background

Alinierea la nevoile industriei stomatologice cu dROOT

Alinierea la nevoile industriei stomatologice cu dROOT

Alinierea la nevoile industriei stomatologice cu dROOT

Industria dentară de astăzi este una competitivă, ceea ce face dificil echilibrarea între munca clinică efectivă și administrarea cabinetului eficient.

Un sistem de management stomatologic performant, poate restructura fluxul de muncă și ridica nivelul de organizare, ceea ce contribuie la creșterea profitului și la oferirea unei îngrijiri de calitate pacienților.

Reducerea costurilor

Managementul unui cabinet stomatologic trebuie să se concentreze pe trei aspecte cheie pentru a fi profitabil: partea financiară, programarea și managementul.

Prin modulul financiar dROOT, poți gestiona documente financiare, tranzacțiile financiare corelate cu serviciile medicale, cu un efort minim și simplu. Rapoartele financiare sunt clare și precise, eliminând astfel necesitatea verificărilor ulterioare din partea contabililor sau departamentului financiar.

Economisire de timp

Zilnic, stomatologul și managerul de cabinet este nevoit să gestioneze o mulțime de sarcini administrative, cum ar fi programarea pacienților, îngrijirea și comunicarea cu aceștia.

Programarea pacienților devine mult mai eficientă atunci când procesul administrativ este rapid și ușor. Cu dROOT, acest lucru devine posibil, economisind timp prețios pentru tine și personalul tău.

Asistență rapidă pentru clienți

Medicul stomatolog nu ar trebui să epuizeze ore întregi cu sarcini repetitive în gestionarea cabinetului.

dROOT permite accesul instant și modificarea fișelor clinice din orice locație, doar cu o conexiune la internet, oferind o abordare modernă și flexibilă față de programele clasice.