background

Cum să coordonezi eficient fluxul pacienților?

Cum să coordonezi eficient fluxul pacienților?

Tehnologia medicală poate fi bună dar și anevoioasă uneori …, atunci când vorbim despre managementul cabinetului stomatologic. Prin implementarea și extinderea unei rețele de calculatoare și transpunerea datelor în format electronic, există factori sensibili, dacă Tu decizi pentru o tehnologie învechită și o soluție greșită.

Cum să coordonezi eficient fluxul pacienților?

Fără a intra în detalii care țin de specialiștii în IT, noi îți spunem că aceste probleme dispar atunci, când faci acest pasul de transferare către tehnologia Online.

Cum se va reflecta acest lucru? Cel mai evident în salvarea timpului tău prețios. Aceste programe sunt mult mai simple și eficiente decât aplicațiile locale învechite și adevărul este, că ceea mai bună formă de petrecere a timpului este evitarea timpului epuizat inutil.
Economisirea timpului la un medic stomatolog rezultă de exemplu în înregistrarea / identificarea pacientului și documentarea medicală rapidă și eficientă, care este direct proporțională cu creșterea veniturilor.

Documentare și comunicare

Încă foarte multe cabinete stomatologice din România își realizează documentarea activității pe hârtie și folosesc un telefon fix. Însă lumea reală de azi, dorește ceva mai mult, pentru că aceste lucruri nu mai sunt de ajuns. Nici pentru pacient, nici pentru echipa ta!
Poți să depui un efort pe parte de documentare și comunicare, și să angajezi personal cu sarcini de comunicare și PR, dar de ce să faci acest pas, dacă nu este neapărat nevoie?! Crede-ne, nu este, fiindcă un software de management medical preia toate sarcinile specialistului tău.

Coordonare de flux pacienți

Și acum este timpul să-ți prezentăm un coordonator, un nou director de management al pacienților. Programul stomatologic Online, dROOT!

Este esențial să ai o coordonare al fluxului de pacienților în timp real, atât prin documentarea medicală, notificarea prin SMS al programărilor cât și prin managementul rechemării la control periodic (ReCall).
Programul nostru vine în ajutorul echipei tale pentru a administra atât cazurile pacienților noi cât și a celor vechi.

Atunci când o serie de tratament este finalizat, medicul stomatolog poate ar dorii să ofere o documentare detaliată pacientului. Pe lângă faptul că acesta trebuie să fie o practică normală, acest lucru loializează pacientul și oferă un nivel ridicat de profesionalism. Sau dacă o programare este modificată, acest lucru trebuie notificată către pacient sau invers. Dar să nu uităm nici de documentarea fiscala, emiterea de facturi, chitanțe sau documentarea unei tranzacții bancare … Toate aceste lucruri, tratate atât de anevoios în modul clasic de administrare, acum sunt realizate aproape instant și automat de către dROOT și va stabilii un nivel ridicat de încredere al pacienţilor.

Secretul din sistemului nostru este că, dROOT este simplu de învățat și utilizat.

Dacă acorzi un minut pentru a citii părerea utilizatorilor, vei vedea că și clienților noștri menționează acest lucru.

Dar de ce este mai bun programul nostru, dROOT, decât alte sisteme?

Noi credem că sunt două motive importante:

1. Este dezvoltat pe o platformă specială, care rulează pe browsere

Ai nevoie de o instruire specială pentru a folosii Facebook-ul? Nu. Ai avut nevoie de două zile să înveți cum se comandă de pe Emag? Nu. Banca ta îți oferă cursuri de pregătire pentru a utiliza internet banking-ul?

Desigur, NU!

Nu, pentru că programele Online, bazate pe browser sunt mult mai intuitive decât cele clasice, instalate pe un calculator.
dROOT, este un program stomatologic Online, simplu și ușor de folosit, precum Facebook, Emag, sau Internet Banking. Nu ai nevoie de cursuri speciale, decât de o simplă instruire oferită de specialiștii noștri, ocazie când vei face cunoștința cu diferite funcționalități și vei vedea interfața prietenoasă al programului.

2. Interfață clară și curată

Încă de la început, în momentul în care am visat acest program, am știut că ea trebuie să fie diferit, atât de clar și simplu precum nici un alt sistem. Nu am vrut niciodată să fie plin de butoane sclipitoare, combinații de culori nemaivăzute și amorțeală ce vine din utilizarea unui program complicat și fără creativitate.

Rezultatul este, cel mai robust program stomatologic, cu o interfață clară și curată, ușor de învățat și utilizat!