background

Tehnologia IT și cabinetul stomatologic modern

Tehnologia IT și cabinetul stomatologic modern

COVID-19 a afectat direct cabinetele stomatologice

Tehnologia IT și cabinetul stomatologic modern

COVID-19 a afectat direct cabinetele stomatologice. De la închideri totale, limitarea programărilor, până la stabilirea de noi protocoale. Însă unele schimbări au adus și lucruri bune.
A reamintit medicilor de nevoia de a deține instrumente și tehnologie avansată pentru a efectua acele procese care asigură respectarea normelor în asigurarea sănătății personalului și pacienților.
Dacă nu ai încă un sistem de management, este probabil pentru că ți se pare doar un instrument din spatele scenei. Însă atunci când te uiți la această soluție informatică prin obiectivul unui cabinet modern, îl vei vedea ca o centrală tehnologică care te poate ajuta să-ți administrezi afacerea mai eficient, într-o siguranță mai mare, în timp ce te tu te conformezi noilor situații.
Pacienții sunt condiționați de tehnologie
Pacientul este condiționat să obțină informații rapide în derularea procesului medical. Astăzi șapte din zece persoane, dețin un produs inteligent.
Ei aleg aceste dispozitive pentru rapiditate și comoditate, și este corect să concluzionăm că vor aplica aceeași atitudine și în cazul unei vizite la stomatolog. Dacă managementul cabinetului este bun, va creste încrederea pacientului în serviciile primite.
Dacă mai adăugam în aceasta ecuație, încrederea – pacientul trebuie să se simtă încrezător că medicul lui are resurse disponibile pentru al proteja în timpul tratamentului.
Într-adevăr, tehnologia inovatoare joacă și un rol clinic semnificativ, chiar dacă medicii cântăresc costul acestor investiții comparând-ul cu o coroană dentară, este întotdeauna necesar să investești în eficiență și comoditate.
Sistemul de management stomatologic va crea o bază de date sigură, documentație medicală clară și simplă, care nu va crea probleme de încredere pentru pacient. Dacă acest sistem te va ajuta în evitarea problemelor administrative, păstrează fișele pacienților și protejează datele față de diferite atacuri cibernetice, atunci echipa ta medicală va putea să se concentreze pe munca ce le face plăcere – tratarea pacienților.
Un cabinet stomatologic modern, este Online
dROOT, sistemul de management stomatologic, bazat pe o tehnologie Online, este creat în viziunea cabinetului modern Îmbunătățește experiența pacientului, ușurează sarcinile administrative și oferă un nivel de securitate pe care sistemele clasice nu îl vor atinge niciodată – și toate acestea la un cost care nu te falimentează. Deoarece schimbarea este întotdeauna grea, dROOT alocă resurse importante pe asistență și suport tehnic, astfel încât personalul medical să însușească rapid modul de lucru. În cei peste 6 ani, am identificat rețeta pentru implementare, cu peste 300 de cabinete activate și zeci de programe preluate.
Deoarece dROOT este atât de intuitiv și ușor de utilizat, angajarea noului personal nu îți va crea probleme. Dacă vei găsi un candidat potrivit, familiarizarea acestuia cu dROOT se va face rapid, pentru că se aliniază unei gândiri moderne.
Planifică o prezentare încă astăzi!

Folosește aplicațiile noastre