unui personal anume.

Ajustarea valorilor

Datele colectate te pot ajuta în determinarea costurilor procedurilor. De exemplu te poţi concentra pe un anumit set de proceduri pentru a vedea de câte ori ea a fost realizată în ultima perioadă şi apoi să o compari cu valorile din costurile de aprovizionare. Astfel ajustarea valorilor devine un gest simplu și bine gândit.

După cum vezi un sistem de management Online poate face mult mai mult decât probabil ai fi crezut. Dacă eşti un utilizator al unui astfel de program, vezi ce ai mai putea face în plus, dacă nu, atunci ne-ar plăcea să îţi oferim în atenţie sistemul dROOT pentru aţi plasa cabinetul la un alt nivel de administrare.
fogak

Istoricul unui dinte sau chiar mai mult de atât!

Tehnicienii dROOT de la departamentul IT se străduiesc în continuu pentru a te mulţumii în folosirea programului de zi cu zi. Eforturile lor sunt impresionante – cele mai impresionante. Mulţumită muncii investite, acum utilizatorul dROOT are la dispoziţie o secţiune de grafice cu istoricul dintelui. Pe scurt poţi vizualiza rapid istoricul dintelui (sau locul unui dinte lipsă), cu un singur click rapid.
Grafica 3D al programului poate prezenta istoricul medical atât din punct de vedere al statusului, planurilor de tratament cât şi a lucrărilor personale efectuate. Ele sunt disponibile, organizate şi accesibile în aceaşi fereastră, unde poţi vedea toate procedurile cartografiate în format 3D cu detaliile relevante şi căutate de tine.
Notiţele ataşate diferitelor proceduri sunt de asemenea un aspect important în documentarea şi istoricul medical al dintelui. Ele sunt disponibile într-o manieră discretă, fără a deranja.

Încearcă dROOT gratuit!
Vezi o prezentare DEMO și activează dROOT gratuit timp de 7 zile ca să te convingi!

Last blogs

Rechemarea la control periodic
Rechemarea la control periodic

Când întrebăm medicul sau personalul medical despre cei mai importanți factori care influențează afacerea lor, primele răspunsuri sunt: (1) Anularea programărilor, (2) Pacienții noi, (3) Programarea, (4) Culoarea unitului dentar...

De ce ar trebui să implementezi un sistem de management stomatologic Online
De ce ar trebui să implementezi un sistem de management stomatologic Online

Pacienții tăi sunt oameni ocupați şi adesea nu au timp să sune recepția pentru o programare. Chiar şi atunci când găsesc câteva minute, telefonul tău sună ocupat sau sunt puși pe linia de așteptare din diferite motive, pentru că ești într-o consultație, este ora prânzului, s.a.m.d., ceea ce duce la o frustrare care le-ar putea determina să apeleze la un alt medic.

Beneficiile ascunse, provenite din schimbare adoptată
Beneficiile ascunse, provenite din schimbare adoptată

Știm că implementarea schimbărilor pot fi întimpinate cu reticenţă din partea membrilor echipei, astfel că menținerea rutinei vechi pare opțiunea cea mai ușoară şi confortabilă.

Este managementul cabinetului tău pregătit pentru anul 2019?
Este managementul cabinetului tău pregătit pentru anul 2019?

Pe măsura ce repornim activitatea cabinetului, ajungem să analizăm performanţele administrative şi modul de gestionare.

Transferul administrării cabinetului Online
Transferul administrării cabinetului Online

Am discutat de nenumărate ori cât de costisitor, ineficient şi riscant este utilizarea unui program local învechit sau dosarele de hârtie arhivate în dulap.
Transferul administrării cabinetului Online, pare o opțiune logică, însă o astfel de schimbare nu este îmbrățișată întotdeauna cu entuziasm.

Cum să transformi cabinetul tău în Paperless Office
Cum să transformi cabinetul tău în Paperless Office

Ne apropiem de sfârșitul anului 2018, tu încă ai un dulap cu dosare ale pacienților şi mai nou trebuie sa detii un acord GDPR semnat de pacienții. Da, ai dreptate când simți că ceva nu este în ordine şi că nu acesta este viitorul administrației medicale pe care-l dorești. Din fericire nu ai nevoie de prea multe investiții ca să scapi de aceste hârții şi să deții PDF-uri semnate electronic şi arhivate într-un sistem de management.

Toată lumea își dorește o rețetă sigură de Management
Toată lumea își dorește o rețetă sigură de Management

Bună ziua, Toată lumea își dorește o rețetă sigură care să garanteze succesul cabinetului medical, probabil şi TU. Da, ….şi noi am dori să avem o astfel de rețetă! Din păcate, nu te putem ajuta, pentru că nu a descoperit încă nimeni o astfel de rețetă GARANTATĂ. Însă cunoaştem câteva unelte care ar trebui să te ajute atunci, când îţi prepari propria ta strategie, pentru ca afacerea să înregistreze creștere și pacienţi mulţumiţi, care la rândul lor să-ţi aducă alți pacienţi.

Întrebări frecvente dROOT
Întrebări frecvente dROOT

Bună ziua! Dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim este: "Sunt utilizator dROOT, ce dispozitive îmi recomandaţi pentru folosirea programului?" Răspunsul nu poate fi una concretă pentru că depinde de mai multe aspecte, și poate fi diferită de la caz la caz.

Trei beneficii dROOT pentru o comunicare eficientă
Trei beneficii dROOT pentru o comunicare eficientă

Salut, există trei lucruri importante în comunicarea cu pacienţii prin programul stomatologic dROOT

Secretul unui sistem de management robust şi ușor de folosit
Secretul unui sistem de management robust şi ușor de folosit

Dacă îți rezervi câteva minute să citești testimonialele dROOT, vei observa că majoritatea clienților noștri menționează că programul este de încredere şi ușor de folosit. Dar de ce dROOT este mai ușor de folosit şi mai stabil decât alte sisteme? Concluzia este că sunt două lucruri care fac diferența şi transformă dROOT într-un sistem “robust si ușor de folosit”